Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Το περίεργο σ@ξ με τον...": Αποκάλυψη σοκ για τη νεκρή Νταϊάνα!

Ανατριχιαστικό!

9 Μαΐου 2019 08:52

22 χρόνια έχουν περάσει από το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα τη ζωή της και το ντοκιμαντέρ «Diana: In Her Own Words» προσθέτει κι άλλες αποκαλύψεις για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Το ντοκιμαντέρ ξεκίνησε να προβάλλεται το βράδυ της Κυριακής στο Channel 4, ενώ για πολλούς θαυμαστές της Νταϊάνα δεν θα έπρεπε να παιχτεί στην βρετανική τηλεόραση. Μέσα από αυτό, προβάλλονται κομμάτια από βιντεοκασέτες που είχε γράψει ο δάσκαλος φωνητικής της Νταϊάνα, Πίτερ Σέτελεν, το 1992 και το 1993, κατά τη διάρκεια μαθημάτων που έκανε η πριγκίπισσα για να βελτιώσει τον δημόσιο λόγο της. Ωστόσο, μιλούσε με ειλικρίνεια για προσωπικά ζητήματα.

Ο Σέτελεν είναι ηθοποιός στο επάγγελμα, οπότε δεν υπάρχει το επαγγελματικό απόρρητο για τη δημοσιοποίηση των αποσπασμάτων, αλλά αρκετοί διαμαρτυρήθηκαν για την προβολή της ταινίας, με γνώμονα την ηθική και την ιδωτικότητα.

Η Νταϊάνα έλεγε στο ντοκιμαντέρ ότι ο Κάρολος ήταν κάποιος που «με ακολουθούσε σαν σκυλί». Στη συνέχεια, μίλησε για την πρώτη συνάντησή τους σε αγώνα πόλο στο Σάσεξ. «Μου έπιασε την κουβέντα, ήταν σαν το κακό σπυρί, ήταν συνέχεια γύρω μου» περιέγραψε η Lady D.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον πρίγκηπα μόνο 13 φορές πριν τον γάμο τους και μετά από τον γάμο έκαναν σεξ «μόνο μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες». Για την ερωτική τους ζωή, η Νταϊάνα είπε ότι «κάναμε σεξ μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες», ισχυριζόμενη ότι ήταν «πολύ περιέργα καθώς η ερωτική τους ζωή άρχισε να σβήνει μετά τη γέννα του πρίγκιπα Χάρι το 1984».

Όντας σε απόγνωση μια φορά, μίλησε στη βασίλισσα Ελισάβετ ζητώντας της κάποια συμβουλή, αλλά η πεθερά της είπε απλά ότι ο Κάρολος είναι… άχρηστος. Επίσης, θυμήθηκε και μια συζήτηση του Καρόλου με τον πατέρα του, τον Δούκα του Εδιμβούργου, στον οποίο ο Φίλιππος είπε στον γιο του «αν ο γάμος σου δεν λειτουργήσει μπορείς πάντα να γυρίσεις σε αυτή (σ.σ. την Καμίλα) μετά από πέντε χρόνια».

Μάλιστα, η Νταϊάνα πήγε να βρει την Καμίλα για να της πει να αφήσει ήσυχο τον άντρα της, όμως εκείνη της απάντησε ότι «έχεις δύο γιους, θα έπρεπε να είσαι ευγνώμων γι’ αυτό και ευτυχισμένη με όσα έχεις»…

Στη συνέχεια, μίλησε στο ντοκιμαντέρ για το πρόβλημα με τη βουλιμία που είχε, αποδίδοντας το στην κατάσταση του γάμου της και την απομόνωσή της από τη βασιλική οικογένεια. «Ένιωθα παρείσακτη, δεν πίστευα ότι ήμουν αρκετά καλή για την οικογένεια οπότε έριξα το φταίξιμο στον εαυτό μου. Θα μπορούσα να το ρίξω στο αλκοόλ ή στην ανορεξία αλλά αυτό θα ήταν πολύ εμφανές. Αποφάσισα να ξεσπάσω πιο διακριτικά πάνω στον εαυτό μου αντί να πληγώσω όλους εσάς» δήλωνε ότι είπε στην βασιλική οικογένεια.

Επισήμανε ότι οι καλύτερες στιγμές της ήταν όταν βρισκόταν με φίλους της και εξομολογήθηκε την αγάπη της για τον άνθρωπο που είχε γίνει η σκιά της τον αστυνομικό, Μπάρι Μάνακι, ο οποίος σκοτώθηκε σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα το 1987.

Επίσης, πρώην σωματοφύλακα της Νταϊάνα, Κεν Γουάρφ, επιβεβαίωσε ότι η Καμίλα κάποτε παραδέχθηκε ότι φθονούσε την Νταϊάνα γιατί είχε δύο όμορφους γιους.

Αυτό σίγουρα θα ήταν επίπονο για τα παιδιά της Καμίλα, όπως και για τους γιους της Νταϊάνα να ακούν ότι η μητέρα τους που έχει πεθάνει εδώ και 20 χρόνια ένιωθε σεξουαλικά παραμελημένη από τον πρώην άντρα της και πατέρα τους.

Σε μια από τις λήψεις ακούγεται δυνατός κρότος, ο οποίος αποδόθηκε στον πρίγκιπα Ουίλιαμ που τότε ήταν 10 ετών. Ο Ουίλιαμ διατάχθηκε να κάνει ησυχία, αλλά όταν δεν τα κατάφερε να συμμορφωθεί, έβαλε τα γέλια μαζί με την μητέρα του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share