Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τα άσχημα παιδικά χρόνια και το ατύχημα στην εγκυμοσύνη!

Όσα δεν ξέραμε για την πριγκίπισσα!

5 Αυγούστου 2019 09:05
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τα άσχημα παιδικά χρόνια και το ατύχημα στην εγκυμοσύνη!

Άσχημα παιδικά χρόνια πέρασε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ μάλιστα είχε και ένα ατύχημα στην εγκυμοσύνη της! Βρήκαμε όσα δεν ξέραμε...

Γεννήθηκε σε μια ευκατάστατη οικογένεια της βρετανικής αριστοκρατίας με βασιλική καταγωγή. Είχε δυο αδερφές και έναν αδερφό. Η μητέρα της είχε κάνει ακόμη ένα αγόρι, αλλά πέθανε λίγες ώρες μετά τη γέννησή του. Οι γονείς της δεν το ξεπέρασαν ποτέ και έβλεπαν στο πρόσωπό της τον χαμένο τους γιο. Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Με τα μάτια ανοιχτά μετά το τροχαίο! Εικόνα σοκ!

Όταν ήταν μόλις 7 ετών, οι γονείς της χώρισαν. Είχαν μια θυελλώδη σχέση. Στο βιβλίο του Άντριου Μόρτον, ο οποίος έγραψε τη βιογραφία της, αναφέρεται ότι πέρασε δύσκολα παιδιά χρόνια. Εκείνη και τα αδέλφια της έβλεπαν τη μητέρα τους συνεχώς να κλαίει. Αλλά κανένας δεν μιλούσε γι΄αυτό μέσα στο σπίτι.

Μια μέρα ενώ κρυβόταν πίσω από την πόρτα του δωματίου, είδε τον πατέρα της να χαστουκίζει τη μητέρα της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα άφησε τον πατέρα της για έναν άλλο άνδρα, τον οποίο παντρεύτηκε μερικά χρόνια αργότερα.

Το πρώτο διάστημα μετά τον χωρισμό έμενε με τη μητέρα του, αλλά στη συνέχεια ο πατέρας της κέρδισε τη κηδεμονία της. Οι νταντάδες ανέλαβαν πλέον την ανατροφή της όπως και των αδελφών της. Τα παιδιά πίστευαν ότι οι περισσότερες έρχονταν γιατί ο πατέρας τους ήταν ένας γοητευτικός διαζευγμένος και όχι γιατί ήθελαν να τα φροντίσουν. Κολλούσαν καρφίτσες στις καρέκλες για να σκιστούν τα ρούχα τους και τελικά να φύγουν.

Άλλες τις κλείδωναν στο μπάνιο. Φοβόντουσαν ότι προσπαθούσαν να αντικαταστήσουν την μητέρα τους. Έτσι θα ήταν η Πριγκίπισσα Νταϊάνα αν ζούσε σήμερα!

Σύμφωνα με την Μέρι Κλαρκ, μια από τις δεκάδες νταντάδες που πέρασαν από το σπίτι, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 9 ετών της είπε ότι «θα παντρευτεί μόνο εάν ερωτευτεί, γιατί αν δεν υπάρχει έρωτας, θα χωρίσει».

Κάτι που όπως έδειξε η ιστορία ήταν προφητικό. Ο πατέρας τους τελικά παντρεύτηκε, αλλά δε συμπάθησαν τη μητριά τους η οποία προσπαθούσε να απομονώσει τα παιδιά από τον πατέρα τους. To 1978 ο πατέρας της έπαθε μια εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η νέα σύζυγός του απαγόρευε στα παιδιά να τον επισκεφθούν. Η σχέση τους επιδεινώθηκε, όταν η μητριά της αποφάσισε να πουλήσει οικογενειακά κειμήλια του σπιτιού για να κάνει ανακαίνιση.

Μέχρι τα 9 της χρόνια έκανε μαθήματα στο σπίτι. Μετά πήγε στο σχολείο. Ήταν αρκετά ντροπαλή και απέφευγε να συμμετέχει στο μάθημα σε δραστηριότητες, στις οποίες χρειαζόταν να μιλάει. Ήταν πολύ καλή στις καταδύσεις, στο κολύμπι και στη μουσική.

