Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Θύελλα» αντιδράσεων μετά την απόφαση της Αθηνάς Ωνάση - Το σοκ που άλλαξε τη ζωή της

Τι είχε κάνει μετά το διαζύγιο;

12 Σεπτεμβρίου 2020 06:45
«Θύελλα» αντιδράσεων μετά την απόφαση της Αθηνάς Ωνάση - Το σοκ που άλλαξε τη ζωή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Θύελλα» αντιδράσεων είχε υπάρξει μετά από απόφαση της Αθηνάς Ωνάση, σχετικά με τη ζωή της, με ένα σοκ να αλλάζει για την ίδια όλα τα δεδομένα ολοκληρωτικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εποχής, που ήρθαν μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο, η «χρυσή» κληρονόμος ήταν η γυναίκα που έβλεπαν συχνά οι κάτοικοι του Φάλκνεσβααρντ. Σύμφωνα όσα ανέφερε η εκπομπή «Ελένη», η κληρονόμος της δυναστείας των Ωνάση είχε αλλάξει χώρα και ζωή, ενώ γνωστό έγινε το πώς την απατούσε ο άνδρας της.

«Με εξαίρεση την υπέροχη ξύλινη βίλα της, που διαθέτει έξτρα χώρους για τα άλογά της, η Αθηνά Ωνάση δεν αγαπά τις υπερβολές, τα πάρτι, ή την αναίτια επίδειξη πολυτέλειας. Προτιμά την ήσυχη, πειθαρχημένη ζωή του αθλητή, η καθημερινότητά της οργανώνεται γύρω από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις της. Προσέχει τη διατροφή της, κοιμάται αρκετά και προπονείται πολλές ώρες καθημερινά ώστε να είναι σε φόρμα. Αποδεικνύοντας, με τη στάση της πως η ιππασία είναι ένα γνήσιο πάθος της και όχι το καπρίτσιο κάποιου κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου. Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στον χωμάτινο στίβο. Βέβαια τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια. Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες», δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

«Υποφέρω, μου λείπει αφόρητα...» - Συγκλονίζει η Αθηνά Ωνάση

Συγκλονίζει η Αθηνά Ωνάση για ένα αγαπημένο της πρόσωπο, για το οποίο είπε πως ακόμη και σήμερα της λείπει αφόρητα, τονίζοντας πως έχει υποφέρει πολύ στη ζωή της από αυτή την απώλεια.

Παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου εμφανίζουν τη «χρυσή κληρονόμο» σκληρή και απρόσωπη και με διάθεση να ξεκόψει κάθε είδους δεσμό με τους Ωνάσηδες, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Πίσω από τη μάσκα της σκληρής και άτεγκτης γυναίκας βρίσκεται ένα τρυφερό κορίτσι, που δεν του λείπει τίποτα περισσότερο στον κόσμο από τη μητρική στοργή. Αυτή που έχασε με τραγικό τρόπο στην ηλικία των 4 ετών. Ένα γεγονός που στοίχειωσε όλη τη ζωή της.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που αναφέρουν κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από τη ζωή της Αθηνάς, ότι ακόμα και σήμερα η «χρυσή κληρονόμος» επαναλαμβάνει τη φράση «Ήθελα η μητέρα μου να ήταν εδώ»!

Πριν από δυο χρόνια σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Αθηνά Ωνάση, είχε δηλώνει στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair: «Εύχομαι η μητέρα μου να ήταν εδώ και να με έβλεπε, θα ήταν χαρούμενη για μένα. Ήθελα τη μητέρα μου πλάι μου. «Το σπίτι μου είναι γεμάτο φωτογραφίες και πράγματα που της ανήκουν. Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω; Για μένα η Χριστίνα Ωνάση είναι παράδειγμα και οδηγός του μυαλού μου. Έχω υποφέρει πολύ, αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως η μητέρα μου με βλέπει από τον ουρανό», είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά η «χρυσή κληρονόμος».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share