Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

"Είστε ηλίθιοι..." - Ξέσπασε ο Νίκος Χατζηνικολάου

Χαμός!

8 Αυγούστου 2020 07:27
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τι συνέβη με τον Νίκο Χατζηνικολάου; Με ποιους τα είχε βάλει λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είστε σατανικοί μ..."; Έξαλλος ο παρουσιαστής του Ant1.

Την οργή του Νίκου Χατζηνικολάου προκάλεσε ο βανδαλισμός και το γκρέμισμα του αγάλματος Phylax -πριν καιρό-, στο Παλιό Φάληρο, από αγνώστους. Ο γνωστός δημοσιογράφος ξέσπασε στην εκπομπή του στον Real FM και μίλησε για "κρετίνους, ηλίθιους και σατανικούς μ@@". Στο σημείο να τονίσουμε, ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου δε μασάει τα λόγια του, καθώς αρκετές φορές έχει πει την άποψή του.

"Μόνο κρετίνους μπορεί να χαρακτηρίσει αυτούς που έριξαν το άγαλμα, αυτούς που πήγαν και το θύμιαζαν πριν. Μιλάμε για ηλίθιους και πραγματικά είναι πάρα πολύ ανησυχητικό ότι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι στην ελληνική κοινωνία. Τρομάζει εμάς τους υπόλοιπους αυτό", είχε πει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφους στέλνοντας την καλημέρα του στον γλύπτη του Phylax, Κωστή Γεωργίου.

Νίκος Χατζηνικολάου

"Βιώνει περίοδο τεράστιας στενοχώριας. Θέλω να του πω δεν αξίζει να στενοχωριέται για ηλιθίους", είπε προς τον γλύπτη ο Χατζηνικολάου ξεσπώντας ακόμα περισσότερα στην πορεία.

"Έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είναι σύμβολο του σατανά ο phylax επειδή είναι κόκκινο. Έχετε δει πόσα από τα αγάλματα του συγκεκριμένου γλύπτη είναι κόκκινα; Το 80% είναι κόκκινα. Έχετε δει τις μορφές ζώων έξω από το μουσείο στο Πεκίνο; Λοιπόν τι είναι; Η σατανική αγελάδα; Ο σατανικός ακροβάτης; Σατανικοί μ... μάλλον είναι. Σατανικοί μαλάκες αυτοί που προσπαθούν να απαξιώσουν το σημαντικό αυτόν και μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη", είπε και πρόσθεσε: "Βέβαια πρέπει να τους δώσω και ένα bonus σε αυτούς τους βλάκες, σε αυτούς του ηλιθίους. Κατάφεραν να κάνουν γνωστό αυτόν τον καλλιτέχνη που είναι γνωστός στα πέρατα του κόσμου αλλά εδώ στην Ελλάδα δεν του έχουμε δώσει την αξία που του πρέπει.".

Φανερά εκνευρισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου - "Ενημερώστε επειγόντως τους..."

Ως γνωστόν, ο Νίκος Χατζηνικολάου δε μασάει τα λόγια του και αρκετές φορές λέει την άποψή του, όπως έγινε και με τον Στέφανο Χίο. Ο δημοσιογράφος χωρίς δισταγμούς και πολλές σκέψεις απαντά σε όσα δεν του αρέσουν. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες η τοποθέτηση του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ για το Καστελόριζο προκάλεσε την αντίδρασή του.

Ο Τζέφρι Πάιατ τόνισε ότι "το Καστελόριζο έχει υφαλοκρηπίδα και δικαιώματα ΑΟΖ", ενώ σχολιάζοντας την αναφορά του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε "αμφισβητούμενα νερά", υπογράμμισε: "Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ο όρος αμφισβητούμενα αναφέρεται απλώς σε περιοχές όπου περισσότερες από μία χώρες προβάλλουν θαλάσσιες διεκδικήσεις".

Νίκος Χατζηνικολάου σχόλια για Καστελόριζο

"Ενημερώστε επειγόντως τους προϊσταμένους σας στο State Department", έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου και πρόσθεσε σε δεύτερο tweet: "Αμφισβητούμενα ύδατα λέει η ανακοίνωση του υπουργείο σας των Εξωτερικών. Η τουρκική Navtex αναφέρεται και σε τμήματα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας... Πώς ακριβώς αμφισβητούνται αυτά;"

Και κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου: "Οι δικές σας θέσεις κύριε Πρέσβη είναι δίκαιες,καθαρές και ενισχύουν τη διεθνή νομιμότητα. Ευχόμαστε να υιοθετηθούν πλήρως και χωρίς "αστερίσκους" από την αμερικανική κυβέρνηση. Η ελληνική υφαλοκρηπίδα δεν είναι... διαφιλονικούμενη".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share