Ρωμαίος + Ιουλιέτα: Το κλασικό έργο του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά!

Τι μπορεί να συμβεί, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, όταν θα συναντηθούν επτά Ρωμαίοι, δύο Ιουλιέτες, μια μέτζο σοπράνο και ο πατήρ Λαυρέντιος;
Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, μίση … Ιστορίες ζωής, σε μια παράσταση με ζωντανή μουσική και τα συναισθήματα να απογειώνονται.
400 χρόνια από τον θάνατο του Σαίξπηρ και 450 χρόνια από τη γέννηση του, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή για το κλασσικό λυρικό κείμενο, Ρωμαίος και Ιουλιέτα.
Γιατί ένα ζευγάρι πάει κόντρα στην παράδοση και επαναστατεί με τον δικό του τρόπο!
Ρωμαίος + Ιουλιέτα, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου
Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά: Αχτάρ Αλέξανδρος, Επιθυμιάδη Δανάη, Καραούλης Γιάννης, Καραχανίδης Αναστάσιος, Κατσής Γιώργος, Παναγιώτης Μπρατάκος, Παϊταζόγλου Κίττυ, Πλεμμένος Κωνσταντίνος, Σταμόπουλος Αντώνης. Πατήρ Λαυρέντιος: Ιερώνυμος Καλετσάνος .Παραμάνα: Άρτεμις Μπόγρη (μέτζο σοπράνο) / Λητώ Μεσσήνη (υψίφωνος)
Info
Πρεμιέρα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου
Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Τετάρτη και Κυριακή 6.30 μ.μ
Πέμπτη και Παρασκευή 8.30 μ.μ.
Σάββατο 5.00 μ.μ και 9.00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων
25 διακεκριμένη – 18 κανονικό -12 φοιτητικό – 10 ΑΜΕΑ, άνεργοι, ατέλειες
Ηρώων Πολυτεχνείου 32 και Βασιλέως Γεωργίου- 210 4143 310 – 320
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Θέλετε να μαθαίνετε όλα τα θεατρικά νέα για τις σκηνές της πόλης αλλά και να κερδίζετε προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις; Τότε κάντε like στη νέα μας σελίδα στο Facebook, αποκλειστικά για την κατηγορία ΘΕΑΤΡΟ!


0 ΣΧΟΛΙΑ