Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Βασιλιάς Αλέξανδρος: Πέθανε 27 ετών από το δάγκωμα μιας μαϊμούς μέσα στο Τατόι!

Η άγνωστη ιστορία

16 Σεπτεμβρίου 2019 11:46
Βασιλιάς Αλέξανδρος: Πέθανε 27 ετών από το δάγκωμα μιας μαϊμούς μέσα στο Τατόι!

Ο Βασιλίας Αλέξανδρος είναι ο άγνωστος Βασιλιάς των Ελλήνων! Ήταν μόλις 27 ετών όταν πέθανε ύστερα από δάγκωμα μαιμούς στο Τατόι. Θα ανατριχιάσετε: Έτοιμο να βγεί απο την θέση του το ξίφος του Μαμαρωμένου Βασιλά!

Το πρωί της 17ης Σεπτεμβρίου του 1920 ο βασιλιάς Αλέξανδρος έκανε περίπατο στο δάσος του Τατοΐου, όπου βρίσκονταν τα θερινά ανάκτορα.

Τότε συνέβη ένα επεισόδιο που τερμάτισε τη ζωή του και σημάδεψε τις πολιτικές εξελίξεις και την τύχη όλης της χώρας. Τον δάγκωσε μια μαϊμού, που τσακώθηκε με το σκύλο του. Αρχικά, το τραύμα από το δάγκωμα δεν ανησύχησε τους γιατρούς. Περνώντας όμως οι μέρες, η υγεία του βασιλιά κλονιζόταν.

Βασιλιάς Αλέξανδρος

Το τραύμα μολύνθηκε προκαλώντας και άλλες επιπλοκές που σταδιακά οδήγησαν σε σηψαιμία. Ο Αλέξανδρος υπέφερε από φρικτούς πόνους.

Κάποιοι υποστήριξαν ότι θα έπρεπε οι γιατροί να ακρωτηριάσουν τον βασιλιά για να του σώσουν τη ζωή, ωστόσο κανείς δεν πήρε αυτή την απόφαση, καθώς κρίθηκε ότι ένας μη αρτιμελής βασιλιάς θα αποδυνάμωνε την ισχύ του θρόνου.

Ο Αλέξανδρος έφυγε από τη ζωή στις 12 Οκτωβρίου σε ηλικία μόλις 27 ετών. Η σύζυγός του Ασπασία Μάνου ήταν τριών μηνών έγκυος. Το τελευταίο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε θεωρείται ατυχές και απρεπές για το πρόσωπο του νεαρού βασιλιά...

Βασιλιάς Αλέξανδρος

Οι προλήψεις του Αλέξανδρου

Την εποχή εκείνη οι άνθρωποι πίστευαν σε προλήψεις. Έτσι, όταν ο βασιλιάς ένιωθε ότι πλησίαζε το τέλος του, ανέφερε πως η βαριά αρρώστια του οφειλόταν στο γεγονός ότι είχε σπάσει μπροστά του ένας καθρέφτης.

Βασιλιάς Αλέξανδρος

Ο βασιλιάς θεωρούσε γρουσουζιά και ένα άλλο περιστατικό. Λίγο πριν από το επεισόδιο με τη μαϊμού είχε λάβει μια επιστολή από τον πατέρα του Κωνσταντίνο, την οποία αφού τη διάβασε, την έκαψε με ένα σπίρτο. Με το ίδιο σπίρτο όμως άναψε το τσιγάρο του, αλλά και το τσιγάρο του ανθρώπου που του είχε φέρει την επιστολή. Λίγες ώρες πριν πεθάνει, ανάμεσα στα παραληρήματά του, ανέφερε πως δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσει το ίδιο σπίρτο για να ανάψει τα τσιγάρα.

Δεν σκοτώθηκε η Νταϊάνα! Ανατροπή στον θάνατο της: Από αυτό πέθανε!

