Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Οι άντρες είστε ανώμαλοι. Δεν υπάρχει γυναίκα που..." - Το ξέσπασμα της Ζωής Λάσκαρη

Μια συνέντευξη που λίγοι θυμούνται!

4 Οκτωβρίου 2020 06:53
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Ιανουάριο του 2014 η Ζωή Λάσκαρη είχε φιλοξενηθεί στο Πρωινό του Mega και δε φοβήθηκε να αποκαλύψει τη συστηματική απιστία που δεχόταν στον πρώτο της γάμο. Τι είχε αποκαλύψει; Το Athensmagazine.gr θα σας αποκαλύψει τα πάντα, όπως έκανε και με την ιστορία για τον καρκίνο.

Η ηθοποιός ήταν από τις γυναίκες που ποτέ δε μάσησαν τα λόγια τους. Εκκεντρική, λαμπερή και έξω καρδιά. Ποτέ δε φοβήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση δημοσιογράφου και να μιλήσει ανοιχτά ακόμα και για τα προσωπικά της.

Μάλιστα το 2014 η ηθοποιός είχε φιλοξενηθεί στο Πρωινό και δε φοβήθηκε να αποκαλύψει την συστηματική απιστία που δεχόταν στον πρώτο της γάμο. Για το αν ήταν σωστή επιλογή, ο πρώην σύζυγος της Ζωής Λάσκαρη, είχε ρωτήσει την ηθοποιό ο παρουσιαστής και τότε άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Η Ζωή Λάσκαρη εκμυστηρεύτηκε ότι τον αγάπησε πολύ, αλλά ο γάμος τους τελείωσε άσχημα καθώς τη ζήλευε πάρα πολύ, ενώ την απατούσε συστηματικά.

"Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φάει κέρατο!", είχε υποστηρίξει η Ζωή Λάσκαρη και η παρουσιάστρια σηκώθηκε αμέσως για να της δώσει συγχαρητήρια. "Οι άντρες είστε ανώμαλοι αγάπη μου! Είστε ανώμαλοι και θέλετε επιβεβαίωση, πολλές φορές από μία πολύ χειρότερη!", ξέσπασε τότε η ηθοποιός.

Η Ζωή Λάσκαρη πέθανε από... - Αποκάλυψη βόμβα για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται, σύμφωνα με τις αρχές, ο θάνατος της Ζωής Λάσκαρη μέσα στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

Οι πληροφορίες που είχαν βγει πρώτες, έκαναν λόγο για ανακοπή καρδιάς που υπέστη, ενώ όπως ξέρουμε όλοι, η αγαπημένη Ζωή είχε φύγει στον ύπνο της. Έπασχε, δε, από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια και ήταν μανιώδης καπνίστρια.

Οι λεπτομέρειες για εκείνη την ημέρα

Ο αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Μαρκοπούλου είχε ενημερωθεί στις 14.30 για το θάνατο της γνωστής ηθοποιού, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της από την οικιακή βοηθό της και την κόρη της.

Η Ζωή Λάσκαρη ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο τέρμα της οδού Απόλλωνος στο Πόρτο Ράφτη σε συγκρότημα κατοικιών με την ονομασία "Απολλώνιο" -δείτε εδώ τη βίλα-. Πληροφορίες ανέφεραν τότε, ότι από την πρώτη εικόνα των Αρχών ο θάνατος προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share