Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Συλλεκτικές φωτογραφίες: Όταν η Ζωή Λάσκαρη πόζαρε αμακιγιάριστη μετά τη γέννα της πρώτης κόρης

Για πρώτη φορά στο φως η πρώτη της συνέντευξη μετά την εγκυμοσύνη!

5 Οκτωβρίου 2020 07:21
Συλλεκτικές φωτογραφίες: Όταν η Ζωή Λάσκαρη πόζαρε αμακιγιάριστη μετά τη γέννα της πρώτης κόρης

Ακριβώς ένα χρόνο μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη (δηλαδή το 2018), ο Νίκος Μαστοράκης, δημοσίευσε μία παλαιότερη συνέντευξή της, την οποία την έδωσε λίγο μετά τη γέννα της πρώτης κόρης της.

Ο λόγος για την Μάρθα Κουτουμάνου. Η Μάρθα λοιπόν, μόλις 8 ημερών φωτογραφήθηκε για το άρθρο του Νίκου Μαστοράκη με τη διάσημη μαμά της Ζωή Λάσκαρη και... "απαντά" στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

"Έκλεισε ένας χρόνος χωρίς τη Ζωή μου, που ήταν και η Ζωϊτσα εκατομμυρίων ανθρώπων, μεγάλων, μικρών, νέων - και θα συνεχίσει να είναι όσο οι ταινίες της την κρατούν αντικείμενο του πόθου και του θαυμασμού.

Τα αξέχαστα χρόνια που περάσαμε σαν φίλοι, τα αράδιασα συνοπτικά τη μέρα της απώλειας της. Θα θυμηθούμε μαζί την πρώτη συνέντευξη της… Μάρθας της, οκτώ μέρες μετά τη γέννα. Από όλους τους ρεπόρτερ που εκλιπαρούσαν για μια φωτογραφία με το νεογέννητο, η Ζωϊτσα προτίμησε το δικό μου φακό και τη δίκη μου πέννα. Περιοδικό "Εικόνες" της Ελένης Βλάχου" είχε γράψει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Η ομορφιά της θρυλικής ηθοποιού αν και αμακιγιάριστη είναι μοναδική και λάμπει κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της! Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ όσα είχε αναφέρει για τον καρκίνο.

"Ήταν και παιδί της..." - Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό που έκρυβε η Ζωή Λάσκαρη

Ποιο το μεγάλο μυστικό που έκρυβε η Ζωή Λάσκαρη για χρόνια; Την αποκάλυψη είχε κάνει η Μαίρη Μπάρκουλη με αφορμή το αινιγματικό και συνάμα τρυφερό μήνυμα στα social media του γιου της Νικόλα.

Λίγα 24ωρα από το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού -δείτε εδώ τα αίτια-, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη είχε κάνει μια εξομολόγηση στην εφημερίδα "Espresso" και είχε αποκαλύψει το μυστικό που κρατούσαν οι δύο γυναίκες για πολλά χρόνια.

"Ήρθε λοιπόν η ώρα να πω αντίο στη γυναίκα που με μεγάλωσε. Καλό παράδεισο. Σε περιμένει πάνω ο μπαμπάς" είχε γράψει ο 17χρονος Νικόλας Μπάρκουλης, αποχαιρετώντας με το δικό του τρόπο τη Ζωή Λάσκαρη.

"Ο Νικόλας ήταν και παιδί της! Τον πρωτοείδε σε ηλικία δύο ετών να τραγουδά σε μία τηλεοπτική εκπομπή το "Αν θυμηθείς στο όνειρό μου" και αμέσως επικοινώνησε μαζί μας για να μας ανακοινώσει πως επιθυμούσε να συμβάλει οικονομικά στο μεγάλωμά του. Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, και για πολλά χρόνια μετά η Ζωή Λάσκαρη κατέθετε χρήματα, με τη συμφωνία αυτό να μην δημοσιοποιηθεί ποτέ. Όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σωπάσω" είχε πει η Μαίρη Μπάρκουλη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share