Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Nomads 2 - Αποκλειστικό: Αυτός ο παίκτης του Survivor "κόπηκε" επειδή ζήτησε εκπομπή από τον ΑΝΤ1!

Τρομερό παρασκήνιο!

1 Νοεμβρίου 2018 11:16
Nomads 2 - Αποκλειστικό: Αυτός ο παίκτης του Survivor
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας δώσει ακόμα μια αποκάλυψη σχετικά με τα ριάλιτι επιβίωσης που τραβούν το ενδιαφέρον στην ελληνική τηλεόραση!

Από την πρώτη μέρα που γυρίστηκε το Survivor 1 ήμασταν δίπλα σας και μεταφέρουμε όλο το παρασκήνιο και σήμερα έχουμε να σας φέρουμε στο "φως" μια αποκάλυψη βόμβα!

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στο Πρωινό ότι ένας παίκτης του Survivor, από τα μεγάλο ονόματα, "κόπηκε" από το Nomads 2 γιατί ζήτησε ως αντάλλαγμα εκπομπή στον ΑΝΤ1! Ναι καλά διαβάσατε! Ποιος είναι αυτός; Εμείς θα σας το πάμε ένα βήμα παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2 - Αποκλειστικό: Ποιος είναι ο μοναδικός παίκτης του Survivor 1 που δεν έκαναν ποτέ πρόταση!

Τις τελευταίες μέρες σας είχαμε αποκαλύψει σε δύο αποκλειστικά μας άρθρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) τους παίκτες που πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις για να μπουν στο Nomads! Αν τα διαβάσετε θα βρείτε έναν που ενώ πέρασε εξετάσεις δεν θα πάει τελικά στην Μαδαγασκάρη!

Ποιος είναι αυτός; Όνομα δεν θα σας δώσουμε αλλά θα σας πούμε πως ήταν ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor 2, έμεινε σχεδόν μέχρι τέλους στον Άγιο Δομίνικο και είχε αρκετές θαυμάστριες! Πάει κάπου το μυαλό σας;

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share