Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Η ΕΕ θα διαλυθεί και η Ιταλία…» - Σοκάρει η προφητεία του Γέροντα Παΐσιου για τις εξελίξεις του κορωνοϊού

Ανατριχίλα!

20 Απριλίου 2020 10:53
«Η ΕΕ θα διαλυθεί και η Ιταλία…» - Σοκάρει η προφητεία του Γέροντα Παΐσιου για τις εξελίξεις του κορωνοϊού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστική είναι η προφητεία του Γέροντα Παΐσιου για όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό εξαιτίας του κορωνοϊού, με τον ίδιο να αναφέρεται σε διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την οποία μίλησε ευθέως προ ημερών ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Γέροντας, παράλληλα, αναφέρει ανατριχιαστικά πράγματα, σχετικά με την Ιταλία και τη Γερμανία, για τις πολιτικές του ηγεσίες. Ο ίδιος είχε μιλήσει, παλιότερα, και για την κατάργηση των χρημάτων.

Δείτε τι αναφέρεται στη μαρτυρία:

«Γέροντα, πώς βλέπετε τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας»; «Έ, καλό θα βγει για την Ελλάδα». «Τι γίνεται με το “μουσουλμανικό τόξο”; Υπάρχει κίνδυνος για μας;».

«Καλό και απ’ αυτό θα βγει». Επειδή προβληματίσθηκα και δεν κατάλαβα το νόημα των λόγων του, μου εξήγησε στη συνέχεια ότι: «Ο διάβολος επιθυμεί την καταστροφή του ανθρώπου. Πάντα, όμως, ο Θεός δεν επιτρέπει να γίνει έτσι, όπως το θέλει ο διάβολος. Άλλα τι κάνει; Παραχωρεί στο διάβολο το δικαίωμα να κάνη κακό μέχρις ενός σημείου, γιατί από το κακό αυτό θα προκύψει κάτι καλό.

Είπε πώς ό,τι έπαθε το Ιράκ, το ίδιο θα πάθει και η Τουρκία από μία συμμαχική δύναμη και κυρίως από τους Αμερικανούς. Θα χάσει ακόμη και τους πατροπαράδοτους φίλους της, τους Γερμανούς».

Είπε, επίσης, ότι: «Στην Ιταλία θα παρουσιασθεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ (τώρα Ε.Ε.) θα διαλυθεί».

H ΕΟΚ, είπε, δεν έχει καμμία σχέση με την Αμερική. Η Αμερική μοιάζει μ’ έναν αργαλειό, που αφομοιώνει όλα τα κουρέλια, ενώ στην ΕΟΚ υπάρχουν αντιτιθέμενα και διαπλεκόμενα συμφέροντα. «Πήγατε, Γέροντα, στην Τουρκία»;

«Ναι, πήγα. ο πατέρας μου πολέμησε τους Τσέτες». «Άραγε, Γέροντα, θα ξαναπάμε πίσω»;

Μετά την ερώτηση μου αυτή, ο Γέροντας πήγε αμέσως μέσα στο κελλί και έφερε ένα μικρό τετραδιάκι, γραμμένο στα φαρασιώτικα ή στα τούρκικα, με προφητείες του αγίου Αρσενίου (του Καππαδόκη) από το 1901 έως το 1923.

Το τετραδιάκι εκείνο περιελάμβανε γεγονότα που συνέβησαν την εποχή εκείνη, καθώς και προφητείες μελλοντικές. Ο Γέροντας μου έδειξε τι έγραφε για το 1922: «Φέτος η πατρίδα μας θα χαθεί και θα μας διώξουν, αλλά θα πάμε πάλι».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share