Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εσείς τον θυμάστε; Πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης;

Πόσο έχει αλλάξει από τότε;

11 Οκτωβρίου 2019 08:14
Εσείς τον θυμάστε; Πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης;

Ο Γιώργος Λεμπέσης είναι ένας αγαπημένος τραγουδιστής που την δεκαετία του '90 όλα τα κορίτσια τον λάτρευαν! Πώς είναι όμως σήμερα ο τραγουδιστής;

Οι επιτυχίες του, oι οποίες ξεσηκώνουν μέχρι και σήμερα τους νέους στα νυχτερινά κέντρα της χώρας, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν τον βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις. Θυμάστε τη Φραντζέσκα Μελά του Big Brother; Δείτε πως είναι σήμερα στα 40 της! (photos)

Ο τραγουδιστής δεν έχει πάψει ν’ ασχολείται με το τραγούδι, αλλά έχει επίσης προσηλωθεί στον παιδικό σταθμό που έχει ανοίξει μαζί με τη σύζυγό του, Σοφία Τραντίδου, στην Κηφισιά.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2010 και είναι ακόμα full in love! Μάλλον, η Σοφία έχει «κάτι που σε άλλη ο Γιώργος δεν μπορεί να βρει...».

Πρόσφατα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στην πρεμιέρα θεατρικής παράστασης. Ο Γιώργος και η Σοφία εμφανίστηκαν ντυμένοι casual και πόζαραν ευδιάθετοι.

Θυμάστε τον Σαρμπέλ; Δείτε τι κάνει σήμερα και πόσο έχει αλλάξει!

Θυμάστε τον αγαπημένο τραγουδιστή Σαρμπέλ; Δείτε τι κάνει και πως είναι σήμερα...

Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε το όνομα Σαρμπέλ είναι η Eurovision και το «Γεια σου Μαρία»!

Το τραγούδι μπορεί να μην τα πήγε τόσο καλά στο διαγωνισμό αλλά όταν ακουγόταν στα ηχεία των νυχτερινών μαγαζιών, όλοι το τραγουδούσαν δυνατά και σειόταν ο τόπος!

Ο Σαρμπέλ αρχικά γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε μουσικό θέατρο και χορό στο Λονδίνο. Στο ελληνικό τραγούδι εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2004 και τον Ιούλιο του ίδιου έτους κυκλοφόρησε το πρώτο του cd single με γενικό τίτλο «Σε πήρα σοβαρά». Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Παράξενο Συναίσθημα» και το καλοκαίρι του 2006 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο «Σαχάρα», στο οποίο συμπεριέλαβε τα κομμάτια «Τάξε μου» και «Να’ σουν θάλασσα».

Από το 2008 όμως, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του, ο Σαρμπέλ μετακόμισε μόνιμα στο Λονδίνο. Ασχολείται με το θέατρο και οι αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του είναι αρκετές όμως εκείνος, στο μέτρο του δυνατού, δεν αφήνει το τραγούδι.

Ο Σαρμπέλ πηγαινοέρχεται συνέχεια Αθήνα Λονδίνο. Του λείπει η Ελλάδα αλλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά γιατί η δουλειά του πλέον είναι στη βρετανική πρωτεύουσα.

Οι λόγοι που έφυγε ήταν ότι έβλεπε ότι στενεύουν τα πράγματα και έρχεται η κρίση και γι’ αυτό αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο και να μεταναστεύσει στο μέρος όπου γεννήθηκε. Θεωρεί μάλιστα ότι είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να παλεύουν για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να σκέφτονται μια εναλλακτική.

Θυμάστε τις σέξι αδερφές Κανονίδου των 90ς; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τις σέξι αδερφές Κανονίδου των 90ς; Τη δεκαετία του '90 οι σέξι αδερφές Κανονίδου απασχολούσαν τα Μέσα της εποχής. Ήταν δύο δίδυμες ξανθιές κοπέλες που ασχολήθηκαν με το μόντελιγκ και την τηλεόραση.

Φωτογραφήθηκαν στα εξώφυλλα αντρικών περιοδικών με τολμηρές πόζες και πήραν μέρος σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές. Γεννήθηκαν στο Παλαιό Φάληρο, και ήταν μονοζυγωτικά δίδυμα. H Κατερίνα είναι κατά ένα λεπτό μεγαλύτερη. Από το θάνατο και τα... 17 κιλά επέστρεψε στη ζωή! Δείτε πως είναι σήμερα

Όπως είχε πει: «Γεννηθήκαμε με καισαρική. Εγώ βγήκα πρώτη, γιατί στην καισαρική βγάζουν πρώτα το παιδί που είναι από πάνω κι έτυχε να είμαι εγώ». Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Κατερίνα Κανονίδου δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, ενώ η Αγγελική ασχολείται επαγγελματικά με τη μεγάλη της αγάπη, τη ζωγραφική και παίζει και μουσική σε μαγαζιά. Οι αδερφές Κανονίδου, συμμετείχαν σε διαφημιστικά από μικρή ηλικία.

Από τα 6 τους χρόνια, ύστερα από προτροπή της γιαγιάς τους, συμμετείχαν σε σποτάκια.

Όταν ενηλικιώθηκαν η γιαγιά τους έστειλε το βιογραφικό της Κατερίνας στον διαγωνισμό ομορφιάς «Top Model». Παρόλο που δεν κέρδισε κάποιον τίτλο, γνωρίστηκε με τον μοντέλο Υβέτ , η οποία τους έμαθε τα βήματα στην πασαρέλα και τις πόζες στον φακό. Αν και η Αγγελική δεν ενδιαφερόταν για καριέρα ως μοντέλο, ακολούθησε την αδερφή της, την οποία αντικαθιστούσε σε επιδείξεις μόδας. Το 1991 η Κατερίνα πήρε μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς όμως δεν κέρδισε κάποιο τίτλο.Μαριάννα Κιμούλη: Δείτε πώς είναι σήμερα η 24χρονη κόρη του Γιώργου Κιμούλη!

Ωστόσο, οι προτάσεις έπεφταν βροχή. Το 1993 η Κατερίνα βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού καφέ» με τη Ρούλα Κορομηλά και δύο χρόνια μετά, μαζί με την Αγγελική, συνεργάστηκαν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή «Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό».

Δούλεψαν στο «Μπράβο» της Ρούλας και απέκτησαν τη δική τους εκπομπή με τίτλο «in&out» στο κανάλι 5. Το 2002 η Κατερίνα μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον σύντροφό της, ενώ η Αγγελική παντρεύτηκε και απέκτησε έναν γιο.

Η Κατερίνα παντρεύτηκε το 2009 και απέκτησε έναν γιο, τον Χριστόφορο. Από τότε, δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης ενώ η αδερφή της Αγγελική ασχολείται με τη ζωγραφική. Πέρυση η Αγγελική πήρε διαζύγιο ενώ η Κατερίνα μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Νάξου.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share