Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκαλύφθηκε η μεγαλύτερη "απάτη'! Δεν φαντάζεστε ποιος την βοήθησε!

Δεν πάει ο νους σας!

14 Αυγούστου 2019 08:05
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκαλύφθηκε η μεγαλύτερη

Μια.... αστεία "απάτη" αποκαλύφθηκε μετά από χρόνια για την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Ποιος βοήθησε την εθνική μας σταρ; Δεν φαντάζεστε....

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, μέσα από τον λογαριασμό της μητέρας του στο Instagram, δημοσιεύει σπάνιες εικόνες και αποκαλύπτει μικρά μυστικά για τους γονείς του που δεν ξέραμε έως σήμερα! Επίσης δείτε την φωτογραφία που "θάφτηκε" στο καμαρίνι της!

Όπως γράφει η λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν πειραχτήρι και της άρεσε να "σκαρώνει" πλάκες σε φίλους και γνωστούς.

Η παρακάτω φωτογραφία με την Μπριζίτ Μπαρντό είναι προϊόν μοντάζ, όπως ανέφερε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα:

"Στην Άλικη άρεσε να σκαρώνει αστεία. Έτσι ζήτησε από τον Κλεισθένη να κάνει ένα μικρό τρικ. Το αποτέλεσμα ήταν να “φωτογραφηθεί” με μια άλλη εθνική σταρ την Μπριζίτ Μπαρντό! Έτσι βγήκε αυτό το φωτομοντάζ".

Αγνώριστη η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μια σπάνια φωτογραφία που είδαμε για πρώτη φορά!

Αγνώριστη είδαμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μια σπάνια φωτογραφία από γυρίσματα ταινίας στον Πόρο το 1961. Στο σημείο δείτε το μαγευτικό σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο!

Μια σπάνια φωτογραφία της αείμνηστης ηθοποιού είδε το φως της δημοσιότητας μετά από πολλά χρόνια από το θάνατο της.

Στο λογαριασμό που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με το όνομα της, δημοσιεύθηκε μια ένα στιγμιότυπα από το διάλειμμα της ταινίας «Η Αλίκη στο Ναυτικό».

«Η Αλίκη σε διάλειμμα των γυρισμάτων από την ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό» στον πανέμορφο Πόρο το 1961. Στο συγκεκριμένο σημείο έδωσε και συνέντευξη στον νεαρό τότε δημοσιογράφο Νίκο Μαστοράκη. Άλλη μία από τις μεγάλες κινηματογραφικές της επιτυχίες», έγραψε στη λεζάντα.

Έτσι θα ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη αν ζούσε σήμερα!

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει πως θα ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη αν ζούσε σήμερα!

Δείτε στο AthensMagazine την φωτογραφία:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share