Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Προκαλεί η Αθηνά Ωνάση - "Δε συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δε θέλει να..."

Αποκαλύψεις φωτιά!

28 Σεπτεμβρίου 2020 07:12
Προκαλεί η Αθηνά Ωνάση -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την Αθηνά Ωνάση και τη σχέση της με την Ελλάδα. Ο δικηγόρος της είχε πει με αφορμή την επίσκεψη της στη χώρα "Έχει 24 φρουρούς! Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα"!

Αθηνά Ωνάση… ένα όνομα με μια τόσο μεγάλη ιστορία. Ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας Ωνάση, Γιώργος Λένος, είχε μιλήσει σε μια εκπομπή και είχε αποκαλύψει κάποιες ιδιαίτερες πτυχές από τον χαρακτήρα και την καθημερινότητα της διάσημης κληρονόμου.

Έχει 24 φρουρούς στην Ελλάδα - 8 κάθε οκτάωρο

Εκεί που γίνονταν οι αγώνες, ήταν ένα τριώροφο κτίριο. Στην κορυφή ψηλά, πίσω από μαύρα τζάμια, παρακολουθούσε η Αθηνούλα. Δεν κατέβηκε ούτε μία φορά. Αποφεύγει τις επαφές με τους ανθρώπους. Φοβάται όλο τον κόσμο. Έχει 24 φρουρούς - 8 κάθε οκτάωρο!

Αθηνά Ωνάση Ελλάδα

Δεν θέλει παιδί γιατί φοβάται

Η ίδια δε θέλει παιδί. Έχει μια φοβία. Φοβάται ότι θα την σκοτώσουν. Αυτό την κάνει απόμακρη και να μην είναι ιδιαίτερα συμπαθής, όπως είχε πει. Δε συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δε θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα.

Ζήτησε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια

Όταν ήρθε στην Ελλάδα ήθελε να είναι απομονωμένη. Ζήτησε να είναι σε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια. Μόνο με μένα μίλησε, δεν ήθελε να μιλήσει με άλλους. Εκτός όμως από αυτές τις αποκαλύψεις, δείτε εδώ την ανακοίνωσή της για το νέο έρωτα.

«Έσκασε» επιτέλους χαμόγελο η Αθηνά Ωνάση - Το γεγονός που την έκανε να λάμπει

Χαμόγελο «έσκασε» επιτέλους η Αθηνά Ωνάση, με ένα γεγονός να την κάνει να λάμπει και να δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Συγκεκριμένα, η κληρονόμος είχε βρεθεί στο Σεν Τροπέ για τους αγώνες Longines Athina Onassis Horse Show και για πρώτη φορά μετά από καιρό έδειχνε χαλαρή και χαμογελαστή, μετά τα γεγονότα που τη στιγμάτισαν.

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν για 5η χρονιά από τις 31 Μαϊου μέχρι τις 2 Ιουνίου, η Αθηνά Ωνάση ήταν η διοργανώτρια με χορηγό την ελβετική ωρολογοποιία Longines.

«Έσκασε» χαμόγελο πάνω στο άλογό της η Αθηνά Ωνάση

Στο Instagram του show δημοσιεύτηκαν δύο φωτογραφίες της διάσημης κληρονόμου που την δείχνουν χαμογελαστή και ευδιάθετη.

Στη μία από αυτή, που δείχνει την Αθηνά επάνω στο αγαπημένο της άλογο, η λεζάντα γράφει: «Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα χαμόγελο».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share