Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η φωτογραφία που "θάφτηκε" στο καμαρίνι, σχεδόν ημίγυμνη!

Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι!

13 Αυγούστου 2019 10:05
Αλίκη  Βουγιουκλάκη: Η φωτογραφία  που

Μια κυριολεκτικά θαμμένη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη έπεσε στα χέρια μας από το καμαρίνι της!

Συγκεκριμένα, βρήκαμε μια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία βρίσκεται στο καμαρίνι της πριν ή μετά από κάποια παράσταση. Η ηθοποιός, ποζάρει με το χαμόγελό της, ενώ η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία είναι και λίγο αποκαλυπτική...Έτσι θα ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη αν ζούσε σήμερα!

"Στη ζωή μου υπερασπίζομαι να κάνω αυτό που πιστεύω, να είμαι αυτή που είμαι. Υπερασπίζομαι πρωτίστως, του ανθρώπους που αγαπώ", γράφει η φωτογραφία από κάτω, την οποία και βρίσκαμε στο Instagram στη σελίδα alikivougiouklaki_tzenikarezi!

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αγνώριστη η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μια σπάνια φωτογραφία που είδαμε για πρώτη φορά!

Αγνώριστη είδαμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μια σπάνια φωτογραφία από γυρίσματα ταινίας στον Πόρο το 1961. Στο σημείο δείτε το μαγευτικό σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο!

Μια σπάνια φωτογραφία της αείμνηστης ηθοποιού είδε το φως της δημοσιότητας μετά από πολλά χρόνια από το θάνατο της.

Στο λογαριασμό που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με το όνομα της, δημοσιεύθηκε μια ένα στιγμιότυπα από το διάλειμμα της ταινίας «Η Αλίκη στο Ναυτικό».

«Η Αλίκη σε διάλειμμα των γυρισμάτων από την ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό» στον πανέμορφο Πόρο το 1961. Στο συγκεκριμένο σημείο έδωσε και συνέντευξη στον νεαρό τότε δημοσιογράφο Νίκο Μαστοράκη. Άλλη μία από τις μεγάλες κινηματογραφικές της επιτυχίες», έγραψε στη λεζάντα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share