Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Μην ανησυχείς, στην αρρώστια είμαι επαγγελματίας...": Σόκαρε η Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Η απάντηση στον γιατρό και ο θάνατος!

16 Νοεμβρίου 2019 15:30

Σόκαρε η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την απάντηση που είχε δώσει στον γιατρό. "Μην ανησυχείς, στην αρρώστια είμαι επαγγελματίας...".

Με την ευκαιρία διαβάστε: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με αυτό τον τρόπο κατάλαβε ότι πλησιάζει το τέλος της!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πέθανε στις 23 Ιουλίου του 1996 από καρκίνο. Από την ημέρα που έμαθε ότι ήταν άρρωστη πέρασαν μόλις 63 μέρες πριν έρθει το τέλος. Στην κηδεία της οι εκδηλώσεις του κόσμου ήταν πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα και η τηλεοπτική κάλυψη έμοιαζε με υπερπαραγωγή, γεμάτη από υπερβολές, κλισέ και άστοχα σχόλια.

Ο κόσμος όμως ήταν καθηλωμένος στην τηλεόραση αμέτρητες ώρες παρακολουθώντας ατελείωτα αφιερώματα, δηλώσεις φίλων και συγγενών της, ακόμη και ανούσια φλυαρία χωρίς καμία πληροφορία. Οι εφημερίδες την επόμενη ημέρα έγραψαν ότι 9 στους 10 τηλεθεατές είδαν «το τελευταίο αντίο» στην Αλίκη....

Με την ευκαιρία διαβάστε: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο πρώην σύντροφος της δολοφονήθηκε! Σοκ!

Η Βουγιουκλάκη αντιμετώπισε το πρόβλημα στην υγεία της με αξιοπρέπεια και γενναιότητα. Ακόμα και όταν ρώτησε τον διάσημο γιατρό πόσο χρόνο ζωής της έδινε, του είπε: «Μην ανησυχείς, εγώ και στην αρρώστια είμαι επαγγελματίας».

Ο αθεράπευτος έρωτας του Δημήτρη Παπαμιχαήλ για την Αλίκη τον έκανε να πίνει και να θυμώνει!

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν μια ζωή μέχρι το τέλος ερωτευμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Γιατί όμως εκείνος έπινε και νευρίαζε πολύ εύκολα;

Ο ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος που είχε ζήσει από πολύ κοντά τόσο την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όσο και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ,μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, "Όλα Καλά":

« Με πήρε η Αλίκη Βουγιουκλάκη και με έκανε παρτενέρ δίπλα της, με καθιέρωσε πρωταγωνιστή. Της χρωστάω πάρα πολλά. Γενναιόδωρη, γενναιόψυχη… Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τη Βουγιουκλάκη.

Με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχαμε πιο κοινά χνώτα. Κάναμε παρέα και μέχρι το τέλος της ζωής του έλεγε -το λέει και η Νάντια Μουρούζη- ότι ήμουν από τους λίγους φίλους που θεωρούσε ότι είχε. Δεν ξεπέρασε ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έπινε, θύμωνε και έλεγε πολλά γι’ αυτήν, αλλά ουαί κι αλίμονο αν τολμούσε άλλος να πει άσχημη κουβέντα για την Αλίκη! Τον είχε φάει»!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share