Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Ιστορική συνάντηση: Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Τα φιλιά στο στόμα και τα τρυφερά λόγια!

Σπάνιο ντοκουμέντο!

21 Νοεμβρίου 2019 12:55
Ιστορική συνάντηση: Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Τα φιλιά στο στόμα και τα τρυφερά λόγια!

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο έρχεται για πρώτη φορά στο φως από παρελθόν με μεγάλους σταρ της ελληνικής τηλεόρασης που δεν βρίσκονται σήμερα στην ζωή!

Ανάμεσα στους Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Αλέκος Αλεξανδράκης, Ζωή Λάσκαρη! Όλοι οι μεγάλοι μαζί σε ένα βίντεο!

Αυτό που ξεχωρίζει είναι η ιστορική συνάντηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, καιρό μετά τον χωρισμό τους, με τα δημόσια φιλιά στο στόμα να ξεχωρίζουν!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτός είναι ο τελευταίος σύζυγός της!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:«ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ» 25/7/1994

Αρχείο:https://www.facebook.com/AlikiVougiouklakiOnline ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:«ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ-ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ!» 25/7/1994

Posted by Aliki Vougiouklaki Online on Wednesday, 28 November 2018

Βουγιουκλάκη, Καρέζη και Λάσκαρη: Η τραγική σύμπτωση πίσω από τον θάνατό τους!

Βουγιουκλάκη, Καρέζη και Λάσκαρη: Και οι τρεις, γνώρισαν τη λατρεία του κοινού και αποθεώθηκαν όσο καμία άλλη από το χώρο της υποκριτικής. Ποια είναι όμως η τραγική σύμπτωση πίσω από τον θάνατο τους;

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Εδώ είναι θαμμένο το σώμα της! Οι εικόνες θα σας σοκάρουν...

Και οι τρεις πρωταγωνίστριες, γνώρισαν τη λατρεία του κοινού και αποθεώθηκαν όσο καμία άλλη από το χώρο της υποκριτικής.

Ο αιφνίδιος θάνατος της Ζωής Λάσκαρη, σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο. Η Ζωή Λάσκαρη στα τέλη της δεκαετίας του ’60 θεωρήθηκε μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη, μία από τις εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Και οι τρεις τους έφυγαν από τη ζωή καλοκαίρι. Η Τζένη Καρέζη πέθανε στις 27 Ιουλίου του 1992, μετά η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 1996, και τέλος η Ζωή Λάσκαρη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στις 18 Αυγούστου του 2017.

undefined

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share