Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηθοποιός από το «Είσαι το ταίρι μου» στον ψυχολόγο!

Αποκάλυψη-σοκ

20 Οκτωβρίου 2020 09:49
Ηθοποιός από το «Είσαι το ταίρι μου» στον ψυχολόγο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προέβη ηθοποιός από το «Είσαι το ταίρι μου» λέγοντας πως πήγε σε ψυχιατρείο και μίλησε σε ένα φίλο της ψυχίατρο για να ταξιδέψει στη Μελβούρνη καθώς φοβόταν τα αεροπλάνα.

Ο λόγος για την αγαπημένη ηθοποιό Σοφία Βογιατζάκη, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα για τη δημοφιλή σειρά του Mega που προβλήθηκε πριν 20 χρόνια! Επίσης, σε μία αποκάλυψη προέβη και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για τον Άρη Σερβετάλη που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα!

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε:

«Όλες μου τις δουλειές τις αγαπάω πολύ, αλλά αυτή είναι η πιο αγαπημένη μου. Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά, η δουλειά που είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, που πήγα στην Αυστραλία. Επειδή εγώ φοβάμαι πολύ τα αεροπλάνα, με έπαιρνε ο Λευτέρης Παπαπέτρου και μου έλεγε “το διάβασες το σενάριο;”. του έλεγα “πώς θα πάμε στη Μελβούρνη;”. Μου λέει με αεροπλάνο, είναι 22 ώρες. Και του είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω. Του είπα ότι η σειρά μου αρέσει και ότι στεναχωριέμαι που δε θα μπορέσω να το κάνω. Και του λέω… χάθηκε να ήμασταν μετανάστριες στην Αίγινα που είναι και δίπλα; Για να ταξιδέψω στη Μελβούρνη μίλησα πρώτα με έναν φίλο μου ψυχίατρο» είπε αρχικά.

«Στα γυρίσματα περάσαμε συγκλονιστικά. Με τη Βίκυ δε γνωριζόμασταν. Την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε, κάτσαμε μαζί όλο το βράδυ και είπαμε την ιστορία της ζωής μας. Με ξένισε πάρα πολύ ότι μετά το τρίτο, τέταρτο επεισόδιο περπατούσα στο δρόμο και έβγαιναν από τα φροντιστήρια αγγλικών οι καθηγητές και μου έλεγαν “Τούλα, μας καταστρέψατε. Δε βάζουμε Δευτέρες μάθημα αυτή την ώρα γιατί τα παιδιά δεν έρχονται γιατί βλέπουν Είσαι το ταίρι μου”. Με αυτή τη σειρά απενοχοποιηθήκαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη», συμπλήρωσε με το γνωστό της χιούμορ η Σοφία Βογιατζάκη.

«Είσαι το ταίρι μου»: Αποκάλυψη σοκ της Βίκυς Σταυροπούλου! Για τον Αλέξη αναγκάστηκα να...''

Αποκάλυψη σοκ της Βίκυς Σταυροπούλου για την αγαπημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου»! Μίλησε για τις περιπέτειες που έζησε με τον Αλέξη Γεωργούλη όσο και με την Σοφία Βογιατζάκη! Ξανά μαζί μετά από 20 χρόνια οι συμπρωταγωνιστές από το ''Είσαι το ταίρι μου''!

Στο ένθετο «Πρόσωπα» της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου στο αφιέρωμα για τα 30 χρόνια του Mega.

«Δεν θα ξεχάσω που είχαμε πάει για γυρίσματα στην Αυστραλία με το «Είσαι το ταίρι μου» και κλειστήκαμε με τη Σοφία Βογιατζάκη σε ένα ασανσέρ στον 25ο όροφο, αφού είχαμε τελειώσει τη δουλειά μας. Μείναμε εκεί 25 λεπτά γιατί οι υπόλοιποι είχαν κλειστά τα κινητά τους, αφού ήταν πάνω στο γύρισμα. Έφαγα όλη την υστερία και τους φόβους του κόσμου που είχε η Βογιατζάκη μέσα της.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα εφιαλτικά αυτά 25 λεπτά που στην αρχή άρχισε να γελάει υστερικά, μετά να κλαίει υστερικά και μετά αρχίσαμε τα χαστούκια. Στο τέλος εμφανίστηκε ένας Αυστραλός, ο οποίος άκουσε τις φωνές μας, γιατί φωνάζαμε «help». Το ασανσέρ είχε μέσα τηλέφωνο, καλέσαμε την πυροσβεστική, αλλά δεν ξέραμε να τους πούμε που να έρθουν.

Οπότε, εμφανίστηκε μέσα στη νύχτα ένας ένοικος του κτιρίου, μας άκουσε που φωνάζαμε «help» και μας άνοιξε. Είδε δύο χοντρές να πέφτουν πάνω του σαν τις τρελές και να ουρλιάζουν ότι τον αγαπούν και είχε μείνει άφωνος. Άλλη μία πολύ χαρακτηριστική στιγμή είναι από την ίδια σειρά, η σκηνή στην παραλία με τον Αλέξη που αναγκάστηκα να φάω 20 βραστά αυγά και στο τέλος τα έκανα εμετό», ανέφερε χαρακτηριστικά

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share