Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγνώριστος ο Γουίλι! Έτσι είναι σήμερα ο εραστής της Πάολα Μπάτσο!

Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

13 Οκτωβρίου 2019 19:10
Αγνώριστος ο Γουίλι! Έτσι είναι σήμερα ο εραστής της Πάολα Μπάτσο!

Ποιος δεν θυμάται τον θρασύτατο Γουίλι που μπήκε στο σπίτι των Μπράτσο μόνο και μόνο για τα χρήματα της μικρότερης αδερφής του Κάρλος Ντανιέλ, Εστεφάνια; Πώς είναι όμως σήμερα;

Ο Γουίλι αποτελεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της λατινοαμερικάνικης σειράς «Παολίνα» και παρότι αποτέλεσε «κακό» χαρακτήρα απέκτησε κι αυτός το κοινό του καθαρό λόγω εμφάνισης. Κάτι ήξερε η Πάολα που τον είχε (και αυτόν) εραστή… Εσείς τον θυμάστε; Πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης;

Ο Κολομβιανός ηθοποιός Juan Pablo Gamboa που τον υποδύθηκε φημιζόταν για την εξωτερική του εμφάνιση.

Σήμερα, στα 51 του χρόνια μπορεί να παραμένει γοητευτικός, ωστόσο ο χρόνος άφησε τα σημάδια στο πρόσωπό του. Πώς σας φαίνεται;

Θυμάστε τη Φραντζέσκα Μελά του Big Brother; Δείτε πως είναι σήμερα στα 40 της! (photos)

Θυμάστε τη Φραντζέσκα Μελά του Big Brother; Δείτε πως είναι σήμερα στα 40 της! Ο Γιώργος Λιάτης από το σίριαλ η «Πολυκατοικία» έχασε 50 κιλά! Δείτε πώς είναι σήμερα!

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά το ριάλιτι, η ξανθιά καλλονή παραμένει εντυπωσιακή.

Τη γνωρίσαμε στο Big Brother 2, όταν και αναστάτωσε το ριάλιτι με την παρουσία της. Πλέον, είναι μια τρισευτυχισμένη… γιαγιά, καθώς η κόρη της, Ντανιέλα Αρτεμίου, έγινε μητέρα στα 19 της χρόνια. Η οικογένεια της Φραντζέσκας πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Δείτε τις φωτογραφίες της Φραντζέσκας Μελά με την κόρη της:

Απίστευτο: Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Αχιλλέας" από το "50-50" !

Έχετε δει πώς είναι σήμερα ο "Αχιλλέας" από το "50-50"; Δυσκολευόμαστε να τον αναγνωρίσουμε!

Ο λόγος για τον ηθοποιό Θάνο Τοκάκη,ο οποίος είναι η αλήθεια πως δεν θυμίζει σε πολλά την εικόνα του παρελθόντος, όμως παραμένει εξίσου γοητευτικός. Θυμάστε την όμορφη Ναταλία από το «Πιο γλυκό μου ψέμα»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Δείτε τον πώς είναι σήμερα:

Θυμάστε την «κόρη» του Σάκη Μπουλά από το 50-50; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Τη Δήμητρα Στογιάννη την γνωρίσαμε ως τηλεοπτική κόρη του Σάκη Μπουλά στην πετυχημένη σειρά του Mega «50-50». Θυμάστε την κόρη του Τίγρη από το "Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή"; Δείτε πως είναι σήμερα!

Η αγαπημένη ηθοποιός παρότι είναι νέα, έχει ήδη στο βιογραφικό της σημαντικές συνεργασίες τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει: 7 θανάσιμες πεθερές: Μια πεθερά στη Χούντα, Έλα στη θέση μου, Αν μ' αγαπάς, Η γενιά των 592€, Κύριος και Κυρία Πελς, Πάλι από την αρχή, Πήρα κόκκινα γυαλιά, Πενήντα πενήντα, Το σόι σου.

Δείτε πως είναι σήμερα:

Θυμάστε την Λίλα από τους Single; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τη Λίλα από την επιτυχημένη κωμική σειρά Singles που παρακολουθούσαμε μανιωδώς στο Mega;

Η Σάννυ Χατζηαργύρη η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία και αναγνωρισιμότητα μέσα από το συγκεκριμένο σίριαλ πλέον δεν έχει καμία σχέση με τη θεόμουρλη Λίλα! Είναι μία τρυφερή μανούλα για τα δύο αγοράκια της στα οποία έχει αφοσιωθεί από την ημέρα της γέννησής τους.

Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια με τον οποίο γνωρίστηκε όταν τους έφερε κοντά η Μαρία Σολωμού.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 όμως χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια για να γίνουν γονείς. Τα δίδυμα αγοράκια τους ήρθαν στον κόσμο τον Μάρτιο του 2015. Δείτε όμως και πώς είναι σήμερα η Σμαράγδα από το «Εμείς κι εμείς».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share