Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Πανικός με την Kate: Κατέστρεψε τα σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Δεν έχουν τελειωμό τα σκάνδαλα!

2 Δεκεμβρίου 2019 12:59
Πανικός με την Kate: Κατέστρεψε τα σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Νταϊάνα!
Follow us on Google News

Το ξέρατε; Η Kate κατέστρεψε τα αγαπημένα σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Νταϊάνα! Πανικός...

Ήταν το αγαπημένο κόσμημα της Νταϊάνα και πέρασε στη σύζυγο του Πρίγκιπα William.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Ανατριχιάζει η εικόνα της πριγκίπισσας Νταϊάνα αγκαλιά με την Μέγκαν Μάρκλ!

Η μεγάλη συλλογή κοσμημάτων της αγαπημένης λαίδης πέρασε στους δύο γιους της με σκοπό να τα χαρίσουν στις δύο αγαπημένες τους. Μέχρι στιγμής και οι δυο Δούκισσες έχουν πάρει πολλά από τα κοσμήματα, η Kate ωστόσο είναι αυτή που πήρε τη μερίδα του λέοντος ως μέλλουσα βασίλισσα.

πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ένα από τα κομμάτια που πήρε η Kate από τη συλλογή της Νταϊάνα ήταν τα αγαπημένα της ζαφειρένια σκουλαρίκια. Ωστόσο αυτό που λίγοι πρόσεξαν ήταν ότι η Kate άλλαξε κάτι πάνω στο συλλεκτικό κομμάτι και συγκεκριμένα αφαίρεσε μερικά διαμάντια από αυτό.

Τα ζαφειρένια δάκρυα ήταν στολισμένα γύρω γύρω με μία σειρά από διαμάντια που έδιναν μία ιδιαίτερη λάμψη. Όταν όμως πέρασαν στην κατοχή της Kate, τα διαμάντια αφαιρέθηκαν με σκοπό να τα φοράει η Kate σε πιο casual εμφανίσεις. Μάλιστα, τα σκουλαρίκια αυτά τα φόρεσε και στον αρραβώνα της με τον William.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η τραγική φράση της για το γάμο της με τον Κάρολο!

Τη μέρα που ανακοινώθηκε ο τραγικός θάνατος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα συγκλονίστηκε όλος ο κόσμος! 22 χρόνια αργότερα τη βλέπουμε στη θρυλική σειρά The Crown όπου βλέπουμε καρέ καρέ τη γνωριμία του Πρίγκιπα Κάρολου με την Καμίλα Σάνντ.

Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα χόρεψε με τον Τραβόλτα και άφησε ιστορία με αυτό το φόρεμα!

Η Καμίλα διατηρούσε ήδη έναν ιδιόμορφο γάμο με τον Άντριου Πάρκερ ο οποίος μετά από επανειλημμένες απιστίες έφτασε στο σημείο να κάνει σεξ ακόμη και με την αδερφή του, Πριγκίπισσα Άννα. Ωστόσο η Καμίλα για αντίποινα είχε βρεθεί πολλές φορές σε ξένες αγκαλιές μια εξ αυτών και του Καρόλου.

κάρολος καμίλα

Κάποια στιγμή λοιπόν, η πολύ συνειδητοποιημένη Άννα, που ήξερε πως αυτό που ζούσε με τον Πάρκερ είχε ημερομηνία λήξης και δεν ήταν διατεθειμένη να πληγωθεί, μίλησε στον Κάρολο ο οποίος ονειροβατούσε πως η Καμίλα είχε τελειώσει μαζί του και πως οι δυο τους θα πήγαιναν για γάμο και του είπε την πιο διάσημη φράση της Diana, την οποία είπε πάρα πολλά χρόνια αργότερα σε δική της συνέντευξη όταν ερωτήθηκε για το διαζύγιό της με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τον λόγο που αυτό προέκυψε: “Σε αυτόν τον γάμο ήμασταν τρεις”.

Η Άννα μπορεί να του είπε πως “σε αυτόν τον γάμο θα είστε τρεις” εννοώντας πως αν παντρευτεί την Camilla ο Andrew θα είναι το τρίτο πρόσωπο, όμως η φράση οπωσδήποτε χρησιμοποιήθηκε σκόπιμα για να δείξει ότι η ζωή απλώς κάνει κύκλους.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share