Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Τρομακτικό βίντεο στις ΗΠΑ: Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης

Σοκάρει η στιγμή που το αεροσκάφος σέρνεται στο έδαφος για αρκετά μέτρα

6 Οκτωβρίου 2023 18:26
Τρομακτικό βίντεο στις ΗΠΑ: Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ένα αεροπλάνο της FedEx βγήκε εκτός διαδρόμου προσγείωσης σε αεροδρόμιο στην Τσατανούγκα του Τενεσί στις ΗΠΑ, αφού ανέφερε βλάβη, δήλωσαν αξιωματούχοι έκτακτης ανάγκης.

Τρεις άνθρωποι επέβαιναν στο αεροσκάφος Boeing 757, το οποίο σταμάτησε μεταξύ του διαδρόμου προσγείωσης και ενός κοντινού δρόμου αργά το βράδυ της Τετάρτης, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία της Τσατανούγκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Και οι τρεις άνθρωποι που επέβαιναν στο αεροσκάφος αναζητούνται», ανέφερε η υπηρεσία.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε ότι θα διερευνήσει το περιστατικό. «Η πτήση 1376 της FedEx προσγειώθηκε με σηκωμένο τον τροχό και γλίστρησε στο γρασίδι στο μητροπολιτικό αεροδρόμιο της Τσατανούγκα» γύρω στις 23:45, ανέφερε η FAA σε ανακοίνωσή της. Το αεροπλάνο «κατευθυνόταν προς το διεθνές αεροδρόμιο του Μέμφις».

Τα πληρώματα έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο αεροδρόμιο λίγο μετά τις 11 μ.μ. μετά από αναφορές ότι το αεροσκάφος έκανε την τελική του προσέγγιση με βλάβη στο σύστημα προσγείωσης, δήλωσαν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής.

Το αεροπλάνο έκανε κύκλο πριν κάνει την αναγκαστική προσγείωση, πρόσθεσαν οι αξιωματούχοι. Οι κινητήρες του αεροπλάνου εξέπεμπαν καπνό, αλλά δεν εντοπίστηκε πυρκαγιά, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Θυμηθείτε επίσης στη Βόρεια Εύβοια: Εντοπίστηκε νεκρός ο πιλότος του ελικοπτέρου που κατέπεσε - Βρέθηκαν τα ίχνη του 69χρονου Μιχάλη Λάμπου

Ασύλληπτη τραγωδία: Η στιγμή που αεροπλάνο πέφτει και καταλήγει πάνω σε σπίτι - Δύο νεκροί, ένας βαριά τραυματίας (video)

Βίντεο που κόβει την ανάσα καταγράφει ένα αεροπλάνο να πέφτει κατακόρυφα καταλήγοντας σε ένα σπίτι στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα πλάνα που δημοσίευσε το KGW δείχνουν το μονοκινητήριο αεροπλάνο εκτός ελέγχου καθώς πέφτει από τον ουρανό στο Νιούμπεργκ, μια πόλη στη μητροπολιτική περιοχή του Πόρτλαντ, περίπου στις 18:45 το απόγευμα της Τρίτης. Μία πτώση που στοίχισε τη ζωή σε δύο επιβαίνοντες και τραυμάτισε σοβαρά έναν τρίτο.

Αρκετοί άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, αλλά μπόρεσαν να το εκκενώσουν με ασφάλεια, ενώ κανείς από όσους βρίσκονταν στο έδαφος δεν τραυματίστηκε, ανέφερε το πρακτορείο KGW.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share