Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Δείτε πώς είναι σήμερα οι "μοναδικές αγάπες" του Μάνθου από το Κωνσταντίνου και Ελένης!

Θα μείνετε άφωνοι!

25 Αυγούστου 2019 15:25
Απίστευτο: Δείτε πώς είναι σήμερα οι

Θυμάστε τις "μοναδικές αγάπες" του Μάνθου από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Θα μείνετε άφωνοι όταν δείτε πώς είναι σήμερα!

Ένας από τους μεγαλύτερους... ερωτύλους της ελληνικής τηλεόρασης, ήταν ο Μάνθος Φουστάνος από το "Κωνσταντίνου και Ελένης". Οι τηλεοπτικές Φιόνα, Λίλα και Τζοάννα, ήταν οι παράνομες αγάπες του Μάνθου κατά τη διάρκεια όλων των επεισοδίων. Δεν σας πάει το μυαλό πόσο χρήματα παίρνει ο Μάνθος από τις επαναλήψεις!

Πώς είναι όμως σήμερα; Δείτε φωτογραφίες:

Θυμάστε την «Αλέκα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Το σίριαλ του Ant1 «Κωνσταντίνου και Ελένης» έριξε αυλαία τον Ιούνιο του 2000 όμως ακόμα και τώρα, 19 χρόνια μετά το τέλος του, συνεχίζει να απασχολεί το τηλεοπτικό κοινό τα μεσημέρια όπου προβάλλεται σε επανάληψη. Θυμάστε όμως πως είναι η Αλέκα που είχε έναν μικρό ρόλο σε ένα από τα επεισόδια της σειράς; Πώς να είναι σήμερα μετά από τόσα χρόνια; Το απαγορευμένο επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» που δεν ξέραμε!

Ένα από τα αγαπημένα επεισόδια των τηλεθεατών είναι αυτό με τίτλο «Οι γαμπροί της δυστυχίας» όπου ο «Κωνσταντίνος» και η «Ελένη» προσπαθούν να βρουν γαμπρό στη «Ματίνα». Αγνώριστη: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ντορίτα από το Ντόλτσε Βίτα!

Τον ιδανικό γαμπρό τον εντοπίζουν στο πρόσωπο του αστυνομικού «Μπάμπη Μπάμπουρα» τον οποίο υποδύθηκε ο Περικλής Αλμπάνης. Και ενώ το συνοικέσιο προχωρά κανονικά ανάμεσα στους δυο, η «Αλέκα», φλερτ του «Νικόλα», ήρθε και ανέτρεψε τα πάντα.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και οι υποκριτικές της ικανότητες είχαν τραβήξει τα φλας της δημοσιότητας.

Η «Αλέκα» κατά κόσμον, Χριστίνα Γκόλια, πλέον έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και εργάζεται ως τραγουδίστρια, ενώ είχε δημιουργήσει και τη δική της μπάντα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share