Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έκανε τελετουργία για να ξορκίσει... το φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Ανατριχιάζει η αποκάλυψη!

4 Ιανουαρίου 2020 17:15
Βασίλισσα Ελισάβετ: Έκανε τελετουργία για να ξορκίσει... το φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Ένας ιερέας έχει εκτελέσει μια τελετουργία για να απομακρύνει αυτό που αναφέρεται ως το "Φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα", από ένα από τα δωμάτια της χειμερινής κατοικίας της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Sandringham, εκείνο όπου ο Κυβερνήτης περνάει πάντα τα Χριστούγεννα.

Είναι μια σημείωση που γράφτηκε από τον Κένεθ Ρόουζ, συγγραφέα εμπειρογνωμόνων της βασιλικής οικογένειας που πέθανε το 2014, σε ένα από τα ημερολόγιά του που δημοσιοποιήθηκε τώρα από την Daily Mail. Μεταξύ των διαφόρων σημειώσεων που συγκέντρωσε ο δημοσιογράφος στα σημειωματάρια του - αυτά που κυκλοφόρησαν τώρα από το 1985 έως το 2005 - υπάρχει πράγματι μια ημερομηνία στις 2 Ιανουαρίου 2001 στην οποία λέει ακριβώς αυτό το περίεργο επεισόδιο που του είχε αναφέρει η Λέιντι Πρου Πέν, η κυρία της τιμής της Βασίλισσας, η οποία ήταν ακόμα ζωντανή την εποχή εκείνη. Ακόμα μια αποκάλυψη που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας είναι ότι η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήθελε να παντρευτεί τον αδερφό του Κάρολου!

"Η Λέιντι Προυμου είπε, ότι στη Sandringham το καλοκαίρι η Βασίλισσα την κάλεσε να συμμετάσχει σε μια μικρή υπηρεσία που διεξήγαγε ο τοπικός ενοριακός ιερέας σε ένα από τα δωμάτιά της, αφού κάποιοι υπάλληλοί του παραπονέθηκαν ότι τα δωμάτια στην κατοικία ήταν στοιχειωμένα και δεν ήθελαν να δουλέψουν σε αυτό ". Για να συμμετάσχει στην ιεροτελεστία, υπήρχε μόνο η κυρία-αναμονή της βασίλισσας μητέρας, της τελευταίας και της βασίλισσας Ελισάβετ Β, εκτός από τον ιερέα που είχε καλέσει: «Ο ενοριακός ιερέας περπάτησε από δωμάτιο σε δωμάτιο και αισθάνθηκε πραγματικά ένα είδος ανησυχίας σε ένα από αυτά, ήταν ένα δωμάτιο στο ισόγειο που η βασίλισσα είχε εξηγήσει ότι έγινε η κρεβατοκάμαρα του βασιλιά Γεωργίου VI κατά τους τελευταίους μήνες πριν από το θάνατό του το 1952. Τότε ο ενοριακός ιερέας είχε πραγματοποίησε εκεί μια τελετουργία, όχι ακριβώς έναν εξορκισμό, που οδηγείται από ένα κακό πνεύμα, αλλά ένα τελετουργικό για να φέρει ηρεμία ».

«Το τρίο, μετά το τελετουργικό, είχε πάρει τη Θεία Κοινωνία και είχε δοθεί ιδιαίτερες προσευχές, νομίζω ότι για την υπόλοιπη ψυχή του βασιλιά στο δωμάτιο όπου πέθανε.» Ο ποιμένας είπε τότε ότι η καταπιεστική και ενοχλητική ατμόσφαιρα θα μπορούσε να οφείλεται στην πριγκίπισσα Ντιάνα: παρόμοια πράγματα συνέβησαν όταν κάποιος πέθανε από βίαιο θάνατο ", καταλήγει ο Ρόουζ, ο οποίος στα ημερολόγιά του αποκαλύπτει πολλά σχετικά με την βασιλική οικογένεια, στην οποία ήταν πολύ κοντά!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το φάντασμά της στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ! Ανατριχιάζει η φωτογραφία!

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φαίνεται να είχε δώσει το παρόν στον γάμο της Κέτι Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Εννούμε βέβαια ότι η οντότητα της ήταν εκεί, μιας και κάτι πολύ περίεργο καταγράφηκε από κάμερα!

