Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Τασούλα Λαζοπούλου: Αυτή ήταν η άγνωστη σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου που πέθανε πριν λίγους μήνες!

Βυθίστηκε στο πένθος!

29 Σεπτεμβρίου 2020 10:38
Τασούλα Λαζοπούλου: Αυτή ήταν η άγνωστη σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου που πέθανε πριν λίγους μήνες!

Ο Λάκης Λαζόπουλος σπάνια μιλούσε για την προσωπική του ζωή, καθώς δεν ήθελε τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν στην οικογένειά του, που εδώ και μερικούς μήνες θρηνεί, καθώς έφυγε από τη ζωή ύστερα από μάχη με τον καρκίνο η σύζυγός του Τασούλα.

Η Τασούλα Λαζοπούλου πάλεψε με τον καρκίνο για 3 χρόνια, αλλά δεν τα κατάφερε και πέθανε σε ηλικία 60 ετών, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και φυσικά στον Λάκη Λαζόπουλο και την κόρη τους Μαριέλλη Λαζοπούλου.

Το πρόσωπό της αλλά και πληροφορίες γενικά για τη ζωή της δεν είναι γνωστές και αυτό διότι στεκόταν πάντα στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου διακριτικά και πάντα ένα βήμα πίσω από εκείνον, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε πολύ λίγες φωτογραφίες έχουμε δει την Τασούλα Λαζοπούλου, όπως στην παρακάτω, όταν ήταν στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο, όπου και πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τους οποίους διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Τα τελευταία τρία χρόνια η Τασούλα Λαζοπούλου έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείο «Υγεία» και του επικεφαλής, κ. Αθανασιάδη, δεν κατέστη δυνατόν να βγει νικήτρια. Το τελευταίο διάστημα μεγάλη συμβολή στη θεραπεία της είχε και η ογκολόγος, Αντωνία Διγκλία, που εργάζεται σε ένα από τα δέκα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, στο Chuv της Λοζάνης.

Ο έρωτας των συμφοιτητών που κατέληξε σε γάμο

Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν οι δυο τους σπούδαζαν Νομική. Έγιναν ζευγάρι και στη συνέχεια, το 1983, παντρεύτηκαν στη Λάρισα και έκαναν ένα παιδί μαζί, τη Μαριέλλη Λαζοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share