Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν σας πάει το μυαλό πόσο χρήματα παίρνει ο Μάνθος από τις επαναλήψεις!

Αδιανόητο!

15 Αυγούστου 2019 20:10
Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν σας πάει το μυαλό πόσο χρήματα παίρνει ο Μάνθος από τις επαναλήψεις!

Αδιανόητο περιστατικό αυτό που αποκάλυψε ο Μάνθος Φουστάνος ή στην πραγματικότητα Βασίλης Κούκουρας για τις επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά και είπε το απίστευτο!

Αγνώριστος: Δείτε πως είναι σήμερα ο βαψομαλλιάς γκόμενος της Ελένης Βλαχάκη από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"
«Είναι απορίας άξιο γιατί πάει ακόμα τόσο καλά το "Κωνσταντίνου και Ελένης". Από την μια παίρνω μια "παγωνίαση", αλλά από την άλλη δεν μου αρέσει που έχουν βγει τόσα νέα και καλά σήριαλ, τόσοι νέοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες και δεν αρέσουν στον κόσμο. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να δώσω μια συνέντευξη και να μην με ρωτήσουν για τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου, γιατί έχω κάνει απίστευτα πράγματα στο θέατρο και όπου τα λέω με κοιτάνε άναυδοι. Θεωρώ ότι ακόμα δουλεύω για να πετάξω από πάνω μου τον Μάνθο Φουστάνο», δήλωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ο γνωστός ηθοποιός.

Εν το, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσα λεφτά παίρνει για κάθε επανάληψη του επεισοδίου και πάθαμε σοκ!

Κρατηθείτε... τα χρήματα δεν ξεπερνούν τα... 80 λεπτά!

Νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός του "Κωνσταντίνου και Ελένης" και δεν το γνώριζε κανείς!

Αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης! Μέχρι σήμερα προβάλλονται καθημερινά σε επανάληψη επεισόδια από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" τα οποία και κάνουν πάταγο!

Σε ένα από αυτά εμφανίζεται και η ηθοποιός Έφη Τσαμποδήμου, η οποία υποδύεται την συμμαθήτρια της Ελένης Βλαχάκη απόι το παρελθόν!

Πόσοι όμως γνωρίζαμε πως η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν βρίσκεται πια στην ζωή; Η Έφη Τσαμποδήμου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2015. Στη δημοσιότητα δε δόθηκαν λεπτομέρειες για τον θάνατό της.

Δεν θα πιστεύετε τι κάνει στη ζωή του ο "Νικόλας" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"!

Όλοι το γνωρίσαμε ως Νικόλα . Ο Στέργιος Νένες έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την άκρως επιτυχημένη συμμετοχή του στο «Κωνσταντίνου & Ελένης» τις σεζόν 1998 – 1999 και 1999 – 2000.

Η φήμη του απογειώθηκε ως «Νικόλας Βαρθακούλιας» -γνωστός και ως «οινοχόος»- με το πρόσωπο του Στέργιου να είναι σήμερα ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα στα μάτια των τηλεθεατών

Ο απίστευτος λόγος που το ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' πρέπει επειγόντως να ξαναγυρίσει με νέα επεισόδια

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι οι τηλεοπτικές δουλειές του μετά τη σειρά των Ρώμα – Χατζησοφιά ήταν μετρημένες.

Σήμερα, ο ηθοποιός μοιάζει να έχει αλλάξει πορεία. Ο ίδιος εργάζεται ως επαγγελματίας οδηγός, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται ή να εξασκεί πού και πού το επάγγελμα του ηθοποιού. Πρόσφατα το είδαμε να δοκιμάζει τη τύχη του και σε γνωστό ριάλιτι.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share