Στο βίντεο μπορούμε να δούμε πίσω από το ζευγάρι την φιγούρα της Νταϊάνα, που μάλλον έχει στοιχειώσει το παλάτι και την βασιλική οικογένεια. Πολλοί λένε ότι είδαν και το πρόσωπό της, πίσω από τις κουρτίνες που κουνιόνταν.

Αν είναι προιόν photoshop ή κάτι αληθινό δεν το γνωρίζουμε, αλλά όπως και να έχει είναι κάτι ανατριχιαστικό. Και μόνο η ιδές ότι κάποιος είναι από πίσω σου και σε παρακολουθεί σοκάρει, πόσο μάλλον μιας τόσο εμβληματικής προσωπικότητας. Σάλο έχει προκαλέσει στα social media το βίντεο με πολλούς να κατακρίνουν την αξιοπίστία του, και να υποστηρίζουν ότι είναι απλά μια κουρτίνα που την πήρε ο αέρας.

Πάντως αν όντως κρυβόταν πίσω από την κουρτίνα, πράγμα όντως απίστευτο, φαίνεται σαν να τους κρίνει και ακόμα να ελέγχει τα πάντα. Εσείς τι πιστεύετε;

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Είναι ακόμα ζωντανή! Πώς τα παιδιά της το αποδεικνύουν;

Όταν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρρυ ήταν παιδιά, η μητέρα τους Πριγκίπισσα Νταϊάνα τους πήγε να δουν το έργο των φιλανθρωπικών οργανώσεων για αστέγους, για να σιγουρευτεί ότι κατάλαβαν τη ζωή και τις δυσκολίες για όσους τις βιώνουν πιο έντονα. Και ο δούκας του Cambridge κατέστησε σαφές ότι σκοπεύει να περάσει αυτή τη διδασκαλία στα δικά του παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης για μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του BBC με την Μέρι Μπέρι, ο Γουίλιαμ δήλωσε στον σεφ πως ήδη μιλάει με τον Τζορτζ και την Σάρλοτ για τους άστεγους όταν βλέπουν τους ανθρώπους να κοιμούνται στο δρόμο ενώ πηγαίνουν προς το σχολείο. "Στον δ΄ρομο για το σχολείο, να έχουμε κατά νου ότι είναι έξι και τέσσερις, όποτε βλέπουμε κάποιον που κοιμάται κάτω στους δρόμους, μιλάω για αυτό, και το επισημαίνω και εξηγώ γιατί και ενδιαφέρονται πολύ . Είναι σαν: '' Γιατί δεν μπορούν να πάνε σπίτι; '' είπε ο Πρίγκιπας.

Ο Γουίλιαμ, ο οποίος έγινε προστάτης του The Passage τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, δήλωσε ότι θα "πηγαίνει" τα παιδιά του εκεί όταν είναι μεγαλύτερα. Υπενθυμίζοντας τις δικές του αναμνήσεις και τις επισκέψεις ως παιδί, είπε: «Ήταν ένα από τα πρώτα μέρη που ήρθα. Πρέπει να ήμουν μεταξύ οκτώ και δέκα, κάτι τέτοιο, και αυτό είχε βαθύ αντίκτυπο σε μένα ».

Ο πρίγκιπας συνέχισε: "Και η μητέρα μου ήξερε τι έκανε με αυτό. συνειδητοποίησε ότι είναι πολύ σημαντικό όταν μεγαλώνεις, ειδικά στη ζωή που μεγαλώσαμε, που συνειδητοποιείς ότι η ζωή υπάρχει και πέρα ​​από τα τείχη του παλατιού και ότι βλέπεις πραγματικούς ανθρώπους που αγωνίζονται με πραγματικά ζητήματα ».

Όταν ο Μπέρι αναφέρθηκε στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα και στην συνάντησή της με κάποιον που πάσχει από AIDS, σπάζοντας το στίγμα γύρω από την ασθένεια, ο Γουίλιαμ απάντησε: «Ναι, της άρεσε να αμφισβητεί τους κοινωνικούς κανόνες για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και για τους μειονεκτούντες και ευάλωτους ανθρώπους»

Κάπως έτσι κρατάνε το πνέυμα της ζωντανό!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share