Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν φαντάζεστε ποιοι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν μαζί παιδί

Απίστευτο!

12 Σεπτεμβρίου 2020 15:00
Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν φαντάζεστε ποιοι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν μαζί παιδί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν αποτελεί απλά μια κορυφαία και αγαπημένη σειρά, με τον ΑΝΤ1 να την προβάλλει ανελλιπώς από το 1998 κι εντεύθεν, αλλά έχει δημιουργήσει και... σχέσεις ζωής ανάμεσα στους ηθοποιούς του, με δύο πρωταγωνιστές του να έχουν παιδί.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν, μάλιστα, κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, διαθέτοντας χαρακτήρες, που δύσκολα ξεχνάς, λόγω της έντασης που έβγαζε αυτός στα επεισόδια, όπου έπαιξαν. Μέχρι και σήμερα, αν τους θυμόμαστε, θα είναι εν μέρει για αυτούς τους ρόλους, ενώ αποκάλυψη για μια ατάκα του έκανε ο «Μάνθος Φουστάνος».

Ο λόγος γίνεται για τη «Μαρίνα Μανταρινάκη» και τον «Νίνο», ήτοι τη Δήμητρα Παπαδήμα και τον Γιάννη Μποσταντζόγλου. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι από το 1991 κι έπειτα, έχοντας μία κόρη από το 1996, ονόματι Θαλασσινή.

Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι μένει σε διαφορετικά σπίτια.

Δείτε τα επεισόδια όπου είχαν παίξει:

Αποκαλύφθηκε αυτό που κανείς δεν είχε παρατηρήσει στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» για την Ματίνα Μανταρινάκη

Πάνω από 20 χρόνια έχουν περάσει από την πρεμιέρα του «Κωνσταντίνου & Ελένης» και δεν σταματήσαμε ποτέ να μαθαίνουμε άγνωστες λεπτομέρειες τόσο για τα γυρίσματα όσο και για τις σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Η Ελένη Ράντου μόλις προχώρησε στην αποκάλυψη μιας ακόμα άγνωστης λεπτομέρειας της σειράς, που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.

Με αφορμή τη συνεργασία της με την τηλεοπτική Ματίνα Μανταρινάκη – κατά κόσμον Καλλιρόη Μυριαγκού- στην παράσταση «Τζάσμιν» στο θέατρο Διάνα, η ίδια αποκάλυψε πως… ποτέ δεν θέλησε να συνεργαστεί ξανά με κάποιον από τους συμπρωταγωνιστές της στο σήριαλ των Χάρη Ρώμα – Άννας Χατζησοφιά.

Και πράγματι, δεν την είδαμε ποτέ να συμπράττει τηλεοπτικά ή θεατρικά με κάποιον από τους χαρακτήρες της σειράς, με μόνο εξαίρεση ένα μικρό guest του Χάρη Ρώμα στις «Σαββατογεννημένες». Κάτι που ποτέ δεν είχαμε παρατηρήσει.

Τι δήλωσε η ίδια στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά;

«Από αυτό το σίριαλ, λόγω της μεγάλης επιτυχίας, ποτέ δεν συνεργάστηκα ξανά με κανέναν γιατί ένιωθα ότι θα γίνει χρήση -ας το πούμε- αυτής της επιτυχίας. Το έβλεπα ενοχικά. Μετά από 20 χρόνια, λοιπόν, ξαναβρισκόμαστε μαζί με τη Ματίνα. Είναι σαν να μην έχει περάσει μία μέρα. Πάντα συναντιόμασταν όλα αυτά τα χρόνια, είχαμε επαφή αλλά δεν κάναμε παρέα. Είναι εξαιρετική. Δεν έχει καμία σχέση με τον ρόλο της εκείνο.

Είναι πολύ ωραίο που μας βλέπει ο κόσμος μετά από τόσα χρόνια, έχοντας και οι δύο ωριμάσει και έχοντας δουλέψει πολύ σε κάτι… τόσο σχεδόν ντοκιμαντέρ. Είμαστε επάνω στη σκηνή και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη από χιλιόμετρα. Είναι ωραίο. Ήταν δική μου σκέψη.

Νιώθω ότι σε όλα τα παιδιά από εκεί πέρα τους χρωστάω ότι η μεγάλη επιτυχία δεν μου επέτρεψε θεατρικά να ξαανσυνεργαστώ ξανά μαζί τους. Θες από κόμπλεξ ότι ο κόσμος θα έλεγε ότι εκμεταλλεύομαι την επιτυχία και αυτά. Λειτούργησα πολύ ενοχικά. Έχασα χημείες που ήταν τόσο γερές».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share