Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Αποκάλυψη φωτιά για τάφο της Νταϊάνα: Δεν την έθαψαν σε νεκροταφείο αλλά… Έσκαβαν με μανία για την βγάλουν!

Ανατριχιαστικό!

17 Μαΐου 2019 07:52
Αποκάλυψη φωτιά για τάφο της Νταϊάνα: Δεν την έθαψαν σε νεκροταφείο αλλά… Έσκαβαν με μανία για την βγάλουν!

Πάνω από 20 χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που έχασε την ζωή της σε τροχαίο στο Παρίσι η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ποια η νέα αποκάλυψη για τον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα;

Εκείνη την εποχή, κυκλοφορούσε στη Βρετανία η φήμη πως η σορός της Νταϊάνα δεν τάφηκε ποτέ στο οικογενειακό κτήμα των Σπένσερ, στο Άλθορπ, αλλά φυλάσσεται στο οικογενειακό παρεκκλήσι των Σπένσερ, στο Νόρθαντς. Ο εραστής της Νταϊάνα αποκαλύπτει: «Ο πατέρας του Χάρι είναι…»!

Είκοσι χρόνια μετά (σκοτώθηκε στις 31 Αυγούστου του 1997) , αυτή η φήμη… φούντωσε ξανά! Αφορμή στάθηκαν τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που πλέον υπάρχουν στο οικογενειακό παρεκκλήσι της Παναγίας, των Σπένσερ.

Ειδικότερα, τοποθετήθηκαν αισθητήρες στην οροφή και στο πάτωμα της κρύπτης. Μια πράσινη λυχνία από τους αισθητήρες αναβοσβήνει, όταν κάποιος πλησιάσει, ενώ υπάρχει και μια πινακίδα που προειδοποιεί:

«αυτός ο χώρος παρακολουθείται». Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί και αφίσες που προειδοποιούν τους επισκέπτες πως παρακολουθούνται από ειδικά συστήματα, τελευταίας τεχνολογίας.

Κάθε εβδομάδα, φανς της βασιλικής οικογένειας που επισκέπτονται το παρεκκλήσι, γράφουν δεκάδες σχόλια στο βιβλίο των επισκεπτών, όπως «ναι Νταϊάνα, ξέρουμε ότι είσαι εδώ», και «η πριγκίπισσα Νταϊάνα βρίσκεται εδώ στην κρύπτη, δίπλα στον πατέρα της».

Η κηδεία της Νταϊάνα έγινε χώρα στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και στη συνέχεια το φέρετρο μεταφέρθηκε στο Άλθορπ, όπου έγινε η ταφή στο κτήμα της οικογένειας Σπένσερ.

Το αρχικό σχέδιο ήταν να ταφεί η Νταϊάνα στο παρεκκλήσι των Σπένσερ, αλλά ο αδελφός της, κόμης Τσαρλς Σπένσερ, επέλεξε ένα πιο ιδιωτικό μέρος, καθώς ανησυχούσε για την ασφάλεια της σορού της. Και φαίνεται πως δεν είχε άδικο…!

Αποκάλυψη φωτιά για τάφο της Νταϊάνα: Δεν την έθαψαν σε νεκροταφείο αλλά… Έσκαβαν με μανία για την βγάλουν!

Στην επέτειο των 20 χρόνων από τον θάνατό της Νταϊάνα, ο κόμης Τσαρλς Σπένσερ, αποκάλυψε πως τέσσερις φορές άγνωστοι έσκαψαν τον τάφο και αποπειράθηκαν να κλέψουν την σορό της αδερφής του!

Ο 53χρονος αδελφός της πριγκίπισσας, τόνισε στο Radio 4, πως δεν γνωρίζει τα κίνητρα των αγνώστων και δήλωσε: «Είχαμε τέσσερις απόπειρες διάνοιξης του τάφου τα τελευταία 20 χρόνια.

Χαίρομαι που τις αντιληφθήκαμε όλες από μακριά, έγκαιρα. Υπάρχουν μερικοί παράξενοι άνθρωποι εκεί έξω. Το να την κρατάμε (την σορό) εδώ στο Άλθορπ είναι το ασφαλέστερο μέρος».

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα κίνητρα απόπειρας κλοπής της σορού της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών θα μπορούσαν να είναι πολλά. Οι δράστες, ίσως, να ήταν φανατικοί θαυμαστές της Νταϊανας, που ήθελαν να δουν την σορό, ίσως κάποιοι από αυτούς να είχαν οικονομικά κίνητρα, αλλά υπάρχει και μια θεωρία συνωμοσίας.

Σοκαριστική αποκάλυψη για τον τάφο της νεκρής Νταϊάνα: Δεν είναι...

Φουντώνουν οι φήμες για μυστικό τάφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα 21 και πλέον χρόνια από το θάνατό της.

Η "θλιμμένη πριγκίπισσα", όπως την έλεγε ο λαός, σκοτώθηκε στις 31 Αυγούστου του 1997. Η κηδεία της έγινε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και στη συνέχεια το φέρετρο μεταφέρθηκε στο Άλθορπ, όπου έγινε η ταφή στο κτήμα της οικογένειας Σπένσερ.

Πλέον όμως πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν ότι η σορός της βρίσκεται εκεί, υποστηρίζοντας ότι τελικά τάφηκε στο οικογενειακό παρεκκλήσι των Σπένσερ, στο Νόρθαντς.

Αποκάλυψη φωτιά για τάφο της Νταϊάνα: Δεν την έθαψαν σε νεκροταφείο αλλά… Έσκαβαν με μανία για την βγάλουν!

Οι φήμες φουντώνουν λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί στο παρεκκλήσι. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν αισθητήρες στην οροφή και στο πάτωμα της κρύπτης, ενώ υπάρχει πινακίδα που προειδοποιεί ότι ο χώρος παρακολουθείται, αλλά και αφίσες που ενημερώνουν τους επισκέπτες πως παρακολουθούνται από ειδικά συστήματα.

Ο αδελφός της πριγκίπισσας έκανε μάλιστα γνωστό ότι τέσσερις φορές, μέσα στα 20 χρόνια από τον θάνατό της, έχουν επιχειρήσει άγνωστοι να διανοίξουν τον τάφο, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα κίνητρα απόπειρας κλοπής της σορού της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών θα μπορούσαν να είναι πολλά. Οι δράστες, ίσως, να ήταν φανατικοί θαυμαστές της Νταϊάνας, που ήθελαν να δουν την σορό, ίσως κάποιοι από αυτούς να είχαν οικονομικά κίνητρα, αλλά υπάρχει και μια θεωρία συνωμοσίας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share