Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει...": Συγκλονίζει η τυφλή γερόντισσα που είχε προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου!

Ανατριχιαστικό!

26 Ιουλίου 2019 14:49

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για το ερχόμενο έτος για την Ευρώπη, τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Ντόναλντ Τραμπ της τυφλής Βουλγάρας «μάντισσας», που είχε προφητέψει κατά πολλούς το Brexit, τις επιθέσεις της Αλ Κάιντα στους Δίδυμους Πύργους και την άνοδο του ISIS.

Η Μπάμπα Βάνγκα, η αποκαλούμενη και «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», έχει πεθάνει εδώ και δύο δεκαετίες, αλλά οι προφητείες της έχουν διασωθεί και για τους οπαδούς της, που την τιμούν ως νέα «Πυθία», προαναγγέλλουν τα μελλούμενα.

Καθώς πλησιάζει το 2019 ορισμένοι εξ’ αυτών επανέφεραν στο προσκήνιο κάποιες από τις προβλέψεις της για το επόμενο 12μηνο, όπως η οικονομική κατάρρευση της Ευρώπης και μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Ρώσου προέδρου.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror η Μπάμπα Βάνγκα πίστευε ότι οι επίδοξοι δολοφόνοι του Βλαντίμιρ Πούτιν θα προέρχονταν από την ομάδα των σωματοφυλάκων του, αν και δεν είχε διευκρινίσει κατά πόσον θα είναι επιτυχημένη η απόπειρα.

Παράλληλα προφήτεψε ότι ένα τεράστιο τσουνάμι, σαν εκείνο του 2004, θα σαρώσει την Ασία, ένας μετεωρίτης θα πλήξει τη Ρωσία, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ θα προσβληθεί από μια μυστηριώδη ασθένεια που θα τον αφήσει κουφό και θα του προκαλέσει εγκεφαλική βλάβη. Δίδυμοι πύργοι: Αυτές τις φωτογραφίες δεν τις έχετε ξαναδεί!

Η Βαγγελία Γκουστέροβα, όπως ήταν το πραγματικό όνομα της Μπάμπα Βάνγκα, λέγεται ότι έχασε την όρασή της στην παιδική της ηλικία, όταν έπεσε θύμα ανεμοστρόβιλου. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών το 1996, αλλά είχε ήδη αποκτήσει φήμη στην πατρίδα της καθώς στο μισό αιώνα της καριέρας της είχε κάνει εκατοντάδες προβλέψεις, αρκετές από τις οποίες, όπως λένε οι οπαδοί της, έπεσαν μέσα, όπως η βύθιση του Κουρσκ το 2000.

Το 1989 λέγεται ότι είχε προβλέψει πως οι ΗΠΑ θα δεχθούν τρομοκρατική επίθεση από δύο «ατσάλινα πουλιά», ενώ κάποια άλλη στιγμή είχε πει ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν και η Ρωσία θα κυριαρχήσουν στην υφήλιο, όπως ερμηνεύουν ορισμένοι τα αινιγματικά σχόλιά της στη διάρκεια συνάντησή της μ’ έναν συγγραφέα: «Όλα θα λιώσουν σαν τον πάγο, μόνον ένα πράγμα θα μείνει ανέπαφο, η δόξα του Βλαντίμιρ, η δόξα της Ρωσίας... Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο διάβα της και θα γίνει κύριος του κόσμου».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share