Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η ανακοίνωση του ΑΒ Βασιλόπουλου που αφορά χιλιάδες πολίτες - Μόλις "έσκασε"

Σας αφορά

27 Αυγούστου 2020 11:50
Η ανακοίνωση του ΑΒ Βασιλόπουλου που αφορά χιλιάδες πολίτες - Μόλις

Ένα από τα πιο μεγάλα σούπερ μάρκετ της χώρας, ο ΑΒ Βασιλόπουλος, αναζητά εργαζομένους για διάφορες θέσεις εργασίας που αφορούν καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.,

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος είναι δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή, αλλά και στους εργαζόμενους της εταιρείας. Μας το αποδεικνύει έμπρακτα με τις συνεχείς συνεργασίες, αλλά και με τις ανεπανάληπτες προσφορές του.

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ, και θα ανοίξει η λίστα με τις ανοιχτές θέσεις. Από εκεί θα βρείτε τον σύνδεσμο μέσω του οποίου μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τα πιο δροσιστικά ροφήματα του καλοκαιριού σε προσφορά "βόμβα"

Στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρείτε την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού, σε προσφορά 1+1 δώρο.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ κατανοεί πάντοτε τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και, σε καίριες εποχές, προχωρά σε σημαντικές προσφορές, οι οποίες ανταποκρίνονται στις εκάστοτε συνθήκες, όπως τώρα που βρισκόμαστε στο καλοκαίρι και... χρειαζόμαστε κάτι δροσιστικό, όπως ένα επιδόρπιο που δίνεται σε τιμή σοκ.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει και βρίσκει καθημερινά για εσάς τις κορυφαίες προσφορές των σούπερ μάρκετ για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Έτσι και σήμερα ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο προσφορών της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος βρήκαμε την απόλυτη προσφορά!

Πρόκειται για όλα τα αναψυκτικά και ροφήματα Pepsi, 7UP, Lipton και ΗΒΗ και αγοράζοντας ένα θα πάρετε δώρο ακόμη ένα.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 26/08/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το αναψυκτικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους σε τιμή "θανάτου"

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το δροσιστικό αναψυκτικό με ελάχιστες θερμίδες με μόλις 1,64 την εξάδα.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στην green cola με στέβια που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ την προσφορά για το πιο απολαυστικό επιδόρπιο του καλοκαιριού.

Η Green Cola αποτελεί μία νέα πρόταση αναψυκτικού τύπου Cola και απευθύνεται σε όλους, ακόμα και σε ομάδες ατόμων με ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες (πχ. διαβητικούς), που αναζητούν ένα προϊόν με μηδαμινή θερμιδική επιβάρυνση, χωρίς να θυσιάζεται το γευστικό αποτέλεσμα. Είναι γευστική, πρωτότυπη και πάνω απ' όλα δροσιστική!

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 26/08/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share