Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο! ''Δεν θέλω αυτή τη ζωή, δεν είμαι ευτυχισμένη στον γάμο μου!''

Μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη που δεν προβλήθηκε ποτέ!

15 Οκτωβρίου 2019 08:25
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο! ''Δεν θέλω αυτή τη ζωή, δεν είμαι ευτυχισμένη στον γάμο μου!''

'Ενα σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από μια αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε δώσει στο BBC η Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες προσωπικότητες πολλών χρόνων και η ζωή της έχει υπάρξει θέμα σχολιασμού από πολλούς!

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη η Πριγκίπισσα Νταϊάνα μιλά για τη ζωή που ζούσε και ποια θα ήταν η ζωή που θα ήθελε στην πραγματικότητα να ζει.

Συγκεκριμένα όταν ο δημοσιογράφος τη ρωτά αν νιώθει πριγκίπισσα και πως βλέπει το μέλλον της εκείνη απαντά χαρακτηριστικά: ''Δεν ήθελα ποτέ να γίνω βασίλισσα, αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είμαι η πριγκίπισσα της ειρήνης, να είμαι στις καρδιές των ανθρώπων!''

Οι προσωπικές εξομολογήσεις της Πριγκίπισσας, έγιναν την περίοδο μεταξύ 1992-1993.
Στη διάρκεια αυτών η Νταϊάνα ακούγεται να μιλά για όλους και για όλα και μάλιστα, όπως λένε οι παραγωγοί, με μεγάλη δόση ειλικρίνειας και χωρίς φόβο.

Η πριγκίπισσα εξομολογείται πόσο δυστυχισμένη ήταν στο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ δεν διστάζει να αναφερθεί στη σχέση του με την τότε ερωμένη του και νυν σύζυγο του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Μιλάει ακόμα και για το σωματοφύλακά της.

Όπως ήταν φυσικό, οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που μαγνητοφωνήθηκαν από τον καθηγητή ορθοφωνίας της πριγκίπισσας Πίτερ Σέτελεν στο Παλάτι Κέσινγκτον, θα προκαλούσαν «σεισμό» στη βασιλική οικογένεια. Το BBC δεν πρόβαλε ποτέ το αφιέρωμα με τη δικαιολογία ότι «δεν ταίριαζε ακριβώς στην ιστορία της ζωής της Νταϊάνα».

Έτσι πέθανε η «κόρη» του Πρίγκιπα Κάρολου και της Πριγκίπισσας Diana στην Κρήτη

Έτσι πέθανε η «κόρη» του Πρίγκιπα Κάρολου & της Diana στην Κρήτη!

Πιθανότατα να μην έχεις ακούσει ξανά την παράξενη ιστορία της κρυφής κόρης του Πρίγκιπα Καρόλου και της Diana, όμως όταν τη μάθεις θα συμφωνήσεις ότι πρόκειται για ένα σενάριο σαν αυτά στις ταινίες φαντασίας.
Η Sarah – όπως υποτίθεται ότι ήταν το όνομα της γυναίκας – γεννήθηκε το 1981 και έζησε υπό άρκα μυστικότητα στην Αμερική, ενώ τελικά έχασε τη ζωή της στην Κρήτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κάρολος έκανε πρόταση γάμου στη Diana, η οποία ήταν τότε μόλις 19 ετών. Περνώντας από τις προαπαιτούμενες εξετάσεις υγείας για να διαπιστώσει το παλάτι ότι είναι καλά, λέγεται ότι ο γυναικολόγος που την εξέτασε κράτησε ένα ωάριο της, όπως και σπερματοζωάρια από τις εξετάσεις του Καρόλου και έκανε τεχνητή γονιμοποίηση σε μια άλλη γυναίκα, η οποία ήταν ουσιαστικά παρένθετη μητέρα. Η εγκυμοσύνη αυτή ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 1980 και η Sarah, η κόρη του Kαρόλου και της Diana γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981.

Η συνέχεια της ιστορίας θέλει τη Sarah να μεγαλώνει στις ΗΠΑ με το παλάτι να τη χρηματοδοτεί όλη της τη ζωή, ενώ υποτίθεται ότι τα δυο αδέρφια της γνώριζαν την ύπαρξη της, όπως και η Kate Middleton. Η φωτογραφία της Sarah είχε γίνει και πρωτοσέλιδα με το Παλάτι να μην ασχολείται καθόλου με την είδηση.

Όσο για το τέλος της Sarah, λέγεται ότι ήταν τραγικό, αφού η ίδια σκοτώθηκε στην Κρήτη ενώ έκανε διακοπές.

