Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Νέες αποτροπιαστικές φωτογραφίες από το τροχαίο! Προκαλούν φρίκη!

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα!

17 Οκτωβρίου 2019 11:44
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Νέες αποτροπιαστικές φωτογραφίες από το τροχαίο! Προκαλούν φρίκη!

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία της νεκρής Πριγκίπισσας Νταϊάνα που προκαλεί… φρίκη! Αν δεν αντέχετε μην την δείτε!

Η ζωή της ήταν σαν παραμύθι που δυστυχώς είχε κακό τέλος. Η ζωή της θα μπορούσε να είναι σαπουνόπερα ή ένα κακό ριάλιτι σόου, αφού είχε από όλα: αγάπη, μίσος, έρωτες, πλούτη, πάθη, συνωμοσίες, χωρισμό, απιστία.

Με την ευκαιρία δείτε το σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο! ''Δεν θέλω αυτή τη ζωή, δεν είμαι ευτυχισμένη στον γάμο μου!''

Ήταν η πριγκίπισσα της διπλανής πόρτας, φανερά διαφορετική από τα περισσότερα μέλη που κατάγονται από αριστοκρατικές οικογένειες. Φιλεύσπλαχνη, ανθρώπινη, ευγενική, γλυκιά και ευαίσθητη, μία γυναίκα που σκεφτόταν το καλό του λαού της.

Λαϊκή και προσιτή δεν δίσταζε να λέει ότι είναι διαφορετική και ότι ίσως η θέση της να μην ήταν στο παλάτι. Τελικά μετά από μία συνταρακτική ζωή και έναν θυελλώδη έρωτα ο θάνατος της παραμένει για πολλούς μυστήριο, αφού μας άφησε με πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.

Έτσι πέθανε η «κόρη» του Πρίγκιπα Κάρολου και της Πριγκίπισσας Diana στην Κρήτη!

Έτσι πέθανε η «κόρη» του Πρίγκιπα Κάρολου & της Diana στην Κρήτη!

Πιθανότατα να μην έχεις ακούσει ξανά την παράξενη ιστορία της κρυφής κόρης του Πρίγκιπα Καρόλου και της Diana, όμως όταν τη μάθεις θα συμφωνήσεις ότι πρόκειται για ένα σενάριο σαν αυτά στις ταινίες φαντασίας.
Η Sarah – όπως υποτίθεται ότι ήταν το όνομα της γυναίκας – γεννήθηκε το 1981 και έζησε υπό άρκα μυστικότητα στην Αμερική, ενώ τελικά έχασε τη ζωή της στην Κρήτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κάρολος έκανε πρόταση γάμου στη Diana, η οποία ήταν τότε μόλις 19 ετών. Περνώντας από τις προαπαιτούμενες εξετάσεις υγείας για να διαπιστώσει το παλάτι ότι είναι καλά, λέγεται ότι ο γυναικολόγος που την εξέτασε κράτησε ένα ωάριο της, όπως και σπερματοζωάρια από τις εξετάσεις του Καρόλου και έκανε τεχνητή γονιμοποίηση σε μια άλλη γυναίκα, η οποία ήταν ουσιαστικά παρένθετη μητέρα. Η εγκυμοσύνη αυτή ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 1980 και η Sarah, η κόρη του Kαρόλου και της Diana γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981.

Η συνέχεια της ιστορίας θέλει τη Sarah να μεγαλώνει στις ΗΠΑ με το παλάτι να τη χρηματοδοτεί όλη της τη ζωή, ενώ υποτίθεται ότι τα δυο αδέρφια της γνώριζαν την ύπαρξη της, όπως και η Kate Middleton. Η φωτογραφία της Sarah είχε γίνει και πρωτοσέλιδα με το Παλάτι να μην ασχολείται καθόλου με την είδηση.

Όσο για το τέλος της Sarah, λέγεται ότι ήταν τραγικό, αφού η ίδια σκοτώθηκε στην Κρήτη ενώ έκανε διακοπές.

Αποκαλύψεις φωτιά! Η άγνωστη και άβολη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Τσάρλς;

Αποκαλύψεις φωτιά για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την άγνωστη σχέση της με τον πρίγκιπα Τσαρλς;

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν και θα είναι πάντα η αγαπημένη της Βρετανίας, ασχέτως αν οι δυο γιοι της έχουν βρει τις γυναίκες που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους Βρετανούς! Η Νταϊάνα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο! Αποκαλύψεις φωτιά!

Η Νταϊάνα και ο πρίγκηπας Κάρολος είχαν περάσει πολλά και η θυελλώδης σχέση τους που έπειτα εξελίχτηκε σε γάμο και μετά σε ένα πολύκροτο διαζύγιο, ήταν πάντα πρώτο θέμα στις σκανδαλοθηρικές ταμπλόϊντ της Αγγλίας!

Όμως υπάρχει ιστορία πίσω από τη γνωριμία τους και αναρωτιόμαστε αν κάποιους από τους δυο αισθάνθηκε ποτέ άβολα!

Η Νταϊάνα γνώρισε τον Κάρολο στα 16 της χρόνια τον Νοέμβριο του 1977 και τότε ο πρίγκηπας έβγαινε με την αδερφή της, Σάρα!

Καταλαβαίνεις πως είναι ίσως από τα πιο άβολα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν μεταξύ δυο αδερφών!

Έπειτα ξανασυναντήθηκαν το 1980 και τότε ο Κάρολος θεώρησε πως πρέπει να την παντρευτεί!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share