Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Πριγκίπισσα Νταϊάνα σε πόλεμο με την Μέγκαν Μάρκλ! Ο λόγος που θα την μισούσε είναι ανατριχιαστικός...

Στα μαχαίρια...

3 Δεκεμβρίου 2019 10:48
Πριγκίπισσα Νταϊάνα σε πόλεμο με την Μέγκαν Μάρκλ! Ο λόγος που θα την μισούσε είναι ανατριχιαστικός...

Η κολλητή της πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκάλυψε πως αν ζούσε, θα μισούσε σίγουρα την Μέγκαν Μάρκλ και ο λόγος είναι ανατριχιαστικός. Σίγουρα οι δυό τους θα ήταν σε πόλεμο και θα υπήρχε μεγάλη αναστάτωση στο παλάτι!

Δείτε επίσης: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι συνέβη στο παλάτι μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατός της;

Η 69χρονη socialite που έχει εκδώσει τρία βιβλία για την βρετανική βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης μιας βιογραφίας για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, πιστεύει επίσης πως η πριγκίπισσα θα συμβιβαζόταν αρκεί τα παιδιά της να ήταν ευτυχισμένα. Όσο για την Κέιτ Μίντλετον, μιλά με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας πως αν η Νταϊάνα την είχε γνωρίσει, θα την ενέκρινε με «όλη την καρδιά της» για σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

«Η Νταϊάνα δεν θα ξετρελαινόταν με την Μέγκαν Μαρκλ, αν την γνώριζε» αποκάλυψε η κολλητή της, Κόλιν Κάμπελ
«Οι παρόμοιες προσωπικότητες, θα τις έφερναν σε ρήξη»

Συγκεκριμένα, η λαίδη Κόλιν Κάμπελ, κολλητή της πριγκίπισσας Νταϊάνα και εξ' απορρήτου της για χρόνια, μίλησε αναφέροντας: «Πιστεύω πως η Μέγκαν Μαρκλ και η Νταϊάνα έχουν αρκετά όμοιες προσωπικότητες, κάτι που θα δημιουργούσε προστριβές και τσακωμούς αν είχαν γνωριστεί. Δεν είναι τυχαίο πως η Μέγκαν είναι ηθοποιός και όλοι αποκαλούσαν την Νταϊάνα ηθοποιό».

Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ πρόσθεσε επίσης πως η δούκισσα του Σάσεξ «ήθελε να γίνει πριγκίπισσα» και το «φώναζε». «Ελπίζω να εκπληρώσει τις τεράστιες προσδοκίες» είπε, προσθέτοντας πως το γεγονός ότι τα βασιλικά μέλη παντρεύονται «κοινούς» θνητούς, ενθαρρύνει τις απλές κοπέλες να θέλουν να γίνουν πριγκίπισσες.

Μάλιστα, η λαίδη Κόλιν είχα ξαναμιλήσει αρνηρικά για την Μέγκαν Μαρκλ, σε παλαιότερη συνέντευξή της όπου είχε αναφέρει πως η δούκισσα του Σάσεξ είναι «πολύ περισσότερο μορφωμένη και πιο ακαδημαϊκή από την Νταϊάνα και έχει σχεδόν ενοχλητικά υπερβολική αυτοπεποίθηση». Όσο για την Κέιτ Μίντλετον, είχε δηλώσει πως κάνει μια «εξαιρετική» δουλειά και πως «δεν μπορεί κανείς να την σχολιάσει αρνητικά για την εμφάνιση ή την συμπεριφορά της».

Σύμφωνα με την κολλητή της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, θα αναγκαζόταν να συμβιβαστεί με τις νύφες της για το καλό και την ευτυχία των παιδιών της

Νωρίτερα φέτος, η κολλητή της πριγκίπισσας Νταϊάνας είχε ισχυριστεί πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει «αλλάξει σημαντικά» τον Χάρι, που είναι ξετρελαμένος μαζί της. Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του Channel 5, «Κέιτ Μίντλετον Vs Μέγκαν Μαρκλ: πριγκίπισσες σε πόλεμο», η λαίδφη Κόλιν αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι ξετρελαμένος με την νέα του σύζυγο και πως είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, παρόλο που οι σχέσεις με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, είναι ιδιαίτερα τεταμένες.

Αν και αρχικά οι φήμες ήθελαν η διαμάχη να προέκυψε λόγω των κακών σχέσεων της Μέγκαν Μαρκλ με την Κέιτ Μίντλετον, τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν ο όλος καβγάς μεταξύ των δύο αδελφών να ξεκίνησε όταν ο πρίγκιπας Χάρι αισθάνθηκε ότι ο αδελφός του τον επέκρινε για την επιλογή της Μέγκαν Μαρκλ ως συζύγου του.

Θλίψη για την Μέγκαν Μαρκλ! Έπεσε στην ίδια παγίδα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Έπεσε στην ίδια παγίδα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα...Μια πηγή εντός της βασιλικής οικογένειας λέει πως η 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ δυσκολευόταν να διαχειριστεί το γεγονός πως ήταν έγκυος μαζί με την αρνητική δημοσιότητα που δέχεται, καθώς ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Χάρι νιώθει υπεύθυνος για όσα τις συμβαίνουν.

Δείτε επίσης: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι συνέβη στο παλάτι μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατός της;

«Δυστυχισμένη» στον νέο της ρόλο ως δούκισσα εμφανίζουν δημοσιεύματα την Μέγκαν Μαρκλ, παρουσιάζοντας, την ίδια ώρα, τον πρίγκιπα Χάρι είναι «γεμάτος ενοχές».

