Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ με την Αθηνά Ωνάση: «Προδόθηκε» για το πιο ένοχο μυστικό της

Τι αποκαλύφθηκε για την κληρονόμο;

10 Οκτωβρίου 2020 07:55
Σοκ με την Αθηνά Ωνάση: «Προδόθηκε» για το πιο ένοχο μυστικό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ επικράτησε με την Αθηνά Ωνάση, καθώς η ίδια «προδόθηκε» για το πιο ένοχο μυστικό της, το οποίο φαινόταν να έχει καλά κρυμμένο εδώ και αρκετό καιρό, ενώ υπήρξε πρόσφατα μια έτερη αποκάλυψη σοκ.

Η Αθήνα Ωνάση σπανίως απασχολεί τα ΜΜΕ γιατί πολύ απλά ξέρει να κρατάει κρυφή την ιδιωτική και προσωπική της ζωή. Η χρυσή κληρονόμος μετά το διαζύγιό της με τον Αλβάρο είχε απομονωθεί αλλά είχε εμφανιστεί στο Longines Global Champions Tour 2018, που πραγµατοποιήθηκε στο Μαϊάµι των ΗΠΑ.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στις αρχές Απριλίου και ίππευσαν, πέραν της Αθηνάς, πολλές προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ. Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση αγωνίστηκε την πρώτη µέρα των αγώνων, στις 5 Απριλίου, στην οµάδα «St Tropez Pirates», και κατέλαβε την 12η θέση και χρηµατικό έπαθλο 10.969 ευρώ, ενώ πέρυσι στην ίδια κατηγορία είχε καταλάβει την 9η θέση.

Αυτό όμως που έπιασε ο φακός των φωτογράφων ήταν ένα µικρό και διακριτικό κινεζικό ιδεόγραµµα, που είναι εµφανές µόνο αν τα µαλλιά της είναι µαζεµένα. Στον κόσµο των τατουάζ το σύµβολο «µεταφράζεται» ως «peaceful», δηλαδή γαλήνιος, ειρηνικός.

∆ύσκολα µπορεί κανείς να ερµηνεύσει αυτή την επιλογή της Αθηνάς, αλλά πιθανότατα αποτυπώνει την ανάγκη της για εσωτερική και εξωτερική ηρεµία και γαλήνη.

Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι οι «αναταράξεις» δεν της αρέσουν καθόλου. ∆εν γνωρίζουµε αν το συγκεκριµένο tattoo είναι το µοναδικό που κοσµεί το σώµα της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά ο συµβολισµός δείχνει πολλά για την ίδια και το «status quo» της.

"Την πήρε και την απομόνωσε..." - Θρίλερ με την Αθηνά Ωνάση

Μια αποκάλυψη σοκ έγινε για τη χρυσή κληρονόμο, Αθηνά Ωνάση! Σημαντικό πρόσωπο αποκάλυψε για ποιο λόγο έχει απομακρυνθεί από τις ρίζες της αλλά και από πολλούς ανθρώπους. Ποιος ήταν εκείνος που την πήγε στην άλλη άκρη του κόσμου και η ίδια απομονώθηκε τελείως;

Μέχρι σήμερα, όλοι είχαν δεδομένο, ότι η Αθηνά Ωνάση δεν αγαπάει ιδιαίτερα την πατρίδα των προγόνων της. Αυτό, άλλωστε, δικαιολογούσε και τη στάση όλα αυτά τα χρόνια.

"Η Αθηνά δεν αισθάνθηκε ποτέ Ελληνίδα. Το γεγονός αυτό οφείλεται στους γύρω από αυτήν, εκτός από την οικογένεια του Ωνάση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ήθελε παιδί. Θέλει πάντα να προσέχει κάποιον άλλον και γνωρίζει ότι ένα παιδί θα την έδενε με τον άντρα της. Αυτός ο άνθρωπος την πήρε στην άλλη άκρη του κόσμου και την απομόνωσε. Η Αθηνά δεν έχει την επίγνωση ποια είναι. Από όταν “έφυγε” η μητέρα της δεν μπόρεσε να συνειδητοποιήσει ποια ήταν η θρυλική οικογένειά της. Ασυνείδητα έδωσε τον Σκορπιό και άφησε τα σπίτια στη Γλυφάδα γιατί δεν είχε δέσιμο με αυτά".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share