Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι κοινό μπορεί να έχουν η Ναταλία Γερμανού, Ρούλα Κορομηλά και Αννίτα Πάνια;

Δείτε εδώ!

14 Οκτωβρίου 2019 18:00
Τι κοινό μπορεί να  έχουν η Ναταλία Γερμανού, Ρούλα Κορομηλά και Αννίτα Πάνια;

Και οι τρεις παρουσιάστριες είναι από τις πιο αγαπημένες της ελληνικής τηλεόρασης! Παρόλο που η Ρούλα Κορομηλά έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από την ενεργό δράση δεν παύει να έχει χαράξει μια λαμπρή πορεία! Τι κάνει όμως να είναι μαζί με την Αννίτα Πάνια και την Ναταλία Γερμανού;

Η φωτογραφία ντοκουμέντο τα αποκαλύπτει όλα!

Μπορεί η κάθε μια να έχει την δική της εκπομπή το Σαββατοκύριακο, ο στόχος τους όμως είναι ένας να κατακτήσουν το τηλεοπτικό κοινό!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν που απεικονίζονται και οι τρεις μαζί!

Βρίσκονταν και οι τρεις στην εκπομπή ‘’Μπράβο’’ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς 1998! Οικοδέσποινα ήταν η Ρούλα Κορομηλά και στην παρέα της η Ναταλία Γερμανού η Αννίτα Πάνια και η Πόπη Χατζηδημητρίου!

Δείτε την εικόνα εδώ!

Ο Κάτμαν γύρισε στην Αννίτα Πάνια! Δείτε πως είναι σήμερα ο Νίκος Κατέλης! (Video)

Μετά από οκτώ χρόνια ο Κάτμαν επέστρεψε στην Αννίτα Πάνια και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Διαγωνιζόμενη του X-Factor είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια!

Το κοινό γνώρισε και αγάπησε τον Νίκο Κατέλη μέσα από τις εκπομπές που έκανε η Αννίτα Πάνια στο Alter. Ο Νίκος Κατέλης έγινε ο αγαπημένος μας Κάτμαν και για αρκετά χρόνια ήταν στο πλευρό της παρουσιάστριας, στις τηλεοπτικές της εκπομπές.

Ξαφνικά, χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι χθες που επέστρεψε στην Αννίτα Πάνια και εκείνη του είχε ετοιμάσει πανηγυρική υποδοχή!

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Κάτμαν:

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η ηλικία της! Δεν φαντάζεστε...

Δεν φαντάζεστε ποια είναι η ηλικία της Αννίτας Πάνια! Πάθαμε πλάκα μόλις μάθαμε!

Σίγουρα δεν της το είχαμε, αφού μικροδείχνει και αποτελεί και μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση! Η παρουσιάστρια τη φετινή σεζόν, ανήκει στο Open και παρουσιάζει την εκπομπή "Αννίτα Κοίτα".

Στο σημείο να σας θυμίσουμε ότι ένας παντρεμένος πήγε στην Αννίτα Πάνια για να κάνει σχέση και τον πήρε τηλέφωνο η γυναίκα του!

Πάμε όμως στο θέμα μας!

Μάθετε την ηλικία της παρουσιάστριας και πάθαμε ένα μικρό σοκ! Και αυτό γιατί η Αννίτα Πάνια, όσο και αν δεν της φαίνεται, είναι 49 ετών!

Η "Λέρα" επέστρεψε στην Πάνια πιο... γυναικάρα από ποτέ και δεν την γνώρισε ούτε η Αννίτα

Η "Λέρα" επέστρεψε στην Πάνια πιο... γυναικάρα από ποτέ και δεν την γνώρισε ούτε η Αννίτα!

Ένας… χαμός έγινε στο Twitter, με τους χρήστες να ζητούν ήδη από την πρεμιέρα της Αννίτας Πάνια στο OPEN την επανεμφάνιση για τη θρυλική πλέον «Λέρα» ή αλλιώς… γυναίκα αντιπροσώπου.

Η Μαρία Σκαφίδα εμφανίστηκε 9 χρόνια μετά στο πλατό της Αννίτας Πάνια, αυτή τη φορά όχι στα «Παρατράγουδα» αλλά στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα».

Η ίδια έκατσε στον καναπέ της Αννίτας και οι ατάκες διαδέχονταν η μία την άλλη. «Πέταξα τη Λέρα από πάνω μου!», δήλωσε γεμάτη ικανοποίηση εννοώντας φυσικά τον νεκροθάφτη σύζυγό της, με την Πάνια να δυσκολεύεται να πιστέψει αυτό που αντίκρισε.

Η τηλεοπτική Λέρα εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική, με μακριά μαύρα μαλλιά, νέα δόντια και σαφώς πιο περιποιημένη από την original μορφή της, με το Twitter να… παραμιλά!

Η εικόνα, άλλωστε, μιλά από μόνη της…

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή της! Γιατί δεν έχουν ίδιο επίθετο;

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι η άγνωστη αδερφή της Αννίτας Πάνια, που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της μέχρι και σήμερα!

Οι δύο γυναίκες είναι αδερφές από διαφορετικό πατέρα με την Ντιάνα Κοσβύρα να είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αννίτα Πάνια: Παντρεύτηκε πρώην συνεργάτης της! Δεν πάει ο νους σας...

Η αδερφή της Αννίτας Πάνια είναι ταμίας στην φιλανθρωπική οργάνωση “Εθελοντές του κόσμου” και ασχολείται με τη στήριξη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, την ύπαρξη ατόμων που παίρνουν ναρκωτικά, όπως και με άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας στην ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι μια γυναίκα με πλούσια φιλανθρωπική δράση και φυσικά αποφεύγει την άσκοπη προσωπική της προβολή. Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο αδελφές, λέγεται ότι είναι άψογες ακόμα και σήμερα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share