Αυτό έρχεται εν μέσω περαιτέρω συγκρίσεων της Αμερικανίδας ηθοποιού και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που οι ειδικοί λένε ότι είχε την ίδια αρνητική αντιμετώπιση όπως και η Μέγκαν Μαρκλ, από τη στιγμή που μπήκε στη βασιλική οικογένεια μέχρι τον πρόωρο θάνατό της το 1997.

 Μέγκαν Μαρκλ

Πέρυσι, μια πηγή είχε ισχυριστεί πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι υπερπροστατευτικός με την σύζυγό του επειδή «δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο και για την μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα».

Μιλώντας στο US Weekly αυτή την εβδομάδα, μια βασιλική πηγή είπε: «Η Μέγκαν Μαρκλ έχει πολλά αυτή την περίοδο, είναι έγκυος και έχει να αντιμετωπίσει και την δημόσια αντίδραση και όλη αυτή η κατάσταση είναι απίστευτα αγχωτική».

Και προσθέτει: «Ο πρίγκιπας Χάρι είναι πολύ απογοητευμένος με το πόσα λίγα μπορεί να κάνει. Το να κρατήσει την Μέγκαν Μαρκλ μακριά από όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα είναι κάτι πολύ δύσκολο γι’ αυτόν. Είναι ο σκοπός του σε αυτή την σχέση: Θέλει να την κρατήσει μακριά από την αρνητική δημοσιότητα».

Σε μια παρόμοια θέση είχε βρεθεί και η πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν μπήκε στην βασιλική οικογένεια

Και σημειώνοντας πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει «μεταμορφωθεί» σε Νταϊάνα, η ειδική στην βασιλική οικογένεια Μέλανι Μπρόμλεϊ δήλωσε στην The Express πως χάνει την φωνή της. Χαμός στο Παλάτι: Ο Κάρολος τα είχε και με την αδελφή της Νταϊάνα!

Όπως είπε η Μέλανι: «Τώρα είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, έχει χάσει τη φωνή της και δεν είναι πλέον σε θέση να πει: »Η Κέιτ κι εγώ δεν διαφωνούμε κάθε Κυριακή για το φαγητό’». Αυτό ακριβώς πέρασε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ειλικρινά, οι ομοιότητες σε αυτό που περνάει τώρα η Μέγκαν Μαρκλ με αυτό που πέρασε η Νταϊάνα είναι πολλές –προτού φυσικά η Νταϊάνα γίνει αγία για τον Τύπο. Όταν η Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκαν, ήταν τρομερό για την ίδια. Και η Μέγκαν Μαρκλ περνάει την ίδια φάση».

Εξηγώντας την προστατευτικότητα του Χάρι απέναντι στην Μέγκαν στην εφημερίδα Sun, τον περασμένο χρόνο, μια πηγή είχε πει: «Πιστεύω ότι ο Χάρι αισθάνεται ότι δεν μπόρεσε να προστατεύσει την μητέρα του, γι’ αυτό και κάνει τα πάντα για την προστασία της γυναίκας του. Αυτός είναι ο δικός του τρόπος εξιλέωσης».

Νταιάνα

Την περασμένη εβδομάδα, στο ντοκιμαντέρ του Channel 5 «Κέιτ Vs Μέγκαν: πριγκίπισσες σε πόλεμο», μίλησε ο πρώην μπάτλερ της Νταϊάνας, Πολ Μπάρελ, που υποστήριξε ότι το παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι σαν «ναρκοπέδιο» για οποιονδήποτε νέο και συνέκρινε την αντιμετώπιση που έχει η Μέγκαν με αυτή που είχε βιώσει η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Μέγκαν θέλει να βγει και να μιλήσει για την διαμάχη της με την Κέιτ αλλά το βασιλικό πρωτόκολλο δεν της το επιτρέπει

Όπως είπε: «Η Μέγκαν παντρεύτηκε στην πιο παραδοσιακή οικογένειας της χώρας, την βασιλική οικογένεια. Πώς θα το διαχειριστεί; Η πριγκίπισσα Νταϊάνα μεγάλωσε σε ένα σπίτι που ήταν τόσο μεγάλο όσο το παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά και πάλι χάθηκε».

Υποστηρίζοντας πως την Νταϊάνα δεν την καλωσόρισαν «πολύ ευγενικά», ο 60χρονος Μπάρελ, εξήγησε πως η Μέγκαν θα δώσει μάχη καθώς είναι μια «δυνατή και ανεξάρτητη γυναίκα» που βρέθηκε στην «πιο παραδοσιακή οικογένεια της χώρας». Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα χόρεψε με τον Τραβόλτα και άφησε ιστορία με αυτό το φόρεμα!

Εκτός από την αναφερθείσα διαμάχη με την Κέιτ Μίντλετον, η Μέγκαν είναι αναγκασμένη να υπομένει τις τακτικές δημόσιες εκρήξεις της ετεροθαλούς αδερφής της, Σαμάνθα Μαρκλ και του πατέρα της Τόμας.

Μέσα σε όλα αυτά, κάποιες πηγές είχαν ισχυριστεί πως η Μέγκαν έχει «σκάσει» που δεν μπορεί να βγει και να μιλήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό της καθώς το βασιλικό πρωτόκολλο της υπαγορεύει να έχει μια αξιοπρεπή σιωπή.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share