Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

4+1 διάσημοι Έλληνες που έβαλαν τέλος στη ζωή τους! Οι τραγικές ιστορίες τους!

Το εφιαλτικό φινάλε!

11 Αυγούστου 2019 10:55
4+1 διάσημοι Έλληνες που έβαλαν τέλος στη ζωή τους! Οι τραγικές ιστορίες τους!

Γνωστά ονόματα της μουσικής, του σινεμά, της τηλεόρασης και της λογοτεχνίας αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους με τρόπους που καταδεικνύουν το προσωπικό τους ψυχικό αδιέξοδο. Δείτε πώς είναι σήμερα η τηλεοπτική περσόνα του ’70 Αλέκα Μαβίλη!

Οι διάσημοι αυτόχειρες οδηγήθηκαν σε αυτή την πράξη είτε λόγω σοβαρών ψυχικών διαταραχών, είτε λόγω αλκοολισμού ή χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Πολύ γνωστές περιπτώσεις διάσημων που έφτασαν να αφαιρέσουν τη ζωή τους και σόκαραν την κοινή γνώμη. H ηθοποιός Ρένα Παγκράτη και η Κατερίνα Γώγου έδωσαν άδοξα τέλος στη ζωή τους.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Σταυράκου. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1962 με το έργο «Κόκκινα φανάρια». Έπαιξε πολλούς ρόλους στον κινηματογράφο όπως «Το κοροϊδάκι της πριγκιπέσας», «Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται» κ.ά.
Τελευταία του εμφάνιση στο θέατρο ήταν το 1986 στο έργο «Ισαία χόρευε». Ο Βουρνάς ήταν ένας άνθρωπος εσωστρεφής και τα τελευταία χρόνια υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα. Αυτοκτόνησε κόβοντας τις φλέβες του το 1687 και βούτηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε στη Βούλα. Φήμες έλεγαν τότε ότι αυτοκτόνησε γιατί είχε AIDS λόγω των εξωσυζυγικών-ομοφυλοφιλικών σχέσεων του.

Η ηθοποιός Κατερίνα Γώγου - αριστερά στη φωτό - αυτοκτόνησε στις 3/10/199. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στην δραματική σχολή του Μουζενίδη και στην σχολή χορού Πράτσικα, Ζουρούδη και Βαρούτη. Συμμετείχε σε διάφορες ταινίες: «Το ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο», «Παραγγελιά», «Το βαρύ πεπόνι», «Τι έκανες στον πόλεμο, Θανάση;» κ.ά. Είχε βραβευτεί με το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 ασχολήθηκε με την ποίηση, εγκαταλείποντας τον κινηματογράφο. Αυτοκτόνησε με μεγάλη δόση χαπιών και αλκοόλ.

Η Κρητικιά ηθοποιός Ελευθερία Βιδάκη (αριστερά στη φωτό )αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε τον Μάρτιο του 2004. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ζωή», και στος σειρές «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», «Καθρέφτες», «Μια γυναίκα από το παρελθόν», «Νέμεσις», «Εσύ φταις» και «Αέρινες σιωπές». Ήταν παντρεμένη με στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel και είχε ένα γιο. Έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη.

Ο Δημήτρης Βογιατζής έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την πετυχημένη σειρά του Mega «Αέρινες Σιωπές» και συμμετείχε σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις καθώς και στις ταινίες «Απόντες» και «No budget story». Βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του από συγγενικά του πρόσωπα. Η μητέρα του ανέφερε ως αιτία την κακή ψυχολογία και μελαγχολική διάθεση που οφειλόταν κυρίως στο γεγονός ότι ο Δημήτρης ήταν άνεργος τα τελευταία δυο χρόνια.

Η Κερκυραία Ρένα Παγκράτη, σπούδασε στη Δραματική Σχολή Γ. Θεοδοσιάδη. Σε ηλικία 8 ετών έπαιξε σε παραστάσεις του θεάτρου Βρετάνια. Οι πρώτες της εμφανίσεις ως «παιδί-θαύμα» ήταν στις ταινίες«Η γέφυρα της ευτυχίας» και «Όταν η ευτυχία προστάζει». Έπαιξε σε παραστάσεις με την Λαμπέτη ή του Μινωτή πριν πάει σε δραματική σχολή. Η καριέρα της στην τηλεόραση ξεκίνησε όταν ακόμη έπαιζε με το συγκρότημα «Νοστράδαμος» στη σειρά «Λούνα Παρκ». Εμφανίστηκε σε βιντεοταινίες στο πλευρό του Στάθη Ψάλτη. Αυτοκτόνησε με υπνωτικά χάπια. Λέγεται λόγω της ανεργίας που την έφερε στην κατάθλιψη

Ξέρετε ποια είναι η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ; Θα πάθετε πλάκα!

Πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε την κόρη της Έλενας Ναθαναήλ! Ο λόγος για την Ίνκα Τσαγκάρη, η οποία ήταν πάρα πολύ δεμένη με την αείμνιστη μητέρα της.

Ο ξαφνικός χαμός της μητέρας της την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ινκα Τσαγκάρη, κόρη της Έλενας Ναθαναήλ και του επιχειρηματία Γιώργου Τσαγκάρη, πέντε χρόνια μετά τον θάνατοτης αείμνηστης ηθοποιού, που ήταν το στήριγμά της, προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στη ζωή.


Και όπως φαίνεται, τα καταφέρνει. Εδώ και λίγο καιρό, αφού έκανε τη δική της περιπλάνηση στον θαυμαστό κόσμο της showbiz, κυρίως πίσω από τις κάμερες, εργάζεται ως γραμματέας σε γνωστή μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων και είναι χαρούμενη που βγάζει τα προς το ζην με μια «πιο σίγουρη δουλειά», όπως λέει η ίδια. Έχετε δει πως είναι σήμερα ο γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη; Θα πάθετε πλάκα!

Η Ινκα Τσαγκάρη δούλευε επί πέντε χρόνια στην ΕΡΤ, στην παραγωγή εκπομπών, είχε κάνει κι ένα πέρασμα ως ηθοποιός στη διαδικτυακή σειρά «Τσιν τσιν», αλλά εδώ και δύο χρόνια βρέθηκε εκτός νυμφώνος, αντιμετωπίζοντας τα γνωστά προβλήματα που έχει κάθε εργαζόμενος που χάνει τη δουλειά του.

«Εμεινα άνεργη κι αν και είχα κάποιες "άκρες" για να πάω να δουλέψω σε ένα ιδιωτικό κανάλι δεν το έκανα, επειδή οι παραγωγές έχουν ημερομηνία λήξης και άντε πάλι από την αρχή» λέει στην «Espresso» η γοητευτική κοπέλα και συνεχίζει:

«Ετσι προτίμησα τη δουλειά στην οποία είμαι σήμερα και θα πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Εργάζομαι σε μια μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, με έδρα την Αθήνα, και θυγατρικές στην Κύπρο και στην Αγγλία. Δουλεύω ως προσωπική γραμματέας του διευθύνοντος συμβούλου, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους του χώρου» συμπληρώνει, ενώ δεν κρύβει ότι της λείπει πολύ η μητέρα της, με την οποία διατηρούσε και φιλική σχέση, πέρα από εκείνη της μαμάς - κόρης.

Οσο για τα ερωτικά της, η Ινκα δηλώνει πως είναι καλά, καθώς διατηρεί δεσμό με έναν δάσκαλο του σκι.

Η αλήθεια είναι πως η Ινκα μετά τον θάνατο της μητέρας της πέρασε άσχημες στιγμές με τον Τάσο Μητρόπουλο. Ο λόγος που χάλασαν οι σχέσεις της με τον «δεύτερο πατέρα της», όπως η ίδια χαρακτήριζε κάποτε τον επί σειρά ετών σύντροφο της μητέρας της, ήταν το γνωστό κτήμα στην Εύβοια, στο οποίο για περισσότερα από τριάντα χρόνια ζούσε η Ελενα Ναθαναήλ και ήταν ταυτισμένη μαζί του.
«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το κτήμα μού ανήκει, καθώς εγώ το δηλώνω στην Εφορία, πληρώνω γι' αυτό και το έχω κληρονομήσει νόμιμα από τη μητέρα μου. Τίποτα άλλο δεν θέλω να συμπληρώσω πάνω σε αυτό το θέμα» τονίζει η ίδια, χωρίς ωστόσο να μπορεί να κρύψει την πικρία της για το «πάγωμα» των σχέσεών της με τον «Ράμπο».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share