Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Πάγωσε η Αθηνά Ωνάση - Σοκαρισμένη η χρυσή κληρονόμος

Η ιστορία που λίγοι γνώριζαν

20 Σεπτεμβρίου 2020 11:02
Πάγωσε η Αθηνά Ωνάση - Σοκαρισμένη η χρυσή κληρονόμος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσείς γνωρίζατε τι είχε γίνει ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση, τον Αλβάρο και τη... δικαστική διαμάχη; Το Athensmagazine.gr έμαθε και σας παρουσιάζει παρακάτω, όπως έκανε και με το πρόσωπο για το οποίο δε μιλά ποτέ η κληρονόμος.

Συγκεκριμένα, την πρώτη φάση της δικαστικής διαμάχης φαίνεται να είχε χάσει η Αθηνά Ωνάση από τον πρώην σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Η δικαστική απόφαση δεν αφορούσε τα χρήματα, αλλά το άλογο Cornetto Κ, από το οποίο η Αθηνά είχε αποκλείσει τον Αλβάρο. Μετά το χωρισμό, η Ωνάση είχε απαγορεύσει τον ίδιο να ιππεύσει τα άλογα που είχαν από κοινού, παίρνοντας έτσι το αγαπημένο του άλογο.

Αθηνά Ωνάση - Αλβάρο

Τα βραζιλιάνικα μέσα είχαν αναφέρει τότε πως όχι μόνο είχε πάρει το άλογο του Αλβάρο, αλλά το είχε δώσει και στον διάσημο αναβάτη Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο πιθανολογείται πως είχε ερωτική σχέση. Έτσι οι δύο πρώην οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με αποτέλεσμα, η απόφαση να δικαιώνει τον Αλβάρο και να υποχρεώνει την Αθηνά να του επιστρέψει το άλογο.

Όπως σχολίασαν τα βραζιλιάνικα Μέσα, ο βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης στην Ατλάντα (1996) και το Σίδνεϊ (2000), κέρδισε την πρώτη νίκη του στην δικαστική μάχη που έχει με την πρώην σύζυγό του με την οποία υπήρξε παντρεμένος για παραπάνω από δέκα χρόνια. Το δικαστήριο του Σάο Πάολο έβγαλε απόφαση υπέρ του αθλητή, ώστε να έχει πάλι πρόσβαση στον αθλητικό εξοπλισμό που παρέμεινε στο κέντρο εκπαίδευσης των αλόγων που ίδρυσε με την Αθηνά στην πόλη Valkenswaard της Ολλανδίας.

"Η Αθηνά Ωνάση δε μπορεί να κάνει παιδιά, είναι..." - Αποκάλυψη σοκ

Δημοσίευμα μεγάλης lifestyle ιστοσελίδας της Βραζιλίας είχε "επιτεθεί" στη χρυσή κληρονόμο, με τις κακές γλώσσες να λένε, ότι είναι απόλυτα κατευθυνόμενο από το Βραζιλιάνο ιππέα μέσω της πλέον συζύγου του, Ντενίζ Σεβέρο, που είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Τι ανέφερε αυτό το δημοσίευμα για την Αθηνά Ωνάση;

Με τον τίτλο: "Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού: Η Αθηνά Ωνάση δε μπορούσε να χαρίσει ένα παιδί στον Ντόντα", δημοσίευμα μεγάλης ιστοσελίδας… είχε επιτεθεί στην Αθηνά Ωνάση. Το δημοσίευμα, ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει πως η κατάθλιψη και τα ξεσπάσματα της Αθηνάς Ωνάση προήλθαν από το γεγονός πως δε μπορούσε να χαρίσει στην ίδια και στον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ένα μωρό.

Αθηνά Ωνάση παιδί

Κάποιοι μάλιστα υποστήριζαν ότι το δημοσίευμα είναι απόλυτα κατευθυνόμενο από τον Αλβάρο. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ανέφερε πως το ζευγάρι είχε προσπαθήσει πάρα πολύ να κάνει ένα παιδί, κάτι το οποίο όμως δεν ήταν εφικτό εξαιτίας προβλήματος.

Στο ίδιο post γράφεται πως το συγκεκριμένο θέμα είχε αναφερθεί από τον Αλβάρο και στα ελβετικά δικαστήρια που θα εκδίκαζαν το διαζύγιο της δεκαετίας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share