Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Ζορντί το παιδί θαύμα των 90ς! Είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά! (Video)

Εσείς τον θυμάστε;

18 Οκτωβρίου 2019 11:15
Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Ζορντί το παιδί θαύμα των 90ς!  Είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά! (Video)

Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Ζορντί το παιδί θαύμα των 90ς! Είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της Κορομηλά!

Το 1992 σε όλο τον πλανήτη υπήρχε ένας άνθρωπος viral. Αναφερόμαστε στον 5χρονο Ζορντί. Που έγινε νούμερο 1 παγκοσμίως τραγουδώντας «Dur Dur D’etre Bebe»! Η «Μαρία της γειτονιάς», στα 48 της, πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Η εμφάνιση στο Χόλιγουντ!

Σε ένα βιντεάκι όλο τσαχπινιά στο οποίο μάλιστα πρωταγωνιστούσαν και η μαμά με τον μπαμπά του!

Μάλιστα τον Ζορντί είχε φέρει και στην Ελλάδα στο σόου της που εκείνη την εποχή «χτύπαγε» νούμερα τρελά, η Ρούλα Κορομηλά.

Οι οποίοι μια χαρά πέρασαν από την τεράστια επιτυχία του παιδιού τους. Αλλά τα χρήματα που κέρδιζε ο Ζορντί, γίνονταν καπνός! Ένα επιχειρηματικό σχέδιο για την «Φάρμα του Ζορντί» βάρεσε κανόνι, αν και ο μικρός επέμενε… ότι ήταν δική του ιδέα να φτιαχτεί. Ο δικαστής φυσικά και δεν το πίστεψε. Αγνώριστος ο Γουίλι! Έτσι είναι σήμερα ο εραστής της Πάολα Μπάτσο!

Οπότε μετά από λίγα χρόνια φήμης και χρήματος, ο Ζορντί εξαφανίζεται. Με δικαστική απόφαση! Οι αρχές απαγορεύουν να παίζονται τα τραγούδια του για να μην παντελονιάζουν τα φράγκα οι γονείς του. Οι οποίοι φαίνεται πως ενώνονταν όχι με αγάπες και λουλούδια, αλλά από την καριέρα του μικρού. Λογικά, λοιπόν, χώρισαν.

Όταν έκλεισε τα 18, έκανε αυτό που οι περισσότεροι 18χρονοι κάνουν. Όχι, δεν έδωσε Πανελλαδικές. Κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του παρακαλώ. Είχε πολλά να πει εκεί μέσα. Αυτό μαρτυρά και ο ιδιαίτερος, ξεχωριστός και ψαγμένος τίτλος της «Δεν είμαι πια μωρό».

Μπορεί η επιχειρηματική φάρμα να είχε πάει άπατη, αλλά μια άλλη -η τηλεοπτική- τον έφερε ξανά στον αφρό. Παίρνει μέρος στο ριάλιτι «Η Φάρμα» -διάσημοι εντίσιον- και καταφέρνει να κερδίσει αφού όλο το έθνος τον θεωρεί παιδί του. Όσο νιώθει ακόμη καβάλα στ’ άλογο, ο Ζορντί αποφασίζει να κάνει το μεγάλο comeback στη μουσική.

Αφού, λοιπόν, δεν του ‘κατσε το… σόλο, το γυρίζει στο ομαδικό. Με τον ίδιο, βέβαια, να διατηρεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δυστυχώς, οι Jordy and the Dixies (σιγά μην έβαζε και τα δικά τους ονόματα, πάλι καλά που δεν ονόμασε το γκρουπ Ζορντί και Σία Ο.Ε) δεν μακροημέρευσαν. Ούτε έκαναν και κάποια επιτυχία. Λίγο πριν κλείσει τα 30, ζει από τα δικαιώματα εκείνου του one hit που τον έκανε πασίγνωστο!

Ρούλα Κορομηλά: Το μήνυμα όλο νόημα της παρουσιάστριας! "Κανένας δεν πρέπει να..."

Ένα μήνυμα όλο... νόημα είδαμε από τη Ρούλα Κορομηλά. "Κανένας δεν πρέπει να..."! Τι έγραψε η παρουσιάστρια;

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με την ευκαιρία διαβάστε: Τι κοινό μπορεί να έχουν η Ναταλία Γερμανού, Ρούλα Κορομηλά και Αννίτα Πάνια;

Η παρουσιάστρια φαίνεται να κάθεται με μια φίλη της, η οποία είναι πλάτη, και να συζητά. Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: "Κατερίνα μου, ξεπέρασε επιτέλους τις ανασφάλειές σου! Τόσα χρόνια υπομονής και ανοχής είναι πολλά σε μια σχέση που σε "συνθλίβει". Νομίζω πως ήρθε η ώρα να πας παρακάτω! Κανένας δεν πρέπει να ζει μια ζωή που δεν του αξίζει! (Αυτά, μεταξύ άλλων, συζητάω με τη φίλη μου...) #i_am_roula #beyourself #selfconfidence #loveyourself #friends"

Ρούλα Κορομηλά: Δεν βγαίνει πια έξω από το σπίτι της!

Δεν βγαίνει πια έξω από το σπίτι της πια η Ρούλα Κορομηλά!

Τα τελευταία χρόνια η κορυφαία παρουσιάστρια έχει επιλέξει να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση, τουλάχιστον μπροστά από τις κάμερες με αποτέλεσμα να κάνουμε καιρό να την δούμε... Αυτό βέβαια έχει επιλέξει η ίδια να κάνει αφού όπως φαίνεται θέλει να βρει την ηρεμία της...

Αφορμή σε αυτό στάθηκε και η δημοσίευση που έκανε πριν κάποιες ώρες αναφέροντας χαρακτηριστικά:

''Κάποιες φορές η καλύτερη έξοδος είναι αυτή που δεν χρειάζεται να πάς πουθενά...'' Αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως επιλέγει να μείνει σπίτι της απολαμβάνοντας την ηρεμία της και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί...

Δείτε τη δημοσίευση...

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share