Λάτρευε το πιάνο. Παράλληλα, έκανε μαθήματα μπαλέτου και κλακέτες. Ήθελε να γίνει μπαλαρίνα, αλλά ήταν πολύ ψηλή. Απέτυχε στις εξετάσεις δυο φορές και σε ηλικία 16 ετών οι γονείς την έστειλαν σε σχολείο στην Ελβετία για να συνεχίσει τα μαθήματα. Παρακολούθησε μόνο ένα εξάμηνο.

Όταν έμαθε πόσα πλήρωναν για να είναι εκεί, τους είπε ότι ήταν «απλώς πεταμένα λεφτά». Οι γονείς της είπαν ότι δεν μπορούσε να αποκτήσει δικό της διαμέρισμα, αν δεν έκλεινε τα 18. Έτσι, αναγκάστηκε να βρει δουλειά. Εργάστηκε ως νταντά, νηπιαγωγός και δασκάλα χορού. Έπαθε όμως, ένα ατύχημα στο σκι και δεν μπορούσε να συνεχίσει τα μαθήματα χορού. Ένα διάστημα καθάριζε το σπίτι της αδερφής της και μερικών φίλων και έκανε υποδοχή σε πάρτι. Λίγο μετά τα 18α γενέθλιά της η μητέρα της αγόρασε ένα διαμέρισμα, στο οποίο έμενε με τρεις συγκατοίκους. Στα 16 της γνώρισε τον άνδρα που τη στιγμάτισε. Εκείνη την περίοδο έβγαινε με τη μεγαλύτερη αδερφή της. Σύντομα όμως, έδειξε ενδιαφέρον προς τη μικρότερη αδερφή και μετά από λίγο καιρό της έκανε πρόταση γάμου.

Είχαν συναντηθεί μόνο δώδεκα φορές. Εκείνη ήταν 19 και εκείνος 32. Ο γάμος του ήταν το γεγονός της χρονιάς. Υπολογίζεται ότι 750 εκατομμύρια άνθρωποι στήθηκαν μπροστά στις τηλεοράσεις τους για να τον παρακολουθήσουν, ενώ περίπου 600 χιλιάδες ξεχύθηκαν στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου απλώς για να τους δουν να περνάνε. Στους όρκους της αντί να πει ότι θα τον «υπακούει» όπως είθισται, υποσχέθηκε ότι «θα τον αγαπάει, θα τον φροντίζει, θα τον τιμά και θα είναι δίπλα του είτε είναι άρρωστος είτε είναι υγιής». Σύντομα έμεινε έγκυος. Ενώ ήταν μόλις 12 εβδομάδων, έπεσε από την σκάλα.

Όλοι φοβήθηκαν ότι θα έχανε το παιδί. Τη γλίτωσε με μερικές μελανιές. Το έμβρυο δεν είχε τραυματιστεί. Γέννησε τον Ιούλιο του 1982. Δυο χρόνια αργότερα, έκανε και τον δεύτερο γιο της. Λάτρευε τα δυο παιδιά της και προσπαθούσε να τους δημιουργήσει όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούσε, ακόμη και για απλά καθημερινά πράγματα, όπως πώς είναι να περιμένουν στην ουρά στα Μακ Ντόναλντς για να φάνε. Σάλος στο Παλάτι: Είχαν ηχογραφήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα να….

Είχε έντονη φιλανθρωπική δράση με συμμετοχή σε περισσότερους από 100 οργανισμούς. Το 1987 έγραψε ιστορία δίνοντας το χέρι της σε έναν ασθενή που είχε HIV. Με αυτόν τρόπο προσπάθησε να καταρρίψει τα ταμπού και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. Το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά. Είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Χώρισαν επίσημα το 1996, αν και ο γάμος τους είχε καταστραφεί πολύ νωρίτερα. Εκείνος επέστρεψε σε μια προηγούμενη σχέση του. Τον κατηγόρησε ότι είχε και άλλες εξωσυζυγικές σχέσεις.

Μετά τον γάμο αποφάσισε ότι ήθελε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, δεν τα κατάφερε. Πέθανε στις 31 Αυγούστου 1997 σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι μετά από επίμονο κυνηγητό των παπαράτσι. Στο αυτοκίνητο βρισκόταν με τον νέο της σύντροφο. Ήταν μόλις 36 ετών. Το κορίτσι της φωτογραφίας είναι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Νταϊάνα….

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share