Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αννίτα Πάνια: Παντρεύτηκε πρώην συνεργάτης της! Δεν πάει ο νους σας...

Ο λόγος για...

20 Αυγούστου 2019 12:01
Αννίτα Πάνια: Παντρεύτηκε πρώην συνεργάτης της! Δεν πάει ο νους σας...

Πρώην συνεργάτης της Αννίτας Πάνια, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας πριν λίγες ημέρες. Δεν πάει ο νους σας..

Ο λόγος για την Μαρία Φραγκάκη και τον Νίκο Μάρκογλου!

Το ζευγάρι, πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε στην Πάρο, στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην παραλία Λαγγέρι της Νάουσας. Άλλος άνθρωπος η Αννίτα Πάνια!

Κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι το ζευγάρι που έχει αποκτήσει έναν γιο, έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης. Δείτε φωτογραφίες:

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η άγνωστη αδερφή της!

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι η άγνωστη αδερφή της Αννίτας Πάνια, που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της μέχρι και σήμερα!

Οι δύο γυναίκες είναι αδερφές από διαφορετικό πατέρα με την Ντιάνα Κοσβύρα να είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα. Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η σχέση της με τη Σοφία Καρβέλα!

Η αδερφή της Αννίτας Πάνια είναι ταμίας στην φιλανθρωπική οργάνωση “Εθελοντές του κόσμου” και ασχολείται με τη στήριξη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, την ύπαρξη ατόμων που παίρνουν ναρκωτικά, όπως και με άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας στην ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι μια γυναίκα με πλούσια φιλανθρωπική δράση και φυσικά αποφεύγει την άσκοπη προσωπική της προβολή. Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο αδελφές, λέγεται ότι είναι άψογες ακόμα και σήμερα.

Αννίτα Πάνια: Εσείς το ξέρατε; Αυτό είναι το κανονικό της όνομα!

Η Αννίτα Πάνια, είναι μια παρουσιάστρια που κρατάει γενικά χαμηλό προφίλ, ειδικά μετά τον χωρισμό της με τον Νίκο Καρβέλα!

Η παρουσιάστρια, μπορούμε να πούμε, πώς είναι αρκετά αγαπητή στο κοινό της, το οποίο την ακολουθεί πιστά εδώ και αρκετά χρόνια. Απαράδεκτη κίνηση από την Αννίτα Πάνια! Το περιστατικό που κανείς δε θυμάται!

Εμείς, στο Athensmagazine.gr, μαζέψαμε 9 πληροφορίες για την παρουσιάστρια, τις οποίες και σίγουρα δεν τις ξέρετε, όπως είναι και το όνομα της, που σίγουρα δεν πάει ο νους σας!

Πάμε να δούμε!

1.H Αννίτα Πάνια γεννήθηκε στις 25 Απριλίου το 1970 που σημαίνει ότι είναι 48 ετών.

2. Έχει βαφτιστεί Αναστασία Πάνια.

3. Κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια.

4. Τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείτο με την ποίηση και τη στιχουργία.

5. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο «Τριάντα Τρόποι Εισόδου», το βιβλίο «Η Εκδίκηση του Κωλόχαρτου» και έχει γράψει στίχους για διάφορους τραγουδιστές.

6.Το Χρυσό Κουφέτο ξεκίνησε να μεταδίδεται το 1995 στο Μακεδονία TV, στη συνέχεια στις αρχές του επόμενου έτους στο New και στα τέλη του ίδιου έτους στο Star Channel. Έπειτα παρουσίασε στο ίδιο κανάλι την σεζόν 1998-1999 την εκπομπή ταλέντων Σπάνια Πουλιά. Το 1999 παρουσίασε στον ΑΝΤ1 το σόου Με Φόρα μαζί με τον Βλάσση Μπονάτσο.

7.Το 2001 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Παρατράγουδα στο Alter Channel, που συνεχίστηκε μέχρι το κλείσιμο του σταθμού, ενώ για μια σεζόν παρουσίαζε και την εκπομπή Κορίτσια Οι Άνδρες (2000-01). Το 2002 ανέλαβε τη βραδινή εκπομπή Αϋπνίες, που συνεχίστηκε έως το 2006. Στη συνέχεια παρουσίασε την εκπομπή Je T' Aime (2006-08), η οποία ήταν επίσης εκπομπή συνοικεσίων και ανάδειξης νέων τραγουδιστών.

8. Το 2007 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο 200.000 ευρώ στο Alter για υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος στην εκπομπή Je t' Aime, με το σκεπτικό ότι γελοιοποιούνται οι ιδιαιτερότητες των καλεσμένων. Σε υπόμνημά τους προς το ΕΣΡ οι Καθηγητές Νομικής, Φίλιππος Σπυρόπουλος και Σταύρος Τσακυράκης, καθώς και η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αλεξάνδρα Κορωναίου υπεράσπισαν το δικαίωμα των ατόμων αυτών στη δημόσια προβολή.

9. Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και την 1η Ιανουαρίου 2008, γεννήθηκε ο γιος τους, Ανδρέας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 29 Απριλίου 2010 αλλά πήρε διαζύγιο το 2016.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εκτός εαυτού η Αννίτα Πάνια! Ούρλιαζε και...

Απίστευτο: Πουλάνε την Αννίτα Πάνια 4,50 ευρώ!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share