Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Εμείς οι δύο μαζί θα τελειώσουμε... αλλά δεν ξέρω ποιος θα φύγει πρώτος"! Η πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκης! (Video)

Είχαν δώσει μια κοινή συνέντευξη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

2 Δεκεμβρίου 2019 12:34

Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έδωσαν το 1990 μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον ΑΝΤ1 στον Ζάχο Χατζηφωτίου! Οι δυο τους κοιτάζονταν στα μάτια και μίλησαν για την γνωριμία τους αλλά και για το πως παντρεύτηκαν! Ο καρπός του έρωτα τους ήρθε λίγα χρόνια μετά και τους κράτησε δεμένους μέχρι το τέλος!

Όπως θα δείτε και οι δυο όταν μιλάνε ο ένας για τον άλλον τρέφουν μια τεράστια αγάπη και μελαγχολία για εκείνα τα χρόνια! Η Αλίκη Βουγιουκλάκη του εκμυστηρεύτηκε δημόσια ότι μόνο εκείνον θα ξαναπαντρευόταν μετά το πρώτο τους διαζύγιο αφού ο έρωτας τους δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ! Ακόμα και όταν ήταν χωρισμένοι οι δυο τους έβγαιναν πολλές φορές έξω και πέρναγαν χρόνο μαζί! Η ίδια μάλιστα του είπε ότι μαζί θα τελειώσουν και ότι θα πρέπει να φροντίσει εκείνος να μην "φύγει" πρώτος! Βέβαια η αγαπημένη ηθοποιός γνωρίζοντας ότι η ζωή φέρνει ανατροπές διόρθωσε την φράση της τονίζοντας ότι δεν ξέρει ποιος από τους δύο θα πεθάνει πρώτος.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε και τις δυο γυναίκες που παντρεύτηκε να τον αγαπάνε και τον προσέχουν ακόμα κι αν δεν έμενε πια μαζί τους! Εκείνος όμως δεν μπορούσε να κρύψει τα έντονα αισθήματα του για την Ελληνίδα σταρ! Τον Μάρτιο του 1990 της έκανε μια πρόταση να είναι ξανά μαζί οι δυο τους αλλά η Αλίκη του απάντησε ότι θα το έκανε αυτό μόνο με κάποιες συνθήκες! Επίσης αποκάλυψε ότι δεν της άρεσαν οι πολιτικοί γάμοι και ότι αν θα παντρευόταν ξανά θα το έκανε με τα όλα του τον γάμο!

Απολαύστε μια από τις καλύτερες τους συνεντεύξεις:

Ο αθεράπευτος έρωτας του Δημήτρη Παπαμιχαήλ για την Αλίκη τον έκανε να πίνει και να θυμώνει!

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν μια ζωή μέχρι το τέλος ερωτευμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Γιατί όμως εκείνος έπινε και νευρίαζε πολύ εύκολα;

Ο ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος που είχε ζήσει από πολύ κοντά τόσο την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όσο και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ,μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, "Όλα Καλά":

« Με πήρε η Αλίκη Βουγιουκλάκη και με έκανε παρτενέρ δίπλα της, με καθιέρωσε πρωταγωνιστή. Της χρωστάω πάρα πολλά. Γενναιόδωρη, γενναιόψυχη… Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τη Βουγιουκλάκη.

Με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχαμε πιο κοινά χνώτα. Κάναμε παρέα και μέχρι το τέλος της ζωής του έλεγε -το λέει και η Νάντια Μουρούζη- ότι ήμουν από τους λίγους φίλους που θεωρούσε ότι είχε. Δεν ξεπέρασε ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έπινε, θύμωνε και έλεγε πολλά γι’ αυτήν, αλλά ουαί κι αλίμονο αν τολμούσε άλλος να πει άσχημη κουβέντα για την Αλίκη! Τον είχε φάει»!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτή ήταν η ταινία που αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει!

Γνωρίζετε ποια είναι η ταινία που αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Πριν λίγο καιρό η Άννα Φόνσου, έδωσε συνέντευξη και μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Υπήρχε μια φήμη ότι οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καλά λόγω του ανταγωνισμού, κάτι που όπως υποστηρίζει η Άννα Φόνσου δεν ισχύει.

