Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

«Δυστυχώς ξεκίνησε η διαδικασία…» - Το πρόβλημα υγείας που «τσάκισε» τον Γιώργο Παπαδάκη

Τι αποκάλυψε στην εκπομπή του;

1 Οκτωβρίου 2020 20:52
«Δυστυχώς ξεκίνησε η διαδικασία…» - Το πρόβλημα υγείας που «τσάκισε» τον Γιώργο Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πρόβλημα υγείας «τσάκισε» τον Γιώργο Παπαδάκη, που έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και αυτή αφορούσε συνεργάτη του.

Όπως αποκάλυψε ο έμπειρος παρουσιαστής, που περνά επίσης δύσκολες στιγμές, ο συνεργάτης του, Δημήτρης Χριστούλιας, την περασμένη άνοιξη νόσησε από κορωνοϊό, μαζί με τη σύζυγό του.

Όπως εξήγησε αυτός ήταν ουσιαστικά και ο λόγος που ο Γιώργος Παπαδάκης αναγκάστηκε να παρουσιάζει για μεγάλο διάστημα την εκπομπή από το σπίτι.

«Εμείς εδώ σε αυτή την εκπομπή, βιώσαμε μια άσχημη περίοδο, πολύ άσχημη περίοδο. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία του κορονοϊού με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Γιώργο, εγώ και η Κατερίνα (η γυναίκα του) είμαστε θετικοί. Ο Δημήτρης ήταν θετικός. Υποχρεωθήκαμε να πάρουμε έκτακτα μέτρα. Εγώ έφυγα από το στούντιο, πότε έφευγε η Αλεξάνδρα, πότε έφευγε ο Γιώργος… Γι’ αυτό μας βλέπατε διαλυμένους για δύο μήνες περίπου. Δεν ήταν ότι προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε την αφεντιά μας”», είπε μεταξύ άλλων.

Ο συνεργάτης του από την άλλη, είπε για την άσχημη εμπειρία που βίωσε όσο νοσούσε: «Η εμπειρία μου ήταν πραγματικά τρομακτική. Επί δύο μήνες είχα πολύ μεγάλες μυαλγίες, είχα δύσπνοιες, πραγματικά δεν ήξερα τι θα μου ξημερώσει. Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, ότι δεν ήξερα τι μου ξημερώνει», είπε ο Δημήτρης Χριστούλιας.

Διήμερα κόλαση για τον Γιώργο Παπαδάκη - Ο αναπάντεχος χωρισμός φέρνει την τραγωδία

Εντυπωσιακή η σταθερότητα του γνωστού παρουσιαστή, Γιώργου Παπαδάκη, για μια ακόμα τηλεοπτική χρονιά!

Σε αντίθεση με τα πρωινά του Σαββατοκύριακου που τα δυναμικά κοινά έχουν μικρή σημασία γιατί ελάχιστοι νέοι βλέπουν ενημερωτικές εκπομπές, τις καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή, οι διαφημιστικές εταιρείες δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στα νούμερα τηλεθέασης στα νεανικά κοινά.

Δυο εβδομάδες μετά την επιστροφή του από τις καλοκαιρινές διακοπές, ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει στην κορυφή της τηλεθέασης (την ίδια στιγμή που αποκάλυψε πως έγινε ξανά... πατέρας) και με αξιοσημείωτη μάλιστα διαφορά από τις άλλες ενημερωτικές εκπομπές. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, παρά τον ενισχυμένο ανταγωνισμό που δημιουργήθηκε με δυο νέα κανάλια (Mega, Open) παραμένει πρώτος στα δυναμικά κοινά και όσο περνάει ο καιρός αυξάνει τη διαφορά του από τον δεύτερο. Δυνατός και φέτος ο Παπαδάκης και με τέτοιες πρωτιές, τον βλέπουμε να συνεχίσει στο τιμόνι του πρωινού ενημερωτικού για μια ακόμα τηλεοπτική χρονιά.

Όπως είναι λογικό στον ΑΝΤ1 επικρατεί προβληματισμός για τα νούμερα τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου αφού μετά τους...διήμερους χωρισμούς με τον Γιώργο Παπαδάκη το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share