Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό: Η σοκαριστική προφητεία του Αριστοτέλη Ωνάση για όσα έγιναν στην Ελλάδα μέχρι σήμερα!

Απίστευτο!

1 Ιανουαρίου 2020 13:59
Ανατριχιαστικό: Η σοκαριστική προφητεία του Αριστοτέλη Ωνάση για όσα έγιναν στην Ελλάδα μέχρι σήμερα!

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης αντιλαμβανόταν καλύτερα τον κόσμο και μπορούσε να προβλέψει σε τι δεινή κατάσταση θα βρισκόταν χρόνια μετά ολόκληρος ο πλανήτης χτυπημένος από την οικονομική κρίση. Άλλωστε μάλλον τυχαία δεν είναι η… προφητική δήλωση που είχε κάνει πριν πολλά πολλά χρόνια ο Έλληνας κροίσος. Αριστοτέλης Ωνάσης: Αυτές ήταν οι «απαιτήσεις» του στο κρεβάτι με την Μαρία Κάλλας! Σόκαραν μέχρι και οίκο ανοχής…

Ουσιαστικά με τα λόγια που θα διαβάσετε παρακάτω ο Αριστοτέλης Ωνάσης μιλούσε για όλα όσα σήμερα βιώνει ο κόσμος κάτω από το «μαστίγιο» της κρίσης.

Η αφήγηση ανήκει στον δημοσιογράφο Δημήτρη Λυμπερόπουλο και η στιχομυθία του διαλόγου στον οποίο περιλαμβάνεται η «προφητεία» έχει ως εξής:

Κάποτε είχα πει στον Ωνάση : “τι ανάγκη έχετε εσείς, εξασφαλίσατε τον πλούτο σε πέντε γενιές απογόνων σας…”

Είχε χαμογελάσει, τσίμπισε λίγη φέτα, κατάπιε μία γουλιά ούζο και μια ρουφηξιά προυσαλιό και με κοίταξε κατάματα:

“Τι λες ρε ψηλέ και άμυαλε; Θα ρθεί μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης θα αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί μη κατέχοντες θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει τη ζωή των ολίγων κατεχόντων κόλαση…”

“Μα, υπάρχει και ο κομμουνισμός, η ελπίδα των κολασμένων…”, τόλμησα να σχολιάσω…

Με ξανακοίταξε, μου έριξε ούζο στο ποτηράκι μου και είπε:

“Μεγάλες ιδέες υπάρχουν, μικροί είναι οι άνθρωποι να τις γονιμοποιήσουν δημιουργικά…

«Είχε άθαφτο το γιο του 20 μέρες, για να…» Σοκάρει η οικονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση!

«Είχε άθαφτο το γιο του 20 μέρες, για να…» Σοκάρει η οικονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση!

Η κ. Γεωργία Βέττα οικονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση μίλησε για τη ζωή του μεγιστάνα για αυτά που είδε και βίωσε μέσα στο σπίτι!

«Ο Ωνάσης αγαπούσε τα παιδιά, αλλά ήταν τόσο απασχολημένος, οπότε δεν μπορούσε να ασχοληθεί πολύ μαζί τους. Ο Αλέξανδρος δεν ήθελε να ακούει κουβέντα ότι είναι γιος του Ωνάση.

Η Χριστίνα ήταν σε άλλο κόσμο και πίστευε ότι δεν την αγαπούσε ο πατέρας της. Δεν ήταν αγαπημένα τα αδέρφια, η Χριστίνα ήταν λίγο δύσκολη κοπέλα. Δεν έζησε σε οικογένεια.

Όταν σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος ήρθε στην κηδεία η Φιόνα, και έφερε μια ολόχρυση φωτογραφία του Αλέξανδρου, και έκλαψε πολύ. Πώς σκοτώθηκε αυτό το παιδί! Έφυγε, πήγε στο αεροδρόμιο και δεν ξαναγύρισε! Τον πήγανε στο ΚΑΤ, του είπαν του Ωνάση ότι είναι σε τεχνητή αναπνοή, αλλά το κατάλαβε ότι έχει πεθάνει.

Το ταρριχεύσανε το παιδί, για να το βάλει σε μαυσωλείο.Eίχαμε άθαφτο 20 μέρες στον Σκορπιό το παιδί, δεν το έθαβε! Δεν έδινε εντολή να θαφτεί το παιδί! Αγρίευσε ο Αρχιεπίσκοπος της Λευκάδας, και είπε ότι ή θα το θάψει ή να το πάρει να φύγει! Ανοίγουν το φέρετρο και τι να δω, είχαν ανοίξει τα ρούχα του από τις ενέσεις που του κάνανε, μου ήρθε να πέσω κάτω».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share