Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Η τραγική ειρωνεία της οικογένειας του Νίκου Σεργιανόπουλου: Μετά την δολοφονία του πέθαναν, την ίδια μέρα, η αδελφή του και η μάνα του!

Δεν άντεξαν τον πόνο!

1 Φεβρουαρίου 2019 12:30
Η τραγική ειρωνεία της οικογένειας του Νίκου Σεργιανόπουλου: Μετά την δολοφονία του πέθαναν, την ίδια μέρα, η αδελφή του και η μάνα του!

Πως να μην πιστεύει κανείς στα σημάδια της μοίρας; Η τραγική ιστορία της οικογένειας του Νίκου Σεργιανόπουλου δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή!

Ο διάσημος Έλληνας ηθοποιός βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2008! Μια τραγωδία που δεν κατάφερε να αντέξει η οικογένεια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο άδειασμα της Τατιάνας Στεφανίδου στην Σπυροπούλου: "Mια σαν και αυτή με τον χαρακτήρα της και τα κιλάκια της δεν είδα"

Τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου του 2012, η Νικολέττα Σεργιανοπούλου, μητέρα του Νίκου, βρισκόταν στο σπίτι της και ένιωσε μια μεγάλη δυσφορία. Οι δικοί της άνθρωποι και ανάμεσά τους τα εγγόνια της, τα οποία και τη φρόντιζαν, τη μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο της Δράμας. Λίγα λετπά αφού κάθισε στην καρέκλα που χρησιμοποιούν στα νοσοκομεία για να μεταφέρουν τους ασθενείς ξεψύχησε! Δεν πρόλαβε καν να την εξετάσει ο γιατρός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον Βόλο: Η χρυσή διαθήκη που έκανε πλούσιες δύο ορφανές κοπέλες! Οι 3 απαιτήσεις του πολιτικού μηχανικού!

Η κόρη της, Έφη Παπαθεοδώρου, άφησε την τελευταία της πνοή νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο με καρκίνο στις 8 Οκτωβρίου του 2009. Τρία χρόνια μετά, ακριβώς την ίδια μέρα έφυγε και η Νικολέττα Σεργιανοπούλου! Όλοι όσοι γνωρίζουν την οικογένεια λένε ότι είχε παραιτηθεί από τη ζωή. Το έλεγε μόνη της: " Δεν θέλω πια να ζω τώρα που χάθηκαν τα παιδιά μου". Ακολούθησε και ο χαμός του γαμπρού της σαν να έκλεισε ένας παράξενος κύκλος. Τη φρόντιζαν τα εγγόνια της, τα τρία παιδιά της κόρης της, αλλά η αγάπη τους δεν στάθηκε ικανή να την κρατήσει στη ζωή

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share