Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

"Όταν δεν ήμουν καλά πήγαινα στον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και... " - Σοκάρει γνωστός παρουσιαστής

Όλα όσα είπε ο ίδιος

5 Αυγούστου 2020 15:18
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η αποκάλυψη γνωστού παρουσιαστή που δήλωσε πως όταν δεν ένιωθε καλά επισκεπτόταν τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και... έπιναν καφέ μαζί. Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται αυτός δεν είναι ο μόνο άντρας επισκέπτης, εδώ μπορείτε να δείτε ποιος είναι ο μαυροφορεμένος άντρας που κοιμάται στον τάφο της Ελληνίδας σταρ.

Ο λόγος για τον Τάσο Θεοδώρου ο οποίος είπε:

«Όταν ήμουν στην Αθήνα και δεν ήμουν καλά πήγαινα στο νεκροταφείο και έπινα τον καφέ μου. Καθόμουνα στον τάφο της Αλίκης, του Παπανδρέου και άλλων…».

Τάσος Θεοδώρου

Βουλιάζει” και κυριολεκτικά και μεταφορικά, σήμερα, μετά από τόσα χρόνια ο τάφος της θρυλικής ηθοποιού, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Σχεδόν 23 χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της ηθοποιού και σήμερα η εικόνα του τάφου της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών προκαλεί θλίψη και στεναχώρια.Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι εικόνες ντροπής.

Ο τάφος φαίνεται εντελώς παραμελημένος, με άγρια χόρτα που βγαίνουν από το χώμα, ξεραμένα τριαντάφυλλα και σπασμένα μάρμαρα.

«Δε με έπαιρνε μαζί της γιατί...» - «Σεισμός» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Σεισμός» υπήρξε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με έναν άνθρωπο που είχε επαφές μαζί της να εξηγεί, γιατί δεν τον διάλεγε να έρχεται μαζί της, ενώ δε μίλησε μόνο για την αγαπημένη ηθοποιό, για την οποία είχε προκληθεί σάλος εξαιτίας του καβγά που είχε σημειωθεί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και είχε «παγώσει» άπαντες.

Ο σπουδαίος χορευτής και χορογράφος Δημήτρης Ιβάνωφ, ο οποίος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην «Espresso», μίλησε μεταξύ άλλων για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Ρένα Βλαχοπούλου και τη Γεωργία Βασιλειάδου. Ανάμεσα σε όσα μαρτυρά, εξηγεί το λόγο που δεν τον διάλεγε η Βουγιουκλάκη στους θιάσους της και μιλά για τη σχέση του με τις άλλες δύο ηθοποιούς.

«Σεισμός» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Με τη Βουγιουκλάκη γιατί δεν συνεργαστήκατε;

Η Αλίκη δεν με ήθελε στους θιάσους της γιατί μου είχε ζητήσει να της δώσω τα απομνημονεύματα της Ζωζώς Νταλμάς για να την υποδυθεί κι εγώ αρνήθηκα να της τα παραχωρήσω. Η αλήθεια είναι ότι η Ζωζώ δεν ήθελε την Αλίκη να παίξει τη ζωή της.

Είχαν διένεξη μεταξύ τους;

Η Ζωζώ είχε στραβώσει με την Αλίκη γιατί μια φορά είχε πάει στο καμαρίνι της και την άφησε να περιμένει ώρα απ’ έξω.

Τι άνθρωπος ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου;

Την έζησα όσο κανένας άλλος. Άσε τι λέει καθένας. Από το 1957 ήμασταν μαζί. Ξεκινήσαμε από τη Σπηλιά του Παρασκευά και μέχρι τον θάνατό της ήμουν εκεί, κοντά της. Εγώ της έβγαλα τη σύνταξη και έτρεξα για όλα, γιατί η ίδια ήταν αμελής. Ήταν καλή φίλη για μένα.

Συνεργαστήκατε και με τη Γεωργία Βασιλειάδου…

Σαν δεύτερη μάνα μου ήταν. Δεν θυμάμαι πόσες σεζόν ήμασταν μαζί και σε πόσα θεατρικά έργα. Μου άφησε φορέματα, μου άφησε πολλά προσωπικά της αντικείμενα. Τις νέες κοπέλες τις συμβούλευε ως εξής: «Να κρατάτε το χέρι σας σφιχτό. Να έχετε κομπόδεμα». Η Γεωργία πέρασε πάρα πολύ δύσκολα για να γίνει το όνομα που έγινε.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share