Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο εραστής της Νταϊάνα αποκαλύπτει: «Ο πατέρας του Χάρι είναι…»

Ανατροπή!

16 Μαΐου 2019 08:41
Ο εραστής της Νταϊάνα αποκαλύπτει: «Ο πατέρας του Χάρι είναι…»

Αποκάλυψη που πρόκειται να προκαλέσει τριγμούς στα θεμέλια του Μπάκινγκχαμ, ή έστω να απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα των αγγλικών εφημερίδων.

Στα 20χρονα από τον θάνατο της πριγκίπισσας, ο εραστής της, όταν ο γάμος της με τον Κάρολο είχε ουσιαστικά πεθάνει, ο Τζέιμς Χιούιτ, ενδέχεται να είναι ο πατέρας του (κοκκινομάλλη) πρίγκιπα Χάρι.

Η σχέση του Χιούιτ με τη Νταιάνα κρατήθηκε μυστική επί 5 χρόνια. Ο Χιούιτ, λοχαγός του βρετανικού ιππικού, μάθαινε ιππασία στην πριγκίπισσα και κάπου εκεί γεννήθηκε ένα φλογερό και σύντομο ειδύλλιο.

Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του σωματοφύλακα της πριγκίπισσας, Κεν Ουαρφ, το καλοκαίρι του 1986 η Νταϊάνα γνώρισε σε πάρτι που οργάνωσε η φίλη της Χέιζελ Γουέστ, τον λοχαγό του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ, έναν γοητευτικό κοκκινομάλλη άνδρα, με επιτυχίες στις γυναίκες και 10 χρόνια νεότερο από τον Κάρολο.

Ο Χιούιτ της είπε ότι θα μπορούσε να την διδάξει ιππασία και να την κάνει να ξεπεράσει τον φόβο της για τα άλογα.

Ο ίδιος ο Χιούιτ δεν έχει μιλήσει ποτέ για τη σχέση του, αλλά η ομοιότητα του με τον Χάρι, είναι κάτι περισσότερο από οφθαλμοφανής. Τελικά ο πρώην εραστής της «Λαίδης Ντί», μίλησε στο Αυστραλιανό κανάλι «Channel 7», στην εκπομπή Sunday Night της Μελίσα Ντόιλ.

Ο διάλογος είναι αποκαλυπτικός:

«Είστε ο πατέρας του Χάρι;», ρώτησε τον Χιούιτ η δημοσιογράφος και εκείνος απάντησε: «Όχι, δεν είμαι».

Όσο δε για τις φήμες, που επί δεκαετίες κυκλοφορούν για την πατρότητα του 32χρονου πρίγκιπα Χάρι, ο πρώην λοχαγός δήλωσε: «Αυτά είναι για να πωλούν οι εφημερίδες. Είναι πιθανόν χειρότερα για εκείνον, το καημένο το παιδί».

Βίντεο - ντοκουμέντο από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Έτσι σκοτώθηκε!

22 χρόνια χρόνια πριν, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι! Κανείς δεν πίστεψε ότι έγινε τυχαία! Ενώ ακόμα αναζητείται ένα μοιραίο λευκό Fiat Uno, που φέρεται να εμπλέκεται στο δυστύχημα

Εκείνο το βράδυ, η Νταϊάνα - που είχε ήδη χωρίσει από τον Πρίγκιπα Κάρολο - και ο Ντόντι αλ Φαγιέντ, ήταν μαζί στο ξενοδοχείο Ritz. Τα λόγια της μετά το τροχαίο σοκάρουν!

Φεύγοντας τους ακολούθησαν φωτογράφοι. Μπήκαν μέσα στη Μερσεντές και ξεκίνησαν. Ο Οδηγός, ο Σωματοφύλακας και πίσω η Νταϊάνα και τον Ντόντι.

Οι παπαράτσι τους κυνηγούσαν και το αυτοκίνητο έτρεχε με 63 μίλια την ώρα όταν είχε μπει στην οδική σήραγγα Pont de l'Alma, πέφτοντας με ορμή πάνω σε μία από τις κολώνες!...

Ο μόνος που γλύτωσε αλλά με αμέτρητα κατάγματα και σε πολύ άσχημη κατάσταση, ήταν ο Σωματοφύλακας του Dody, που δε θυμάται και πολλά από εκείνη τη φοβερή και τόσο ξαφνική στιγμή της σύγκρουσης...

Ήταν τότε 31 Αυγούστου 1997...

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένα λευκό Fiat Uno, το οποίο αν και ελέχτηκαν από τους Γάλλους 4.000 λευκά αυτοκίνητα, δεν βρέθηκε ποτέ!

Και όμως η Μερσεντές της Νταϊάνα, βρέθηκε να έχει ξύσματα από λευκό Uno στην πίσω δεξιά πλευρά της, που σημαίνει ότι τα δύο αυτοκίνητα ακούμπησαν πριν τη συντριβή.... ενώ βρέθηκαν και σπασμένα κομμάτια από πίσω φανάρι Uno... Επίσης αυτόπτες μάρτυρες είδαν να βγαίνει από το τούνελ ένα άσπρο Uno κάνοντας ζιγκ ζαγκ... Μέσα υπήρχε και ένας σκύλος..

Οι επίσημες έρευνες Γάλλων και Άγγλων κατέληξαν ότι ο οδηγός του Dodi είχε πιει και έτρεχε πολύ κάτω από την πίεση των παπαράτσι...

Όμως τα ερωτηματικά είναι πολλά; Τι ή ποιος έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου τον οποίο διατηρούσε άριστα μέχρι την μοιραία ώρα;

Πολύ διαφωτιστική είναι η αναπαράσταση του δυστυχήματος μέσω υπολογιστή, βασισμένη σε όλα τα δεδομένα εκείνης της νύχτας...

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σοκαριστική αποκάλυψη για τον τάφο της νεκρής Νταϊάνα: Δεν είναι...

Φουντώνουν οι φήμες για μυστικό τάφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα 21 και πλέον χρόνια από το θάνατό της.

Η "θλιμμένη πριγκίπισσα", όπως την έλεγε ο λαός, σκοτώθηκε στις 31 Αυγούστου του 1997. Η κηδεία της έγινε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και στη συνέχεια το φέρετρο μεταφέρθηκε στο Άλθορπ, όπου έγινε η ταφή στο κτήμα της οικογένειας Σπένσερ.

Πλέον όμως πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν ότι η σορός της βρίσκεται εκεί, υποστηρίζοντας ότι τελικά τάφηκε στο οικογενειακό παρεκκλήσι των Σπένσερ, στο Νόρθαντς.

Οι φήμες φουντώνουν λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί στο παρεκκλήσι. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν αισθητήρες στην οροφή και στο πάτωμα της κρύπτης, ενώ υπάρχει πινακίδα που προειδοποιεί ότι ο χώρος παρακολουθείται, αλλά και αφίσες που ενημερώνουν τους επισκέπτες πως παρακολουθούνται από ειδικά συστήματα.

Ο αδελφός της πριγκίπισσας έκανε μάλιστα γνωστό ότι τέσσερις φορές, μέσα στα 20 χρόνια από τον θάνατό της, έχουν επιχειρήσει άγνωστοι να διανοίξουν τον τάφο, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα κίνητρα απόπειρας κλοπής της σορού της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών θα μπορούσαν να είναι πολλά. Οι δράστες, ίσως, να ήταν φανατικοί θαυμαστές της Νταϊάνας, που ήθελαν να δουν την σορό, ίσως κάποιοι από αυτούς να είχαν οικονομικά κίνητρα, αλλά υπάρχει και μια θεωρία συνωμοσίας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share