Ήταν 31 Αυγούστου του 1997 όταν ανακοινώθηκε πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Τα σενάρια “συνωμοσίας”¨από τότε μέχρι και σήμερα είναι χιλιάδες. Οι μαρτυρίες που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας άλλες τόσες. Για αυτό το δυστύχημα έχουν χυθεί τόνοι μελανιού και έχουν γραφτεί από το ότι έφταιγαν οι παπαράτσι που καταδίωκαν το αυτοκίντο μέχρι πως υπήρχε δολιοφθορά από το Παλάτι. Ο «μυστικός τάφος» της Πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Έχουν περάσει 22 χρόνια κι ακόμα δημοσιοποιούνται στοιχεία για την κατάσταση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν η Νταϊάνα και ο σύντροφός της. Οι νέες πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν μέσα από το ντοκιμαντέρ «Ο θάνατος της Νταϊάνα: Μια απίστευτη αποκάλυψη», αναφέρουν πως το αυτοκίνητο Mercedes με το οποίο βρήκαν τον θάνατο ήταν σε κακή κατάσταση.

Δεν σκοτώθηκε η Νταϊάνα! Ανατροπή στον θάνατο της: Από αυτό πέθανε!

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ήταν «ένα επικίνδυνο επισκευασμένο σαράβαλο» και υποστήριξαν ότι δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί. Σε αυτό συμπληρώνουν πως αν κινούνταν με ταχύτητα μεγαλύτερη των 60 χλμ. ο οδηγός δύσκολα θα μπορούσε να το συγκρατήσει σε ό,τι συνέβαινε. Αν και οι προειδοποιήσεις είχαν γίνει δύο μήνες πριν το δυστύχημα, δεν ελήφθησαν υπόψιν από τους υπεύθυνους.

Η συγκεκριμένη Mercedes-Benz S280 ανήκε στο στόλο των αυτοκινήτων του Παρισινού Ritz Hotel, στο Παρίσι, ιδιοκτησίας του Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, πατέρα του Ντόντι και όσοι γνωρίζουν λένε πως είχε ατυχήματα αρκετές φορές στο παρελθόν. Στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στη Γαλλία αναφέρθηκε επίσης πως τον Ιανουάριο του 1995 ένας κρατούμενος που είχε βγει με άδεια έκλεψε το αυτοκίνητο για να κάνει βόλτες στο Παρίσι, με το οποίο και τράκαρε, καταλήγοντας με την οροφή στο έδαφος, αφού είχε αναπτύξει ταχύτητα πάνω από 160χλμ.

Οι εμπειρογνώμονες δήλωσαν πως το όχημα είχε καταστραφεί πλήρως και ήταν αδύνατο να φτιαχτεί, για αυτό και η ασφαλιστική έδωσε αποζημίωση. Τελικά, ένας μηχανικός ανέλαβε να το ανακατασκευάσει και να το πουλήσει στην Etoile Limousines , ακόμα κι αν ήταν τόσο επικίνδυνο που δεν έπρεπε να επιστρέψει στην κυκλοφορία. «Αυτή η γ@μ@μ@νη σκύλα»: Απίστευτες αποκαλύψεις για την Νταϊάνα!

Δεν σκοτώθηκε η Νταϊάνα! Ανατροπή στον θάνατο της: Από αυτό πέθανε!

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ από τυην πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι το δυστύχημα ήταν αποτέλεσμα δολιοφθοράς της ΜΙ6 κατόπιν εντολής της βασιλικής οικογένειας.Το 2008, όμως, ένας Βρετανός δικαστής στο πόρισμά του έκανε λόγο για «βαριά αμέλεια» του οδηγού της πριγκίπισσας, του Ανρί Πολ, ο οποίος σκοτώθηκε κι εκείνος στο ίδιο τροχαίο. Μάλιστα, τον κατηγορούσαν ότι έτρεχε με πάνω από 190 χλμ. με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου κάτω από τη γέφυρα Αλμά, ενώ ήταν μεθυσμένος, είχε πάρει αντικαταθλιπτικά και προσπαθούσε να αποφύγει τους παπαράτσι. Το ίδιο πόρισμα ανέφερε ότι η Ντταϊάνα δε φορούσε ζώνη και το αυτοκίνητο χτύπησε σε κολώνες της γέφυρας και δεν φαινόταν να έχει εμπλοκή με άλλο όχημα.

Με αυτά τα στοιχεία θα μπορούσε κάποιος να καταλήξει ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως συνωμοσία και ότι το τραγικό γεγονός ήταν ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα και τίποτε άλλο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share