Αποκαλύψεις φωτιά! Η άγνωστη και άβολη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Τσάρλς;

Αποκαλύψεις φωτιά για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την άγνωστη σχέση της με τον πρίγκιπα Τσαρλς;

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν και θα είναι πάντα η αγαπημένη της Βρετανίας, ασχέτως αν οι δυο γιοι της έχουν βρει τις γυναίκες που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους Βρετανούς! Η Νταϊάνα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο! Αποκαλύψεις φωτιά!

Η Νταϊάνα και ο πρίγκηπας Κάρολος είχαν περάσει πολλά και η θυελλώδης σχέση τους που έπειτα εξελίχτηκε σε γάμο και μετά σε ένα πολύκροτο διαζύγιο, ήταν πάντα πρώτο θέμα στις σκανδαλοθηρικές ταμπλόϊντ της Αγγλίας!

Όμως υπάρχει ιστορία πίσω από τη γνωριμία τους και αναρωτιόμαστε αν κάποιους από τους δυο αισθάνθηκε ποτέ άβολα!

Η Νταϊάνα γνώρισε τον Κάρολο στα 16 της χρόνια τον Νοέμβριο του 1977 και τότε ο πρίγκηπας έβγαινε με την αδερφή της, Σάρα!

Καταλαβαίνεις πως είναι ίσως από τα πιο άβολα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν μεταξύ δυο αδερφών!

Έπειτα ξανασυναντήθηκαν το 1980 και τότε ο Κάρολος θεώρησε πως πρέπει να την παντρευτεί!

Βόμβα: Ο μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνας αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι!

Επί δεκαετίες κυκλοφορούν φήμες πως ο μικρότερος γιος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας, πρίγκιπας Χάρι, είναι καρπός του έρωτά της με τον κοκκινομάλλη λοχαγό του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ, τον άνδρα με τον οποίο η πριγκίπισσα είχε κρυφή σχέση επί πέντε χρόνια και είναι εκείνος που της έμαθε ιππασία και την έκανε να ξεπεράσει τον φόβο της για τα άλογα.

Λίγο πριν τον γάμο του 33χρονου πρίγκιπα Χάρι με την 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ τα μέσα ενημέρωσης φαίνεται πως έστρεψαν για μία ακόμα φορά το ενδιαφέρον τους στην πατρότητα του πέμπτου στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας.

Ο Πολ Μπάρελ, πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνας, που την υπηρέτησε επί δέκα χρόνια, από το 1987 μέχρι τον τραγικό θάνατό της στο Παρίσι το 1997, έλυσε την σιωπή του και απάντησε στο ακανθώδες ερώτημα για το αν ο πρίγκιπας Χάρι είναι γιος του Τζέιμς Χιούιτ ή του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας.



Ο 59χρονος σήμερα Μπάρελ βρίσκεται στη Νότιο Αφρική και συμμετέχει στο ριάλιτι «I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here», που προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο Ten της Αυστραλίας. Όταν η συμπαίκτριά του, ηθοποιός Τζάκι Τζίλις τον ρώτησε: «Πιστεύεις πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι παιδί του πρίγκιπα Κάρολου;» ο Μπάρελ απάντησε: «Ναι, απόλυτα».

Παρόλο, που η Τζίλις επέμεινε και ρώτησε αν ο Χάρι είναι ή όχι γιος «εκείνου με τα κόκκινα μαλλιά», υπονοώντας τον Χιούιτ, ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνας, χωρίς δισταγμό, τόνισε ότι ο πρίγκιπας Χάρι είχε ήδη γεννηθεί προτού η πριγκίπισσα γνωρίσει τον πρώην λοχαγό. Πάντως, και ο ίδιος ο πρώην εραστής της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας, που σήμερα ζει απομονωμένος στο Ντέβον, σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στο Channel 7 της Αυστραλίας τον περασμένο Μάρτιο αρνήθηκε πως είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι και δήλωσε: «Αυτά είναι για να πωλούν οι εφημερίδες. Είναι πιθανόν χειρότερα για εκείνον, το καημένο το παιδί».

Αλλά και ο πρώην σωματοφύλακας της «αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού», Ken Wharfe, στα απομνημονεύματά του διαλύει κάθε πέπλο μυστηρίου για την ταυτότητα του πατέρα του πρίγκιπα Χάρι και επιβεβαιώνει ότι η Νταϊάνα γνώρισε τον Χιούιτ το 1986 σε πάρτι που οργάνωσε η φίλη της Χέιζελ Γουέστ ενώ ο Χάρι γεννήθηκε το 1984.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share