Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δείτε πως είναι σήμερα η Αρετή Κετιμέ που μάγεψε τους πάντες με το σαντούρι της!

Πόσο έχει αλλάξει από τότε που την θυμάστε;

23 Αυγούστου 2019 07:57
Δείτε πως είναι σήμερα η Αρετή Κετιμέ που μάγεψε τους πάντες με το σαντούρι της!

Η Αρετή Κετιμέ είναι μια χαρισματική κοπέλα που κάθε φορά μας εντυπωσιάζει με το ταλέντο της και το σαντούρι της! Δείτε πως είναι σήμερα και πόσο έχει αλλάξει από τότε που την θυμάστε!

Η Αρετή έγινε γνωστή ως «το κορίτσι με το σαντούρι», εντυπωσιάζοντας με τις μουσικές της ικανότητες και τη γλυκιά μελωδική φωνή της. Να σας θυμίσουμε: To μήνυμα όλο νόημα της Γιάννας Τερζή στην Αρετή Κετιμέ για την συμμετοχή της!

Ήταν μόλις 15 ετών όταν βρέθηκε για λίγα λεπτά στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής, στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004.

Σήμερα, η Αρετή Κετιμέ δεν θυμίζει σε τίποτα το ανήλικο κοριτσάκι που είχαμε γνωρίσει πριν από χρόνια. Πλέον είναι μία 28χρονη εντυπωσιακή κοπέλα, και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Η 30χρονη Αρετή δεν πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις, αφού είναι ένα κορίτσι που προτιμά να εκφράζεται μόνο μέσα από τη μουσική.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας!

Θυμάστε τον τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα; Ξέρετε πως είναι σήμερα και τι κάνει; Αν όχι τότε μην ψάχνετε άλλο το Athensmagazine.gr έχει την απάντηση! Ο Δημήτρης Κόκοτας τη δεκαετία του ’90 γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Το ένα τραγούδι μετά το άλλο γινόταν σουξέ και οι θαυμάστριες έτρεχαν πίσω του. Τα τελευταία χρόνια απέχει από τις μεγάλες πίστες και κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις ενώ πλέον περνάει τον περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Θυμάστε τον Τίμο Δράκο από τη Λάμψη; Δείτε πως είναι σήμερα!

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στην παρουσίαση δίσκου Αντρέα Μπικάκη και μας πόζαρε μαζί με τη Στέλλα Κονιτοπούλου.

Άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Στέλιος Διονυσίου!

Είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος μετά από αυτή την αλλαγή ο Στέλιος Διονυσίου!

Ο τραγουδιστής κατάφερε να χάσει 20 κιλά με τη βοήθεια του βελονισμού. Ο τραγουδιστής μίλησε για την απόφασή του να αδυνατίσει.

«Ξεκίνησα τη δίαιτα για να διώξω από πάνω μου το πάχος, ανέκαθεν ήμουν παχουλός. Η ζωή μου μετά την απώλεια των κιλών έχει αλλάξει αρκετά. Ήταν ναι μεν μία δύσκολη απόφαση μέχρι να το αποφασίσω , αλλά έπρεπε να νιώσω φυσιολογικός άνθρωπος να περπατάω χωρίς να λαχανιάζω, να σκύβω για να δέσω τα κορδόνια. Μου έδωσε απίστευτη ενέργεια στη δουλειά μου -πετάω πάνω στην πίστα- αλλά και στην προσωπική μου ζωή που μέχρι πρότινος ακόμα και στο σεξ δυσκολευόμουν… Είπα θα αλλάξω και άλλαξα», αποκάλυψε ο Στέλιος Διονυσίου.

Δείτε πόσο έχει αδυνατίσει..

Θυμάστε αυτή την ηθοποιό από τη σειρά «Δύο Ξένοι» ; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Θυμάστε αυτή την ηθοποιό από την σειρά «Δυο Ξένοι»; Σήμερα δεν θα την αναγνωρίζατε αν την βλέπαμε στον δρόμο ή σε μια θεατρική παράσταση.

Υποδυόταν την Ντιάνα. Την μαθήτρια του Κωνσταντίνου Μαρκορά η οποία ήθελε να γίνει διάσημη και για να το πετύχει αυτό θα έκανε τα πάντα. Μάλιστα, φλέρταρε με τον κύριο Κασιμάτη με την Ντένη Μαρκορά να πετάει τις απίστευτες ατάκες της.


Παρότι για τους περισσότερους ηθοποιούς της σειράς γνωρίζουμε τι κάνουν σήμερα και λόγω των άλλων συμμετοχών τους σε τηλεόραση και θέατρο, για την Κατερίνα Ηλιάδη τα ίχνη της είχαν χαθεί. Ωστόσο, επέστρεψε στον χώρο της υποκριτικής σε μια παράσταση που υπέγραψε, αλλά και σκηνοθετεί.

Η Μαρούσκα από τους «Δύο Ξένους» έγινε αγνώριστη! Δείτε την απίστευτη αλλαγή της!

Υπογράφει μαζί με τον Νίκο Παναγιωτούνη την παράσταση «Κάνοντας Μπρέχτ και Κοκτώ» που ανέβηκε την άνοιξη, παίζοντας στην «Εβραία» του Μπρεχτ και την «Ψεύτρα» του Κοκτώ.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share