Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Ζωή Λάσκαρη: Ο μεγάλος έρωτας με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα...

24 Μαρτίου 2019 15:44
Ζωή Λάσκαρη: Ο μεγάλος έρωτας με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Κανείς δεν ήξερε για τον μεγάλο έρωτα της Ζωής Λάσκαρη με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Ο λόγος για τον Τόλη Βοσκόπουλο!

Ο σπουδαίος ερμηνευτής Τόλης Βοσκόπουλος και η λαμπερή και αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη, έζησαν για τρία χρόνια έναν μεγάλο έρωτα για τον οποίο και χύθηκε άφθονο μελάνι από τον τύπο και τις κοσμικές στήλες της εποχής.

Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν την δεκαετία του '70 στην θεατρική παράσταση "Μαριχουάνα Στοπ, -στην οποία και συμμετείχε τη φετινή σεζόν-, του Γιάννη Δαλιανίδη, όπου την επόμενη χρονιά ανέβηκε και στο σινεμά με την ίδια μεγάλη επιτυχία.

Ο έρωτας αυτός επισφραγίστηκε και στο πανελλήνιο σε τηλεοπτική μετάδοση στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης του 1972.

Έχετε δει την μαγευτική βίλα της ηθοποιού; Η μαγευτική βίλα στο Πόρτο Ράφτη στην οποία πέθανε η Ζωή Λάσκαρη και πωλείται για 2.300.000 ευρώ!

Τραγικές ώρες για τον Τόλη Βοσκόπουλο!

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Τόλης Βοσκόπουλος μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού που είχε και τον οδήγησε στο νοσοκομείο...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου, ο ίδιος έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου, βρέθηκε στο νοσοκομείο 251 της αεροπορίας, καθώς ταλαιπωρούνταν από οξεία βρογχίτιδα.

Όπως δήλωσε άνθρωπος από το οικογενειακό του περιβάλλον,, στο νοσοκομείο έκανε κάποιες εξετάσεις που βγήκαν καλές και δεν χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή. Του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση και είναι ήδη πολύ καλύτερα.

Οι παραστάσεις του μιούζικαλ Μαριχουάνα Στοπ αναβλήθηκαν μέχρι και την επόμενη Κυριακή καθώς ο ρόλος του Τόλη Βοσκόπουλου είναι ιδιαίτερα απαιτητικός.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της ευχήθηκαν στον Τόλη Βοσκόπουλο γρήγορη ανάρρωση και καλή επάνοδο, αφού σύντομα ο Τόλης θα επιστρέψει!

Δείτε όλα τα Retro θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share