Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανακοίνωσε τον γάμο η Ζέτα Μακρυπούλια - Τρελάθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Το έκανε γνωστό στα social media

26 Σεπτεμβρίου 2020 15:27
Ανακοίνωσε τον γάμο η Ζέτα Μακρυπούλια - Τρελάθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρελάθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ανακοίνωσε τον γάμο και έφερε τον πανικό στην ελληνική showbiz, φορώντας μάλιστα λευκό φόρεμα.

Η παρουσιάστρια, ντύθηκε και στολίστηκε για το Ρουκ Ζουκ αλλά προκάλεσε άθελά της ταραχές. Ο στιλίστας της, ανέβασε σχετική φωτογραφία και εγραψε στη λεζάντα: «Σήμερα γάμος γίνεται».

Αμέσως ξεκίνησαν τα... δημοσιεύματα για τον γάμο με τον Χατζηγιάννη αλλά φυσικά το ζευγάρι είναι πολύ καλά στα προσωπικά του, και δεν παντρεύεται.

Πάντως, σίγουρα αν την είδε ο ίδιος με το σχετικό φόρεμα θα το ενέκρινε, αφού το λευκό πάει πολύ στην Ζέτα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Είναι επίσημο: Η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε τα νέα

Ανακοινώθηκαν από την ίδια την Ζέτα Μακρυπούλια τα ευχάριστα νέα, όσον αφορά τα επαγγελματικά της στο χώρο της υποκριτικής σκηνής. Δημοσίευσε φωτογραφία από το θέατρο.

Η ηθοποιός - παρουσιάστρια επιστρέφει στο θέατρο Πορεία και στην παράσταση που έπαιζε πέρσι το Γιούγκερμαν στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου. Αν όλα πάνε καλά με τον κορωνοϊό, η παράσταση θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο με τον Γιάννη Στάνκογλου στο ρόλο του Γιούγκερμαν.

7 έως 11 Οκτωβρίου: Ντάινα: Βασιλική Τρουφάκου, Γιώργος Μάζης: Γιώργος Σοφλόγης, Κλεό: Αλέξανδρος Βαμβούλος καθώς επίσης και οι: Ειρήνη-Ερωφίλη Κλέπκου, Στεφανία Γώγω, Στέλλα Ζιοπούλου

14 έως 18 Οκτωβρίου: Ντάινα: Ζέτα Μακρυπούλια, Γιώργος Μάζης: Γιάννης Καπελέρης, Κλεό: Πολύδωρος Βογιατζής, καθώς επίσης και οι: Κορίνα Κόκκαλη, Ελένη Χαλαστάνη, Λένα Χατζηγρηγορίου.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τις πρόβες της παράσταση κάνοντας γνωστό το γεγονός.

Πηγή: Youweekly.gr

«Μιχάλη την πέφτει στη Ζέτα...» - Άλαλος ο Χατζηγιάννης on air με τη Μακρυπούλια

Άλαλος έμεινε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με το «πέσιμο» που έγινε on air στη Ζέτα Μακρυπούλια, σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της μεταξύ τους συνεργασία.

Ο ίδιος, μάλιστα, ήταν μπροστά στο περιστατικό, αν και μάλλον έλαβε περισσότερο διαστάσεις χιούμορ η υπόθεση, με ένα συνάδελφό του να του βάζει... φιτιλιές με όσα του έλεγε, τη στιγμή που ο άνδρας μιλούσε με τη σύντροφό του,.

Πρόκειται, φυσικά, για την περίοδο όπου βρίσκονταν μαζί στο «Final Four», με ένα διαγωνιζόμενο να μην ικανοποιεί τόσο πολύ τους κριτές, αλλά να γυρνά στη Ζέτα και να τη ρωτά... αν της άρεσε η ερμηνεία του.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης, σε εκείνο το σημείο, γύρισε και είπε στον Χατζηγιάννη πως... την φλερτάρει, κάνοντας τρομερή επίδειξη χιούμορ, ενώ στη συνέχεια είπε στο διαγωνιζόμενο πως μάλλον για αυτό το λόγο θα «κοβόταν».

Δείτε το βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share