Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νταϊάνα: Σπάνιες φωτογραφίες! Όπως την φωτογράφισαν τα παιδιά της!

Πριν χωρίσει με τον Κάρολο!

14 Ιουλίου 2019 11:41
Νταϊάνα: Σπάνιες φωτογραφίες! Όπως την φωτογράφισαν τα παιδιά της!

Σπάνιες φωτογραφίες από ξέγνοιαστες στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνα παρέα με τα παιδιά της, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας για άλλη μια φορά τη στενή σχέση που είχε μαζί τους. Στο σημείο να σας θυμίσουμε τι γινόταν στο παλάτι όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος της!

Σε αυτές, βλέπουμε ίσως την πιο ευτυχισμένη και πιο χαλαρή Νταϊάνα που έχει απαθανατίσει ποτέ ο φωτογραφικός φακός. Αυτές τις αυθόρμητες πόζες έχουν τραβήξει τα ίδια της τα παιδιά, οι νεαροί τότε πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι, στο Highgrove κατά την επίσκεψη της πριγκίπισσας στην πολύ στενή και έμπιστη φίλη της Κάρολιν Μπαρθόλομιου και τον γιο της, Τζακ, το 1989.

Λίγα χρόνια δηλαδή πριν χαλάσει ο πολυσυζητημένος γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Η Νταϊάνα ήταν η νονά του μικρού τότε Τζακ Μπαρθόλομιου.

Σε μία από τις φωτογραφίες, βλέπουμε μια χαρούμενη Νταϊάνα, η οποία κοιτά με σκέρτσο τον φακό, ενώ φορά ένα απλό ροζ πουλόβερ και ένα λευκό σορτς.

Σε επόμενη φωτογραφία, βλέπουμε τον 7χρονο τότε Γουίλιαμ, να «χώνεται» χαμογελαστός ανάμεσα στην μητέρα του και την καλύτερή της φίλη.

Πιστεύεται ότι αυτές οι ανέμελες στιγμές τραβήχτηκαν με τη φωτογραφική μηχανή της νταντάς του μικρού Τζακ, της Μαίρης Μπρους κι έμειναν κρυμμένες μέσα σε ένα κουτί, μαζί με άλλα αντικείμενά της, για πάνω από 18 χρόνια.

Βγήκαν στην επιφάνεια το 2007, αφού κληροδοτήθηκαν στον Νόρι, τον γιο της καλύτερης της φίλης, Ιζαμπέλα Πάτον, ο οποίος αποφάσισε να τις πουλήσει.

«Η Νταϊάνα έχει φωτογραφηθεί τόσες πολλές φορές, αλλά αυτές οι φωτογραφίες είναι μοναδικές», είπε.

«Η Μαίρη ήταν οικογενειακή φίλη για πολλά χρόνια, και πρωτοείδα τις φωτογραφίες όταν επισκέφθηκα το σπίτι της μητέρας μου το 1989. Η Μαίρη ήταν εκεί και μας τις έδειξε.

Στην δημοσιότητα για πρώτη φορά η διαθήκη της! Τι άφησε σε ποιον; Η μεγάλη βόμβα!

«Είπα ότι θα ήταν ένα υπέροχο ενθύμιο και θα ήθελα πολύ να τις έχω. Τότε γέλασε και είπε: "Μπορείς να τις έχεις όταν πεθάνω, όταν δε θα τις χρειάζομαι πια"».

Κατά τη διάρκεια αφιερώματος στη μνήμη της μητέρας του, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ την περιέγραψε ως «την καλύτερη μητέρα στον κόσμο», και αυτό το στιγμιότυπο αποδεικνύει τον ισχυρό δεσμό που είχαν μεταξύ τους.

Σε ένα ντοκιμαντέρ του ITV για την Νταϊάνα, με τίτλο: «Η Μητέρα μας: Η Ζωή και η Κληρονομιά της», ο πρίγκιπας Χάρι αναπόλησε τις στιγμές μαζί της, λέγοντας πόσο διασκεδαστική μαμά ήταν.

«Ερχόταν να μας δει να παίζουμε ποδόσφαιρο και έβαζε κρυφά γλυκά στις κάλτσες μας. Πίσω από τις κλειστές πόρτες, ήταν μια πιο πολύ στοργική μητέρα και μία απίστευτη αστεία γυναίκα. Ένα πραγματικό παιδί».

Μεγάλη ανατροπή στον γάμο Κάρολου - Νταϊάνα! Ήταν τρελά ερωτευμένοι! Ιδού η απόδειξη

Κι όμως υπάρχει ένας βρετανός που υποστηρίζει πως ο Κάρολος και ήταν τρελά ερωτευμένος με την Νταϊάνα και ότι είναι ο καλύτερα εκπαιδευμένος για να γίνει βασιλιάς!

Ο άνθρωπος αυτός είναι ο πρώην γραμματέας Τύπου Dickie Arbiter.

Ο Dickie Arbiter αναφέρθηκε στην πρόσφατη δημοσκόπηση που διενήργησε το YouGov, όπου διαπιστώθηκε ότι οι Βρετανοί δεν θέλουν τον Κάρολο για βασιλιά τους.

«Για χρόνια ο πρίγκιπας Κάρολος απεικονίζεται ως το κακό αγόρι της βασιλικής οικογένειας. Λόγω του ότι είχε μια σχέση τον έβγαλαν ότι δεν αγάπησε ποτέ πραγματικά την Νταϊάνα. Ήταν αυτός μόνο που κατηγορήθηκε για το τέλος του γάμου του με την Νταϊάνα», έγραψε στην Telegraph. Την ημέρα που βρήκε τραγικό θάνατο η Πριγκίπισσα Νταϊάνα...

Ο πρώην παρουσιαστής του LBC θυμήθηκε τη συνάντησή του με τον Κάρολο και την Νταϊάνα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ήταν, όπως σημειώνει, απόλυτα ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Κρατιόντουσαν χέρι χέρι και γελούσαν. Κάτι που αποτελεί απόδειξη ότι οι δυο τους ήταν αγαπημένοι, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Τον επαίνεσε ως εξαιρετικά καλό πατέρα. Συνήθως επαινούσαν την πριγκίπισσα για την ανατροφή του Γουίλιαμ και του Χάρι.

Ο Arbiter βρισκόταν στο παλάτι όταν πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Οι δύο γιοι της ήταν με τον πατέρα τους πρίγκιπα Κάρολο, και τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο στο Balmoral.

Η βασιλική οικογένεια κατηγορήθηκε για το γεγονός πως έμεινε μακριά από το Λονδίνο αλλά ο πρώην γραμματέας Τύπου υπογράμμισε ότι ο Κάρολος έκανε το σωστό για τα παιδιά του, επιδεικνύοντας άριστη γονική μέριμνα.


«Ο πρίγκιπας Κάρολος εκπαιδεύεται 60 χρόνια και η βασίλισσα τον προετοιμάζει για τον πολύ δημόσιο ρόλο από τότε που έφυγε από το Πολεμικό Ναυτικό το 1976. Ήρθε η ώρα να μάθουμε να τον αγαπάμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share