Απεναντίας, η γνωστή πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου και του θεάτρου αποκαλύπτει ότι με την Αλίκη ήταν φίλες και μάλιστα, της είχε σταθεί όταν εκείνη χώρισε από τον δεύτερο σύζυγό της. Ωστόσο, αποκαλύπτει την άγνωστη συμφωνία που είχαν κάνει οι δυο τους να μην παίξουν ποτέ μαζί. Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτή ήταν η πραγματική της ηλικία!

"Την καριέρα μου τη χρωστάω στην Αλίκη. Η ταινία που με έκανε διάσημη, το "Αγοροκόριτσο", είχε γραφτεί για εκείνη. Αρνήθηκε και ο παραγωγός ζήταγε πρωταγωνίστρια και ο Μπάρκουλης του πρότεινε εμένα. Έπαιζα ένα μικρό ρολάκι σε ένα θέατρο, με είδε και με ζήτησε για δοκιμαστικό. Πήγα αμέσως είπαν όλοι ναι. Γυρίζω την ταινία και βγαίνει στις αίθουσες ταυτόχρονα με τη Μουσίτσα. Και το Αγοροκόριτσο τελικά έρχεται πρώτο στις εισπράξεις. Ε, και τότε αρχίζουν να γράφουν πως η Αλίκη έχει αρρωστ΄σει μαζί μου, ότι δεν ήθελε να με βλέπει, ότι ήμασταν ανταγωνίστριες.

Τα διαβάζω εγώ αυτά και πηγαίνω σπίτι της να τη βρω. Μου ανοίγει η μητέρα της και νόμιζε πως ήμουν θαυμάστρια της. Της λέει: «Αλίκη, είναι εδώ ένα κορίτσι που λέει ότι έπαιξε στο Αγοροκόριτσο». Τρελαίνεται η Αλίκη και βγαίνει ροζ και φωτεινή και τα χάνω. Της λέω: «Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να παίξω στο σινεμά». Αμέσως με αγκαλιάζει, μου λέει: «Τι όμορφο κοριτσάκι είσαι εσύ!» και καθίσαμε και χωρίς να το καταλάβω άρχισα να της λέω τη ζωή μου. Γίναμε φίλες από τότε." Άγρια δολοφονία στην οικογένεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Δεν παίξατε, όμως, μαζί. "Ήταν κοινή συμφωνία. Δεν θελήσαμε ποτέ να κάνουμε κάτι μαζί, δεν πήγα ποτέ στο σπίτι της στο Θεολόγο και μου έλεγε: "Μα τι πράγμα είσαι εσύ, ρε Άννα". Και ήταν εκεί και σε δύσκολες στιγμές μου. Όταν, για παράδειγμα, χώρισα τον δεύτερο μου άντρα με πέταξε στο δρόμο και ταυτόχρονα μου έκλεισε και το θέατρο που είχαμε, το Όρβο. Θυμάμαι, μου πέταξε μια βαλίτσα που είχε μόνο βρακιά, εσώρουχα. Ούτε καν τα ρούχα μου. Την παίρνω αμέσως τηλέφωνο. Της λέω "είμαι σε αδιέξοδο" και μου λέει να πάω σπίτι της. Αμέσως μου κλείνει να μείνω ένα μήνα στη Μεγάλη Βρετανία. Και μου λέει: "Αφού χώρισες άσχημα, πρέπει να φύγεις για λίγο. Θέλεις να πας Αυστραλία για κάποιες εμφανίσεις;" "Ναι", της λέω, "αλλά, πως;". Και εκείνη βρίσκει τον επιχειρηματία εκεί και του λέει: "Σου έχω τη Φόνσου να έρθει να παίξει. Αλλά αν τη θέλεις, πρέπει να μας στείλεις προκαταβολή 1,5 εκατ.". Και πήγα εκεί και πέρασα πολύ καλά." είπε μεταξύ άλλων.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share