Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

"Δε Saltarismed": Μία κωμωδία... αυτοβελτίωσης στο θέατρο Coronet

Θέλεις επιτέλους να ξεχωρίσεις από το πλήθος; Γίνε αποτυχημένος!

21 Μαρτίου 2024 09:42
Από Δήμητρα Μπιλάλη

Είσαι σαλταρισμένος; Αποτυχημένος; Κακόκεφος; Μίζερος; Απένταρος; Είσαι βουτηγμένος στη μετριότητα και δεν έχεις καταφέρει ως τώρα στη ζωή σου να ξεχωρίσεις και να διακριθείς; Μην ανησυχείς! Η διάσημη influranger, Χαρά Τσιώλη, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νούμερο 1 μέθοδο αυτοβελτίωσης "δε Saltarismed" για δύο απολαυστικές βραδιές γέλιου στο Θέατρο CORONET.

Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο που απευθύνεται μόνο σε σαλταρισμένους και θα σε βοηθήσει να διαπρέψεις και να διακριθείς στον τομέα σου! Σταμάτα να είσαι ένας απλός αποτυχημένος και γίνε Αποτυχημένος με Α κεφαλαίο! Γίνε ο πιο Μίζερος, ο πιο Σαλταρισμένος, ο πιο Κακόκεφος κι ο πιο Απένταρος άνθρωπος που γνωρίζεις! Η μέθοδος "Δε Saltarismed" υπόσχεται 100% αποτυχία! Μην χάνεις άλλο χρόνο. Κλείσε τώρα τη θέση σου και έλα να αποτύχουμε μαζί!

Βιογραφικό:

Η Χαρά Τσιώλη, ηθοποιός, life coach και tik toker, δημιούργησε την πρώτη μέθοδο αυτοβελτίωσης παγκοσμίως, που σε βοηθάει να αυτοβελτιωθείς γελώντας! Συνδυάζοντας την κωμωδία με το life coaching, οδηγεί τους θεατές στην απενοχοποίηση όλων αυτών των "πρέπει" που τους πιέζουν να πετύχουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Σατιρίζοντας όλα τα κακώς κείμενα της εποχής και τα προβλήματα του σύγχρονου ανθρώπου, φιλοδοξεί να ψυχαγωγήσει και να κάνει τους ανθρώπους να διακρίνουν αυτά που πραγματικά έχουν σημασία στη ζωή.

Info

  • Θέατρο Coronet: Φρύνης 11, Παγκράτι
  • Τετάρτη 17 και 24 Απριλίου στις 20.30
 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share