Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Νωρίτερα στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Λάνθιμου! (VIDEO)

Το σινεφίλ κοινό μετρά ήδη αντίστροφα για το "Kinds of Kindness"!

29 Απριλίου 2024 13:05
Kinds-of-kindness
Από Δήμητρα Μπιλάλη

Το "Kinds of Kindness" ή αλλιώς "Ιστορίες Καλοσύνης" είναι η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν μέσα στο 2022 στη Νέα Ορλεάνη. Αρχικά, είχαμε την ενημέρωση ότι θα ερχόταν στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Ιουνίου. Με πρόσφατη, όμως, ανακοίνωση της Feelgood Entertainment, που είναι υπεύθυνη διανομής για την Ελλάδα, η ταινία θα προβληθεί σε παγκόσμια πρώτη στη χώρα μας στις 30 Μαΐου.

Kinds of Kindness του Γιώργου Λάνθιμου

Μετά το οσκαρικό "Pure Things", ο ασταμάτητος Γιώργος Λάνθιμος -που όλα δείχνουν ότι βρίσκεται στο peak της δημιουργικότητάς του- επιστρέφει με μία ακόμα ταινία που αναμένεται να συζητηθεί. Το σενάριο του "Kinds of Kindness" συνυπογράφει με τον επί χρόνια συνεργάτη του Ευθύμη Φιλίππου, οπότε -όπως και στις περιπτώσεις του Κυνόδοντα, του Αστακού και του Ιερού Ελαφιού- αναμένουμε αν μη τι άλλο μια ιστορία πολύ δυνατή. Κι επειδή ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, το μοντάζ έχει αναλάβει ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ και επίσης στενός του συνεργάτης Γιώργος Μαυροψαρίδης.

Όπως πάντα, ο Γιώργος Λάνθιμος έχει στο πλευρό του μια πλειάδα ταλαντούχων ηθοποιών. Εκτός από τη μούσα του Έμμα Στόουν, τη μαγική τριάδα συμπληρώνουν οι υπέροχοι Γουίλιαμ Νταφόε και Τζέσι Πλίμονς.

Kinds of Kindness του Γιώργου Λάνθιμου

Λίγα λόγια για την ταινία

Το "Kinds of Kindness" ακολουθεί έναν άντρα που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, ενώ επικεντρώνεται και σε άλλους χαρακτήρες: έναν αστυνομικό, του οποίου η εξαφανισμένη σύζυγος επιστρέφει τελείως διαφορετική, αλλά και μια γυναίκα που είναι αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με ειδικές ικανότητες, που τον προορίζει να γίνει ένας καταπληκτικός πνευματικός ηγέτης. Πρόκειται για μία ταινία με τρεις διαφορετικές ιστορίες, όπου όλες μαζί ενώνονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share