Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν θα πιστεύετε ποιας διάσημης τραγουδίστριας το πραγματικό όνομα είναι Σεβαστή Αττικιουζέλ!

Ποιος της "άλλαξε" το όνομα;

1 Ιουλίου 2019 11:35
Δεν θα πιστεύετε ποιας διάσημης τραγουδίστριας το πραγματικό όνομα είναι Σεβαστή Αττικιουζέλ!

Ήταν 1976 και μια νέα τραγουδίστρια έκανε το ντεμπούτο της! Δίπλα στο συνθέτη Δήμο Μούτση, το νέο αυτό κορίτσι έκανε "tour" σε όλη την Ελλάδα. Λέγεται ότι είχε τόσο τρακ που στην πρώτη συναυλία έκλεισε η φωνή της!

Το κορίτσι αυτό λεγόταν Σεβαστή Αττικιουζέλ και ήταν πολλά υποσχόμενο καθώς εξαρχής έκανε αίσθηση η φωνή της. Έμπνευση του Δήμου Μούτση ήταν και η αλλαγή ονόματος. Έτσι από Σεβαστή Αττικιουζέλ, καθιερώθηκε η.... Άλκηστις Πρωτοψάλτη!

Στις φωτογραφίες από εκείνη την εποχή είναι σίγουρα αγνώριστη!

Πηγή: Cosmopoliti

Έπος! Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια μεταμφιέστηκε σε… υποπλοίαρχο Φλέτσερ;

Η καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια πόσταρε φωτογραφία της από Απόκριες μερικά χρόνια πριν και πραγματικά είναι αγνώριστη.

Ο λόγος για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη!

Κάτω από τη φωτογραφία που "ανέβασε" στην προσωπική της σελίδα στο instagram έγραψε: "Ως υποπλοίαρχος Φλέτσερ στο ιστιοφόρο Boundy …γιατί μου αρέσουν οι αταξίες και οι ανταρσίες".

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Αυτή την φωτογραφία είχε μοιραστεί η διάσημη τραγουδίστρια με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας την στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Tο μικρό, χαριτωμένο κορίτσι είναι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου,. Η ίδια ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share